Reklama

Reklama

Doba ledová: Mamutí Vánoce

  • Česko Mamutí Vánoce (více)
Ukázka z filmu 3

VOD (1)

Obsahy(1)

Už jste to slyšeli? Vaši oblíbení prehistoričtí hrdinové se vrací ve zbrusu novém vánočním dobrodružství pro celou rodinu! Když Sid nechtěně zničí Mannyho památeční vánoční ozdobu a ocitá se na Santově „seznamu zlobilů”, vydává se na zábavné putování na severní pól, aby dal vše do pořádku. Místo toho ale způsobí ještě větší pohromu. Teď je na Mannym a jeho bandě přátel, aby zachránili Vánoce pro celý svět! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Ukázka z filmu 3

Recenze (141)

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Z celé vánoční Doby ledové úplně dýchala nutnost a křečovitost, se kterou ji tvůrci vyráběli. Nevím, jestli měli potřebu konkurovat Shrekovi s vánočním kraťákem a nenapadlo je nich originálnějšího než poslepovat největší světová klišé a patosy k sobě, převázat je stužkou a pocukrovat, a proto můj oblíbený animák takhle zazdili... Ale byla to prostě jedna velká NUDA! 30% ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Ďalšia recyklácia osvedčenej formulky zobrať Santu so sobmi a narvať ich do animovanej frančízy. Samozrejme aj tentokrát príde na zničenie Vianoc dementnou postavičkou (Sidom), aby ich mohli všetci spoločne pri speve zachrániť. Toto skátka ničím neprekvapí, ale na rozdiel od iných podobných "produktov" to bolo prežiteľné aj pre diváka nad osem rokov. 4+/10 ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Další povedený animovaný kraťas s oblíbenými postavičkami z Doby ledové, který se tentokrát odehrává na Vánoce. Vedle zobrazení spousty různých svátečních tradic, které započaly právě Mamutími Vánocemi, mě opět nejvíce pobavil nepřekonatelný "herecký výkon" kryserčáka Scrata. Zkrátka jsem se znovu pěkně nasmál, což je u komedie to hlavní. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Ať si říká kdo chce, co chce, veverka a její ořech dělaj kurevskou reklamu celý týhle partičce Doby ledové. A není tomu jinak ani u Vánočního mamutího speciálu! Nicméně i přes velikej rozmáhající se přetlak animovaných Vánočních kraťasů, se tahle ministory o roztříštěné Mannyho kouly a nasraným Santovi, možná povedla jedna z nejvíc. 65% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Ufff,těžce patetický kraťas,o tom jak parta kolem lenochoda Sida vlastně vymslela vánoce,dočkáme se plně amerických keců,otravných vánočních melodií a neskonalého patosu.Na druhou stránku některé dialogy jsou dokonalé a věřte nebo ne,ale Scrat tady není hlavním tahákem,pro mě je to skvěle hláškující šavlozubák Diego,který je pro mě prostě nej.Animace je mizerná,je vidět,že se hodně šetřilo,jako vánoční kraťas to neurazí,ale ze všech dob ledových,celovečerních i krátkých je tohle nejhorší,asi proto jak je to patetické. 1* za Sida,1* za Diega a 1* za Český dabing,bez kterého by to bylo nesledovatelné.55% ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama