Reklama

Reklama

Hvězdná pěchota: Invaze

  • Japonsko Starship Troopers: Invasion (více)
Trailer 1

Vojenská základna Fort Casey, která se nachází ve vesmíru daleko od Země, je přepadena obrovskými vesmírnými brouky. Vesmírná loď Alesia vyšle na Fort Casey mobilní vojáky, kteří mají za úkol pokusit se brouky pozabíjet. Podaří se jim zmocnit se základny a zachránit přeživší? (TV Nova)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (119)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Po technickej stránke konkurencie schopné prvej hranej časti, po stránke príbehovej horšie snáď ako dvojka, ale v konečnom dôsledku u mňa jednoducho forma zvíťazila a keďže filmy typu Appleseed, Vexille 2077 a pod. žeriem, nemôžem inak. Je ich príliš málo na to, aby som si dovolil ich nepodržať... :) ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Je to velmi dobrý film (já tuhle cgi alá Final Fantasy prostě žeru!). Ale satanžel,nemá atmosféru 1 a 3 (a teď ve světle 5 ani její) a to je základ,když autoři sem dali postavy z prvního majstrštyku. I po několikerém shlédnutí,to na mě stále působí jako Aliens story,omylem zasazený do vesmíru H.Pěchoty. Koho brutálně nekopla do xichtu sequence s královnou:) ve strojovně,asi jste neviděli Aliens. ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Hvězdná pěchota se vrací v animovaném pokračování. Johny Rico (nyní generál) a Carmen (nyní velitelka bitevní lodi) se vrátili, aby čelili dalšímu útoku brouků. Sci-fi filmek nabízí pěknou animaci, zezačátku i nějakou tu lehce erotickou pasáž a hlavně masakr jak lidí, tak brouků. Animák se mi hodně líbil a dávám 80% :) ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Kéž by se hraná pokračování geniální jedničky vezla ve stejném duchu.Solidní animáč,který vypadá opravdu dobře,příběhově navazuje na první díl,takže se dočkáte Johnyho Rica,kapitánky Ibanézové i nacistického vědce Carla Jenkinse.Duch jedničky je zachován co se týče klasické bojové hudby při výstupech Johnyho,drsných hlášek,roztrhaných mariňáků a slušném počtu digitálních koziček ( ty malovaný holky sou snad ještě hezčí než živý ) .Problém je,že je to pořád jen animáč,takže se člověk prostě nemůže vcítit do té brutální akce a přestřelky vás začnou normálně nudit a já se spíš bavil příběhem.Kéž by se sehnal rozpočet aspoň na 75 míčů a natočilo se regulérní pokračování Invaze,se všemi starými známými. 60%. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

V této době bych asi už čekal propracovanější animaci. Hlavně co se týče projeví postav. V obličeji každý strnulý a tělem také nikdo nic nepředvede. Po tomhle mám chtít, aby to nahradilo živé herce? Má to být film a to bez hraní nejde. Stará Final fantasy v tom byla rozhodně lepší. Tohle je zpracováním na úrovni řadové počítačové hry. Naštěstí ale příběh a troška emocí film zachraňují. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Práce na produkci zabraly necelé dva roky. (HellFire)
  • Úvodní monolog je převzat z knižní předlohy. (HellFire)

Reklama

Reklama