Reklama

Reklama

Hvězdná pěchota: Invaze

  • Japonsko Starship Troopers: Invasion (více)
Trailer 1

Vojenská základna Fort Casey, která se nachází ve vesmíru daleko od Země, je přepadena obrovskými vesmírnými brouky. Vesmírná loď Alesia vyšle na Fort Casey mobilní vojáky, kteří mají za úkol pokusit se brouky pozabíjet. Podaří se jim zmocnit se základny a zachránit přeživší? (TV Nova)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (121)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Další, tentokrát animované pokračování Starship Troopers a i přestože je to snímek bezesporu o stupeň lepší než předchozí dva díly, pořád to nemá s myšlenkou původního filmu vůbec nic společného. Zbyla akorát akce, která je však HODNĚ efektní. Záběry na všemožné vesmírné lodě a jejich interiéry jsou parádní. To se ale rozhodně nedá říct o postavách, které vůbec nepůsobí živě a díky tomu mě film nedokázal vůbec vtáhnout... bohužel. ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Tvůrci zvolili rafinovanou strategii. Hned několik postav lze považovat za hlavní, a i ti vedlejší jsou poskládáni s animovanou nadsázkou, velice sympaticky. Proto strach o jednotlivé postavy utváří od začátku do konce velice napjatou atmosféru, kterou ještě podtrhuje sic videoherní ale i přesto velice našlapaný scénář neumožňující téměř žádného oddechu. Akční jízda plná brouků, drsňáků z pěchoty v čele s Johnny Ricem a i troškou té virtuální erotiky ;-). ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Sympatická CGI cinematic řežba z Japonska, kde skupina žoldáků bojuje proti vesmírným broukům na vesmírné lodi. Dějově je to velmi jednoduché, ale potěší fajn vizuál, ikdyž je potřeba brát v potaz, že film je 12 let starý, takže je to spíš PS2-PS3 grafika než PS 5, je to Erko, takže všechny slečny přítomné se ukážou nahé a z vojáků stříká i slušná porce krve, z brouků naopak sliz. Prostředí vesmírné lodi je správně klaustrofobní  a atmosféra je podobná Alienovi.Škoda, že tu není více potvor a je to celé omezeno jen na brouky a královnu, po nějakém čase to začne být lehce repetitivní, ale moc takových filmů nevzniká ( což se divím, že takové filmy ještě nechodí do kin), takže tu 4 nakonec napálím. 70% ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Zvláštní počin který kombinuje film, knihu a vlastní režisérovu vizi. Škoda že tento mix sráží komiksový scénář a šablonovité postavy. Děj není ani napínavý ani zajímavý, a kdyby nešlo o Starship Troopers, tak bych to znuděně vypnul někdy před polovinou. To co se ušetřilo na scénáristovi, tak šlo zřejmě do animace, protože vizuál je doopravdy povedený. O realismu, natož o nějaké fyzice se pochopitelně nedá vůbec mluvit, ale všechno vypadá efektně, hýbe se to a třepotá, takže pořád je se na co dívat. A protože zápletka není nic víc než sled zběsilých stříleček, tak si té krásy každý užije dosytosti. Trošku mě mrzelo co autor udělal se starými známými, všichni tři na mě působili jako prkenní panáci bez špetky sympatie. Ale stejný problém jsem měl prakticky se všemi postavami, snad kromě černovlasé odstřelovačky Trig. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Táto počítačovo animovaná snímka sa drží filmovej jednotky. To znamená, že sa sem tam ukáže nejaká tá kozička a zadnička. Ženské postavy sú tu viac než dobré. Výzbroj je viac ako slušivá a lepšia než v jednotke a je to celkom masaker, teda stále sa tam strieľa. A čo chcieť viac. Napätie, akcie, hlášky, všetko tu je a spolu s plynulým dejom sa jedná o skvelú prehliadku, ktorú však bohužiaľ zhadzujú veľmi opakujúce sa boje. Grafika stojí za výbornú. Príbeh je slušný a dá sa povedať, že aj ďaleko lepší, než u druhého či tretieho snímku. Veľmi sa blíži skôr k pôvodnému, teda celkom tomu prvému, takže v podstate akoby práve na neho nadväzoval. Keby tam bolo viac obnažených ženských tiel, či nejaká tá sex scéna, dalo by to tejto snímke aj ľudskosť a srdce. Takto len priemer. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Práce na produkci zabraly necelé dva roky. (HellFire)
  • Úvodní monolog je převzat z knižní předlohy. (HellFire)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno