Reklama

Reklama

Hvězdná pěchota: Invaze

  • Japonsko Starship Troopers: Invasion (více)
Trailer 2

Vojenská základna Fort Casey, která se nachází ve vesmíru daleko od Země, je přepadena obrovskými vesmírnými brouky. Vesmírná loď Alesia vyšle na Fort Casey mobilní vojáky, kteří mají za úkol pokusit se brouky pozabíjet. Podaří se jim zmocnit se základny a zachránit přeživší? (TV Nova)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (120)

Piri 

všechny recenze uživatele

Kvalitné vizuálne prevedenie, za ktoré by sa nemusel hanbiť ani veľkorozpočtový celovečerný sci-fi film, avšak s pár chybami, čo som nepochopil, keďže si dali tak záležať na scenériách. Tu je vidieť, aký je razantný rozdiel renderovať neživé a živé objekty. Keby takto vyzerala FPS hra Mass Effect, tak to by bola šupa :) Pekne sa pozeralo aj na renderované krásky, čo mi pripomenulo bájny Animatrix. Neviem čím to bolo, ale vizuál mohli dotiahnuť viac, najmä chrobákov a ich pohyb a takisto aj ľudí. Je to asi o generáciu lepšie GFX ako Final Fantasy: Esencia života. Dej mal spád, ale ako to býva pri tomto type príbehov, nič zvláštne sa neudialo. ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Slušná sci -fi, kde se opět setkají tři přátelé, kapitánka Ibanezová, vědec Carl a Johnny Rico, který už je generálem, aby se střetli v dalším boji s arachnidy, tentokrát na zamořené lodi Ibanezové, s bojovým výsadkem, se kterým se pokusí zničit královnu arachnidů.-chcete vědět víc?-no tak si tohle velmi ucházející sci-fi military pusťte, za podbarvení solidní hudby. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Super sci-fi akčňák. Príbeh stavaný jednoducho ale funkčne, akcia skvelá. Narábanie s hrdinami správne nekompromisné. Nahé ženské telá v sprche ako súčasť univerza Hviezdnej pechoty potešili, ale celkové vyznenie je skôr v štýle VOTRELCOV. Pretože tu chýbala dôležitá ingrediencia absurdnej parodizácie, pre ktorú zbožňujem jednotku i trojku. Dobrých mIlitary sci-fi je málo. Táto je naozaj dobrá... ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Final Fantasy - The Spirits Within. S tímto snímkem srovnávám celoanimované akčňáky. A musím zase. Ačkoli se konečně animace dost blíží FF, tak detailně stále nedosahuje. Ale FF je z roku 2001, takže někde bude něco špatně. Prostě když se střílí do chumlu brouků, musí být vidět ztráty a odlítávající kusy. Jinak solidní béčkovej zápek, kterej potěší. Ale chtělo by to zase Verhoevena. To by byl sešup. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Táto počítačovo animovaná snímka sa drží filmovej jednotky. To znamená, že sa sem tam ukáže nejaká tá kozička a zadnička. Ženské postavy sú tu viac než dobré. Výzbroj je viac ako slušivá a lepšia než v jednotke a je to celkom masaker, teda stále sa tam strieľa. A čo chcieť viac. Napätie, akcie, hlášky, všetko tu je a spolu s plynulým dejom sa jedná o skvelú prehliadku, ktorú však bohužiaľ zhadzujú veľmi opakujúce sa boje. Grafika stojí za výbornú. Príbeh je slušný a dá sa povedať, že aj ďaleko lepší, než u druhého či tretieho snímku. Veľmi sa blíži skôr k pôvodnému, teda celkom tomu prvému, takže v podstate akoby práve na neho nadväzoval. Keby tam bolo viac obnažených ženských tiel, či nejaká tá sex scéna, dalo by to tejto snímke aj ľudskosť a srdce. Takto len priemer. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Úvodní monolog je převzat z knižní předlohy. (HellFire)
  • Práce na produkci zabraly necelé dva roky. (HellFire)

Reklama

Reklama