Reklama

Reklama

Paranormal Activity 4

  • USA Paranormal Activity 4 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Příběh hororu Paranormal Activity 4 volně navazuje na druhý díl, v němž démonem posedlá Katie vyvraždila rodinu své sestry s výjimkou nemluvněte Huntera, které unesla neznámo kam. Uběhlo pět let a tahle dvojice s velice pohnutou minulostí se přistěhuje na poklidné americké předměstí, které záhy poklidné být přestane. Paranormální sílu na vlastní kůži pocítí především matka s dcerou, které žijí v sousedství Katie. Po prvních nevysvětlitelných událostech instalují v domě kamery a další bezpečnostní prvky a nestačí se divit tomu, co na nich uvidí. Jenže u toho se temné síly, které se nad nimi stahují, nezastaví. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (368)

RedAK 

všechny recenze uživatele

Vlastně ani nevím, za co tu jednu hvězdu dávám... I když, možná jo; chvíli jsem měl skutečný strach! Na filmu jsem byl v kině a během projekce jsem sežral tři balíčky paprikových chipsů, jeden sáček slaného popcornu, dvě oříškové milky, půlku kuřecí bagety, čtyři hořké fidorky, dva páry hořických trubiček, jedny kakaové vlnky, patery mléčné miňonky, dva chilli longery, tři krémové věnečky, sáček preclíků, půl kilogramu skittles, jednu čivavu a měl jsem skutečný strach, že se poseru a svojí vražednou hnilobou zamořím celý kinosál. Naštěstí vše dobře dopadlo a já se posral až po cestě domů. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Christopher Landon / Příběh: Chad Feehan | Hudba: - | Produkcia: Oren Peli, Jason Blum, Steven Schneider | Distribúcia: Paramount Pictures | Štúdio: Room 101 | Rozpočet: 5 miliónov $ | Tržby: 140,706,358 $ || Prvý diel série, ktorý je podpriemerný. Je to len zanechaná forma, ale bez štipky démonickosti, ktorú obsahovali predchádzajúce tri filmy. Takto to vyznelo skôr ako automat na prachy pre tvoriaci tým, a hlavne producentov. Dúfam, že sa to ešte dá zachrániť nejakým invenčnejším piatym dielom, no občas je lepšie skončiť skôr, než aby to dopadlo, ako u sérii Saw... ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem mít celou tuhle nablblou sérii z krku, tak jsem si pustil i čtyřku. Bývala by se mi popravdě líbila ze všech dílů nejvíc, je totiž žánrově nejméně "paranormalaktivní" a přibližuje se mým oblíbeným dementním béčkovým horrůrkům, má (v rámci B žánru) docela slušnou zápletku, i nějaké to napětí by se našlo, navíc tu hraje hezká maminka s ještě hezčí dceruškou... Jenže. Kamera stojí za vyližprdel, neboť je (pokud se nejedná o obrazy ze statických kamer) moderně rozklepaná, a to takovým způsobem, že z toho nezmutovaného dosud jedince (to jest mne) rozbolí oči. No a ten konec s tím zástupem... no nevím, třebá nám ho pětka zase nějak vysvětlí. Krista boha. Já osobně bych v pátém dílu chtěl vidět pokud možno co nejbrutálnější a nejděsivější smrt nejen Huntera, jeho tetičky i všech ostatních "satanistů", ale i celého filmového štábu. Aby se už pak nemohla točit žádná šestka. ()

Ghostface2 

všechny recenze uživatele

Já jsem sice fanouškem této série ale s tímto čtvrtým dílem mám i já docela velký problém. Ve filmu se skoro nic neděje. Lekaček a strašidelných momentů je tu hrozně málo. Hlavní hrdinka mi byla nesympatická, herci byli příšerní. Z úcty k minulým dílům dávám čtvrtému dílu této hororové série aspon dvě hvězdy. ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Další do sbírky filmů o rodinách, v nichž nikdo neposlouchá nikoho, všichni se chovají jako retardovaní lemurové a kromě totálních hororových i dramatických klišé (dcera: "Věřte mi!" matka: "Běž do svého pokoje!") vyvádějí choromyslné hovadiny: Matka dopuje dcerku prášky na spaní, protože se včera chuděra nevyspala; ta zase naříká, že jí cizí děcko leze do pokoje, ale zavřít dveře jí nenapadne. Největší vopruz na celé čtvrté paranormalitě je však její třídenní stopáž - přesně takovou dobu jsem potřeboval, abych po kouskách tu nesnesitelně nudnou variaci na stokrát viděné dorazil do konce. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (22)

  • Keď príde Ben (Matt Shively) za Alex (Kathryn Newton) a bavia sa o tom, že sa pôjdu von prejsť, má Alex vlasy v cope a sú strapaté. V ďalšej scéne, keď sú v domčeku na strome, ich už má upravené a cop je vyžehlený. (DJ Rocco iNc)
  • V kinectové kameře je vidět, jak se Alex (Kathryn Newton) jde podívat do prvního patra, co shodilo míč. V dalším záběru z normální kamery, kterou Alex nese dolů po schodech, ale míč není. (t.mon)

Reklama

Reklama