Reklama

Reklama

Cabin Fever: Patient Zero

Trailer

V Karibiku se výletní loď srazí s výzkumnickým plavidlem. Srážka není nijak katastrofická a nic hrozného by se nestalo, kdyby ovšem na palubě výzkumnické lodi nebyl masožravý virus, který zabije každého, kdo s ním přijde do styku. (topr harley)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Tentokrát sa zo zakomplexovanou ostravskou nulou v hodnotení zhodneme. Potvrdí sa známe, keď dvaja robia to isté nie je to to isté.Je vidieť, že keď taktovku nad príbehom nedrží Eli Roth celé to je ešte podstatne nezmyselnejšie, ale hlavne neherci to berú ako sérioznu príležitosť preraziť a aj režisér sa žiaľ pokúsil skôr o sériozny film ako hororovú komédiu. Výsledkom toho je dlhé, nezáživné pobiehanie postáv po laboratóriach, ktoré strieda rozlúčka zo slobodou mladého ženícha a celé je to preložené rodinnou zápletkou. A, samozrejme, je rok 2014, nesmie chýbať gigantický vibrátor, prirodzene že čierny.Tupú mládež idealizujúcu si štáty nacistické treba vygumovať ešte viac. Stiesnené priestory filmu vôbec neprospeli, por favor. Najslabšia časť série. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Po hodně dlouhé době jsem se rozhodl vrátit se k sérii Cabin Fever, kterou v roce 2002 odstartoval Eli Roth a rozhodně jsem neprohloupil. Je sice pravda, že dvojka na mě moc velký dojem neudělala, ale nemohl jsem si prostě tento „prequel“ nechat ujít. Navíc režisér Andrews nepatří mezi režisérské břídily a jak se ukázalo, dokázal celkem obstojně ukočírovat i tento film. Asi nejvíce se mi líbila změna prostředí, protože krásy Dominikánské republiky (coby lokace kde se natáčelo) se prostě nedají snad ani popsat. To myslím především z cestovatelského hlediska. Pojďme ale zpátky k filmu. Pokud překousneme prvotní seznamování s naší čtveřicí „pařmenů“, ve kterém samozřejmě nesmí chybět alkohol, sex ani rádoby drsné hlášky a budeme se soustředit především na hororovou podstatu filmu, asi jen málokdo bude zklamán. Scénář nám sice nabídne několik nezáživných pasáží, ale na své si jinak přijdou především milovníci gore scén a krvavých „lázní“. V tomto se tvůrci doslova vyžívali a musím uznat, že se zde objeví hned několik nezapomenutelných scén. Zvláště pokud se vám podobné filmy s postupným rozkladem lidského těla líbí. Chudák Jillian Murray toho musela „vytrpět“ asi nejvíc. Od úsměvné erotické předehry, přes totální rozklad až po robertkovou scénu. ()

Reklama

matestlust 

všechny recenze uživatele

S předchozími díly toto vlastně nemá moc společného.Sice jde opět o zákeřný virus, ale celý průběh, postup i historie viru je úplně jiná. I nakažení mají jiné příznaky, jiné chování...Celý film se od začátku tváří hodně ,,vážně ", což jsem bral jako veliké plus, postupem času ale na vážnosti ubere, některé scény, které mají zřejmě odlehčit černým humorem, moc povedené nejsou, některé pasáže jsou docela trapné, na druhou stranu je tu plno skvělých míst, hodně povedeného gore a pěkná atmosféra ( většina filmu ve tmě, klasické ,, lekačky" vcelku vycházejí + útroby výzkumné stanice mají vážně grády ). Pro mě nadprůměrná jednohubka. 3,5 * ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Encyklopedicky pitvať postúpný zánik neplánovanej a nezmyselne natiahnutej ser-ie je zbytočné, no damagement rozhodol inak. Nech by to už malo akýkoľvek názov, videné to bolo inde a inak ( netvrdím,že lepšie/horšie ). Pôvodný ELInfikačný zámer sa takto dostal cez školské chodby do samotného Karibiku a Kaare sa pokúša skaárovať myšlienku rovno 2násobne. Ak jednotka mala aspoň v tieni nejaké to nedoštudované posolstvo, tak počtom sériovo vyrábaných pešiakov ide o zámernú infikáciu už aj tak biedneho námetu. Skaáruje sa to úplného prekvapenia (?). Som preplnená očakávaním. Každopádne dvierka sa zabuchnúť nedajú - infikovať sa dá totiž všetko, vždy a všade. Tretia rana, tento x na jednotku. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Na Cabin fever 3 jsem se poměrně dost těšil, Andrews film Altitude byla průměrná blbůstka která zabavila a navíc takovýhle filmy nejsou zas tak časté. Ale bohužel film zůstal jen u slabého průměru. Kolikrát jsem měl problémy film vůbec spojit s Cabin feverem, scény kdy hlavní hrdinové putují po ostrově nebo po tom komplexu mi připomínalo totálně jiný filmy než CF. Nicméně krve a gore je poměrně dost a finální ženská bitka je PARÁDNÍ. Puchýře a strhaná kůže je pěkně udělaná. Ale film nakonec zabije divnej konec. Pro mě průměr. Jsem zvědavej jak se vytáhne 4 díl. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Dominikánské republice. (Terva)

Reklama

Reklama