Reklama

Reklama

Útěk z planety Země

  • USA Escape from Planet Earth (více)
Trailer 2

Slyšeli jste už o planetě Baab? A věděli jste, že tam žijí zábavní modří ufoni, kteří mají dokonce svého národního hrdinu? Je to astronaut Scorch Supernova, expert na nebezpečné záchranné mise, u kterých mu nenápadně pomáhá jeho super inteligentní bratr Gary. Když na vesmírné stanici zachytí volání SOS z obávané planety Země, Scorch neváhá ani minutu a vydá se vstříc neznámému světu do hlubin vesmíru. Gary se ho snaží varovat, ale marně. Scorch se chytí do pasti a skončí v rukou lidí, kteří s ním nemají dobré úmysly. Garymu nezbývá nic jiného, než vymyslet dokonalý plán útěku z planety Země, aby zachránil Scorche a všechny své mimozemské přátele. (Mirius FD)

(více)

Videa (43)

Trailer 2

Recenze (105)

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Bohužel nemilosrdná nuda. Mimozemšťani jsou celkem sympatičtí, i když až ti, které potkáváme na Zemi. Modrásci maj z nepředstavitelného důvodu sympatické jen mužské pohlaví. Každopádně jsem se u toho párkrát usmála. Nejvíc asi u scén s dvěma pozemšťany, kteří se snaží spřátelit. Děti to možná baví, ale já ke konci už přeskakovala.. Co také stojí za zmínku je hezkej soundtrack. Zápletka nijak neohromí originalitou, až na online seznamku, ta mi fakt dostala. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Animák, který svými hláškami pobaví spíše rodiče („Georgi! Lucasi! Jamesi! Camerone!“) a neochvějně stojí na rodinných hodnotách, kde si bratři přes svou rozdílnost pomáhají a doplňují se, a kde synové prozřou, že jejich otcové jsou rovněž hrdinové. Hodně věcí jsem doufal, že se nějak lépe vyřeší / uzavře / vysvětlí / vypointí. Šedí mimozemšťané, ta podivnost s otcem hvězdářem (kde to mělo nějakou pointu?), i ostatní mimoni jsou jen do počtu. Celkově příjemně oddechové, s pár skutečně dobrými hláškami či vtípky, ale celkově nedotažené a scenáristicky vlastně vachrlaté (když to srovnám s propracovanými animáky jako Příběh hraček nebo Megamysl). ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

3D kino-verziu som síce nevidel, ale aj 2D domáca potešila. Je pravda, že sa jedná skôr o animák pre menšie publikum (s výnimkou scén, ktoré narážali na mená slávnych režisérov), nenájdete v ňom príliš veľa dvojzmyslov určených staršiemu publiku, ale čo, i tak je Útek z planéty Zem príjemnou zábavkou, ktorá síce neprináša v rámci filmu alebo žánru čokoľvek nové, ale za to vceľku fajn ubehne a dozaista neurazí. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Tie modré gebule mi prišli ako z animáku Megamind a chvíľku som aj rozmýšľal, či to nieje nejaký spin-off. Príbeh by nebol zlý (pre deti určite šokujúce odhalenie na záver) a aj keď sa neskôr pridajú k hlavný modrým hrdinom farebný a strakatý, nakoniec to aj to skončí pri modrej, pretože sú to nielen hlavné postavy, ale humor a akcie pre dospelých nemajú čo ponúknuť. Takže modrá je dobrá. 55% - 3* ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Naprosto neškodný animák, jehož forma daleko přesahuje obsah.Tuna klišé (když pointu uhádnete po 5 minutách, je to blbý dokonce i na pohádku pro děti) minimum vtipů, dokonce i ta naše malá vačice se u toho docela nudila.Animace je sice pěkná, ale potenciál je strašně nevyužitý.V oblasti 51 se dalo určitě vytvořit zajímavější a rozmanitější prostředí včetně mimozemšťanů, kteří jsou navíc jen upravenou škálou z filmu Příšerky s.r.o. Jednou jsem vyprsknul smíchem a za to dám milosrdné 2*, víc ani ťuk, 40%. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Film byl produkován již od roku 2007. Kvůli soudním sporům však byl dotočen až v roce 2013. (Terva)
  • Jedná se o první film od společnosti Rainmaker Entertainment, který byl v kinech uveden ve 3D rozlišení. (Cheeker)
  • Režisér Tony Leech a filmový producent Brian Inerfeld žalovali The Weinstein Company, protože se jim nelíbilo, že mají dostat je 20 % zisku. (Terva)

Reklama

Reklama