Reklama

Reklama

Všechno, co chceš

  • Velká Británie Absolutely Anything (více)
Trailer 1

Mimozemská civilizace nalezne ve vesmíru letící sondu vyslanou z planety Země, která obsahuje informace o lidské rase. Mimozemšťané diskutují o tom, zda Zemi zničit, nebo učinit lidstvo dalším členem mezigalaktické rady. Jako test dají náhodnému mladému muži na deset dnů neomezenou moc dělat absolutně cokoliv. Pokud tento muž využije svou moc k páchání zla, bude Země zničena. Vybraným člověkem je Neil Clarke, učitel, kterého ředitel školy Robinson nesnáší za jeho pozdní příchody. Neil, který si je vědom své nově nabyté síly, si přeje, aby mimozemšťané zničili třídu nenáviděných studentů. A mimozemšťané skutečně zabijí všechny žáky této třídy. Aby napravil smrt svých studentů, přeje si, aby všichni, kteří zemřeli, zase obživli. Jenže tím způsobí, že obživnou úplně všichni mrtví na celém světě, včetně mrtvých na pitevnách i v hrobech, proto si Neil rychle přeje, aby k výbuchu, který způsobil smrt studentů, nikdy nedošlo, čímž vrátí zpět všechna předchozí přání… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (194)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Bruce Almighty zahalený do anglického hávu. Absolutely Anything je výbornou komedií s ještě lepším Simonem Peggem v hlavní roli, u kterého daná premisa funguje o třídu lépe než v jeho americkém protějšku s Jimem Carreym. PS: Mluvící hláškující pes, který promlouvá hlasem Robina Williamse je asi tím nejvtipnějším charakterem celého filmu. „Let everybody who died be alive again!“ ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

No ty vole, takhle nepůvodní film jsem neviděl už teda hodně dlouho... Což zamrzí o to víc, když se člověk podívá, co za týpky za ním stojí. Tady je všechno tak špatně, jak si jen umíte, když před spaním čumíte do stropu a přemýšlíte o kravinách, představit. Mluvící pes je jen slabou kopírkou Médi (nebo kohokoliv obdobnýho, o Brianovi z Family Guy ani nemluvě) a samotnej děj? Pff, Bruce Almighty, kdyby to věděl, by si jako svoje první přání přál, aby tenhle britskej bratranec nikdy nevznikl. A že měli borci z Monty Python požehnání od samotného Douglase Adamse? Ten musel v rakvi při premiéře rotovat rychlostí Vogona v mixéru, turbo, off course... Ale Simon je Simon, on snad blbě (jakože vědomě blbě :-) zahrát ani neumí. A zepár gagů se taky povedlo, prostě film o životě, vesmíru a vůbec... Pustě si Život Briana, uděláte lépe (a to i v případě, že jste ho už viděli... dvacetkrát třicetkrát, pořád to bude větší bžunda než tohle). ()

Reklama

TheDon 

všechny recenze uživatele

Bruce almighty by se divil. Sájmon Ped-ofil (přiznejte si, že byste ho nechtěli vidět lákat vaše děti na bonbónky) a Káťa zpět ve výprodeji se konečně vyprsili s něčím ostrovtipným, u čeho se člověk i nahlas zasměje. A to je co říct. Podařených komedií je jako pracujících cigánů. Káťa je prostě uchvancancující a vždycky si vzpomenu na latex party z Underworldu. Jen škoda že Monty pájtnovci nedostali víc prostoru. Škoda. 85% P.s: Proč je na VŠECH plakátech napsanej jako hlavní hvězdá Sájmon a jen tady Robin Williams? To zase ladil nějakej homoklád. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Od Pegga jsem čekal asi větší, ujetější, sprostější a víc fucked up komedii. Tohle je taková romantická love story obalená v nápadu “co kdybych měl schopnost měnit cokoliv se mi zachce”, ale na to, o jakou látku se jedná, se zde tvůrci moc nevyřádili a věřím, že se z ní dalo vytěžit daleko více. Na jedno zkouknutí jde i tak o celkem únosnou a fajn odlehčenou podívanou s pár světlými momenty (“ať mám větší penis!… ale ne až takhle!… ale ať je bílej!!), ale dokážu si představit i zábavnější výsledek. (Pod)průměr. ()

Lucjen 

všechny recenze uživatele

Myšlienka, ktorá napadla už mnohých z nás - čo by sme spravili, ak by sme mali absolútnu moc. Bála som sa, že scenár sa bude krotiť, nevyužije potenciál výborného nápadu - ani náhodou, tvorcovia sa vybláznili. Romantická linka nijak zaujímavá, ale celkom príjemná, neotravná. Ku koncu film vyriekne aj pár zaujímavých myšlienok a donúti diváka zamyslieť sa nad samotným dobrom. Že to nie je také jednoduché, ako sa zdá. Už dávnejšie som zistila, že Simon Pegg so svojím zvláštnym vzhľadom je zároveň neskutočne charizmatický a dobrý herec, pozrela by som s ním v hlavnej úlohe naozaj čokoľvek. Hovoriacim psom Dennisom som bola nadšená, bolo to viac než trošku vtipné a hlavne...bol rozkošný, nemôžem si pomôcť. A nie, že nie! :) ()

Galerie (38)

Zajímavosti (10)

  • Úvodnú pieseň "Absolutely Anything and Anything At All" naspieval bubeník skupiny Queen Roger Taylor. (megajalec)
  • Douglas Adams, autor Stopárovho sprievodcu, stihol ešte pred smrťou preštudovať scenár tohto filmu a povedal, že je hravý a vtipný. (zemon)

Související novinky

Zemřel Terry Jones

Zemřel Terry Jones

23.01.2020

V nedožitých 78 letech nás v úterý opustil velšský herec, scenárista, režisér a v neposlední řadě spisovatel, Terry Jones. Člen světoznámé britské komediální skupiny Monty Python vystudoval… (více)

Monty Python: Nečekaný návrat!

Monty Python: Nečekaný návrat!

28.01.2012

A teď pro vás máme něco úplně jiného. Nemusíte mít jejich humor rádi. Ale to je asi tak všechno, co můžete proti kultovnímu statusu snad nejúspěšnější komediální grupy všech dob dělat. A pokud je… (více)

Reklama

Reklama