Reklama

Reklama

Kocour v botách: Tři ďáblíci

  • USA Puss in Boots: The Three Diablos (více)

Známý kočičí hrdina, skvělý šermíř a okouzlující tanečník se vrací, aby získal zpět vzácný rubín ukradený tajemným Šepotalem. V cestě mu však stojí tři chundelaťoučcí zlobivci... Nechvalně proslulý francouzský bandita zvaný Šepotal ukradl princezně Alexandře rubín z královské koruny. Mise Kocoura v botách je jasná: vzácný kámen získat zpět. Nejprve musí Kocour vyslechnout tři ďáblíky – na první pohled roztomilá koťátka, která byla Šepotalovými nohsledy a nyní úpí v Alexandřině žaláři. Jejich roztomiloučké pohledy by rozpustily i sněhuláka – jsou však pouhou fasádou, za kterou se skrývá ďábelská prohnanost. Naletí Kocour na jejich heboučkou neodolatelnost? (Česká televize)

(více)

Recenze (74)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Celovečerný film Puss in Boots bol skvelý, patrí medzi moje najobľúbenejšie animáky vôbec. Ale tento prídavok bol akosi slabší a na kvalitu celovečerňáku sa ani náhodou nechytal. Ale zas nebola to ani žiadna tragédia, akurát mi celý tento krátky filmík prišiel viacmenej zbytočný. Ale tak aspoň 3* za snahu. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Parádní jednoduchý krátkometrážní nášup ke Kocourovi v botách. Netřeba v tom hledat žádné extradílo - divák dostane, po čem prahne. Jednoduchoučký příběh o kocourovi, kterého si najme jakási královna, aby jí našel rubín do koruny, který jí ukradl Našeptávač pomocí tří malých koťátek. Ty samozřejmě kocour využije k nalezení rubínu a navíc je přivede na správnou stranu zákona. Je to animovaný pamlsek, který potěší. Hudba: Matthew Margeson & Henry Jackman ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Naprostá darda, 13 minut v kuse sem se tlemil.Mnohem lepší než samotný celovečerák, k plnýmu počtu chyběl epičtější finální souboj, ale jinak snad jeden z nejlepších krátkometrážních animáků, který chca nechca vykalkulovaně hraje na city se třemi malými koťátky, ale sere pes když to funguje, souboj očiček mega.80%. ()

MrGregor 

všechny recenze uživatele

Co říct? Prostě Kocour v Botách, tak jak ho mám nejradši. Osobitý, vtipný, nápaditý, originální a ve skvěle animovaném kabátě... (mimochodem, zajímalo by mě, kolik času strávili animátoři pozorováním koček, jejich pohybů a chování, protože to je naprosto brilantní) Takže shrnutí: Pokud máte volnou čtvrthodinku, neváhejte a tuto animovanou "příhodu" si určitě pusťte :) ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+2* Sice jsem animáč Kocour v botách neviděl, ale kdo by ho neznal ze Shreka a tak jsem si pustil v odpočinkové náladě i tento kraťas. Je to vtipné, barevné a pohodové - takže akorát pro dnešní nenáročnou dobu. Tak se doufám autoři neurazí za mé silnější 2 hvězdičky, ale i ty jsou určitou známkou kvality i u mě - přece je to jen malý bonus a co by od toho kdo chtěl. [ PŘÍBĚH: 0 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama