Reklama

Reklama

Machři 2

  • USA Grown Ups 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Lenny se po letech vrací z Los Angeles do svého rodného města na východním pobřeží. Usazuje se se svou ženou Roxanne a třemi dětmi ve velkém domě na předměstí. Opět se setkává se svými přáteli Ericem, Kurtem a Marcusem, kteří mají své rodičovské a manželské strasti. Navíc jim všem pomalu dochází, že začínají stárnout. Marcus se poprvé setkává se svým dospívajícím synem Bradenem. Zpočátku to mezi nimi hodně jiskří, ale když se trochu poznají, tak se vzájemně vezmou na milost. Čtveřice „machrů“ zjistí, že i po čtyřicítce se musí člověk vyrovnat se šikanou, a také, že uspořádat pořádnou party není žádná legrace. Nikdo z nich však netuší, že na ně i jejich potomky se řítí nečekané události, které s sebou přinese poslední den školního roku. (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (501)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jednička byla celkem pohodová komedie a jedna z poslední stravitelných Sandlerovin na níž bylo vidět, že si jí parta kámošů natočila jen tak pro zábavu. Dvojku si možná natočili taky jen tak pro zábavu, ale místo pohodové atmosféry jsme tentokrát dostali spoustu fekální a dementního humoru s idiotskými postavami, který opravdu pobaví jen ty nejméně náročné Sandlerovy fandy. Přeju jim to, já už ale přece jenom potřebuji ve filmu asi trochu víc než je močící los, spousta zvracení a nulový příběh. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Jen s hodně velkým sebezapřením tomu filmu nedám odpad. Hned úvodní scéna se CGI jelenem, co běhá po baráku a chčije na jeho obyvatele, bylo obrovský WTF, ze kterýho mě následně nevytrhnul ani opičí syn Davida Spada a rádobyvtipnej autobusák, kterej měl asi převzít štafetu po chybějícím Schneiderovi. Ve zbytku filmu následovala kulometná smršť trapných vtipů a scének, během kterých jsem jen nevěřícně kroutil hlavou nad tím, jak moc kvalitativně se pokračování od původního filmu liší. Zkráceně řečeno je tohle zkrátka greenhorn film. Tu hvězdu dám za dobráckýho Austina. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Osvedčený recept na humor z prvých Dospelákov sa vracia: dať dokopy partiu kamošov zo strednej a nechať ich spolu vyvádzať. Verbálne sa hlavná štvorica skvele doplňuje, škoda však, že už nevidíme Roba Schneidera. No pri pohľade na toľko postáv a scénok sa budete väčšinu času zabávať. Viaceré deti majú jasný potenciál a výborné momenty. A medzi mojich favoritov patrí dvojica policajtov, väčšieho a vyššieho hrá Shaq O’Neill s kvalitnými scénkami. Zaujímavo pôsobí finále, kedy sa desiatky postáv stretnú na jednom mieste a zložia si účty. Vtedy sa obrovská paleta hercov na jednom mieste oplatí a zábava graduje. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $80miliónovTržby USA $131,331,960Tržby Celosvetovo $226,231,960Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ v prvom rade nechápem čo na takejto komédii môže toľko stáť, jedine fakt tie honoráre, keď tu nevedia ani poriadne spraviť digitálneho jeleňa? ináč na chlp úrovňou rovnaké ako predchodca, blbé gagy striedajú ešte blbšie, občas kde tu aj niečo aj dobre udrie pobaví, a otravný Lautner tu skáče ako atrapný veveričiak /videl v kine: 45%/ ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Oproti jednotke mierny posun dole. Ale nie preto, že by to bolo menej vtipné, alebo hlúpejšie. Návrat starých známych postavičiek ma neuveriteľne potešil. Epizódka Lonely islandu tiež. To čo mi vadilo, bolo, že to bolo krátke. Tým pádom, bolo mnoho dejových línií, ktoré film načrtol ukončené vo finále príliš rýchlo. Nestihol som si ich užiť a ani ich režisér nenechal správne doznieť. Pritom by som sa osobne veľmi rád pozrel na to, ako každý dosiahol to čo chcel a všetko sa ukončilo dobre. Sandler je tu o trocha neznesiteľnejší ako v prvej časti. Na druhú stranu presunutie pozornosti na Davida Spadeho a jeho nevlastného syna bolo fajn spestretním. Dievčatá ako obvykle výborné. Kraľujem im Salma Hayek. Kvôli nej sa na to neuveriteľne dobre pozerá. Keby film skúsil posunúť celú rovinu rozprávania ďalej a nechal si nejaký čas na dovysvetľovanie a väčšie prepojenie medzi postavami, bolo by to znova za štyri. Scéna s kolesom perfektná a China Anne McClain bude o pár rokov neuveriteľná kočka. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (19)

  • Jelikož studio nechtělo platit za Roba Schneidera, obsadilo místo něj Nicka Swardsona, který hraje bratra původní Robovy postavy. (koxin)
  • Pro Adama Sandlera je film i přes jeho letitou kariéru prvním pokračováním, na kterém se podílel. (Dr Lizal)
  • Ve scéně, kdy Marcus Higgins (David Spade) skáče do lomu, je nahý. V dalším záběru, kdy zvedá z vody ruku a pomalu se potápí, je ale jasně vidět, že na sobě má pod vodou černé plavky. (Ruuzha)

Reklama

Reklama