Reklama

Reklama

Takoví jsme

  • USA We Are What We Are (více)
Trailer 1

Zdánlivě spokojená a laskavá rodina Parkerových byla vždy uzavřenější, než je zdrávo. A má k tomu dobrý důvod. Za zavřenými dveřmi totiž vládne svým potomkům patriarcha Frank pevnou rukou a je odhodlán udržovat starobylé rodinné tradice stůj co stůj. Když jejich oblast zasáhnou přívalové deště, tragédie na sebe nenechá dlouho čekat a Frankovy dcery Iris a Rose jsou nuceny převzít povinnosti, které nejsou pro jejich rodinu úplně běžné. Nejdůležitější úkol, s nímž se dívky musejí vypořádat, spočívá v servírování masa – ovšem nikoli takového, které je v místním obchodě běžně k dostání. A protože neúprosný liják nepřestává zaplavovat jejich městečko, místní úřady začínají odkrývat stopy, které vedou k tajemství, jež se Parkerovi snaží dlouhá léta držet v tajnosti. (Cinemax)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (105)

Lyli 

všechny recenze uživatele

Ponuré a nechutné. Zas jednou se mi celou stopáž kroutil žaludek a vytrvale upozorňoval, že na tohle jsem moc Lyli. Strašně nenápadná rodinka požíračů hjůmanšunky, která si svoje hobby užívá totálně v pohodě celé generace. Fakt vtípek, ne? Nebýt ta záplava a skutečně nevychytané úmrtí kanibalské maminky, je to všechno v ókáčku. Je vidět, že i tam policie pracuje na výbornou...možná si autoři půjčili inspiraci u našich ochránců pořádku. Kdo ví... Každopádně nic, co by se dalo označit za světový nářez, na druhou stranu mrazivé až dost, a finální scéna mi obrátila žaludek sem a tam. No, guláš si asi nějaký čas nedám. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Parkerovi se vždy drží od všech ostatních sousedů trochu opodál. Jejich okolí to přikládá jejich náboženskému vyznání, ale nikdo netuší, že Parkovic rodina má jedno temné tajemství. Až dlouhotrvající přívalové deště vynesou jejich tajemství napovrch (a to doslova)... I když mne námět po přečtení obsahu docela zaujal, realita byla docela jiná. U filmu jsem se dost nudil, a nějak jsem se do něj nedokázal zabřednout. Z části to bylo způsobeno tím, že se autoři moc nedohodli, jaký film vlastně točí - zda něco jako horor, nebo obyčejnou detektivku, a nebo jen "drama ze života", kde se dospívající dcerky musí starat po smrti matky o zbytek rodiny. Z druhé části to bylo jakoukoliv absencí zajímavých postav, či náznaku zápletky - vše se tak pomaloučku odvíjí od úvodních do závěrečných titulků bez špetky invence či překvapení. Ani mne neláká se podívat na původní originál, i vzhledem k tomu, že je ještě mnohem hůře hodnocen než tento remake.. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Na podobné úrovni jako Stake Land, což byla pro mne jen průměrná upířina. Mickleho novinka je zase průměrnou "kanibalštinou", která nespoléhá na gore výjevy, nýbrž brnká spíš na psychologickou strunu. Snímek má opět pomalejší tempo, i ta Graceho hudba je tentokrát méně výrazná. Na druhou stranu je to hezky natočené, herecky správně trefené (Michael Parks asi vede) a posledních dvacet minut nabídne jak napětí, kosti v řece (jediná trošku zábavná scéna), tak i nějaké to kanibalské požírání v detailních záběrech. Jo a Wyatt Russell je vážně celej fotřík. (50%) ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Téma, niečo medzi Kynodontas a Woman, ale nuda. Teda pre mňa. Objektívne by si to možno zaslúžilo viac, keby som sa aspoň chvíľami nenudil, dal by som aj štvrtú hviezdu. Lenže to tempo je miestami vážne na úrovni slimáka s obrnou, navyše som čakal niečo trochu iné a to čo mala byť pointa, bolo vyzradené snáď v každom jednom komentári, odkedy film vyšiel. Škoda. Ale finále to má chutné ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Hodně promrhaný potenciál na skvělý horor s dokonalým twistem. Velká smůla je, že celá zápletka je ukázána již v traileru - tedy že rodinka má kanibalistické sklony - a tím divák přichází o hledání neznámého, tahání za nos detektivů a šoku, co se děje v rodince velice nábožných Parkerových. Velmi mě mrzí, že jsem viděla trailer a nešla do filmu nedotčená jakýmikoliv informacemi. I když trailer sliboval nervydrásající thriller a povedenou filmařinu, na konci mi zbyla pachuť a asi zásadní otázka - proč byly nuceni pokračovat v této rodinné "tradici"? ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení trvalo 26 dní. Stejně jako režisérův předchozí film Stake Land (2010) se natáčelo v Catskills Mountain na severu státu New York (Rob Roy)

Reklama

Reklama