Reklama

Reklama

Šmoulové: Zapomenutá vesnice

  • USA Smurfs: The Lost Village (více)
Trailer 4

V tomto novém, zcela animovaném filmu o Šmoulech se Šmoulinka po nálezu tajuplné mapy vydává společně se svými nejlepšími kamarády Koumákem, Nešikou a Silákem na vzrušující a napínavou pouť Zakázaným lesem plným kouzelných stvoření, aby nalezli tajemnou, dávno ztracenou vesnici dříve, než se to podaří zlému kouzelníkovi Gargamelovi. Na své dramatické cestě plné akce a nebezpečí jsou Šmoulové na stopě objevu největšího tajemství šmoulí historie! (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 4

Recenze (125)

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Bola som si skoro istá, že som týchto Šmolkov už videla, ale veruže nie a tak o to viac som milo prekvapená. Ani neviem prečo, no čakala som niečo horšie. Od 4 hviezdičiek ich delí len hudba a pesničky, lebo boli fakt hrozné. Ale inak sa mi tento farebný animáčik páčil. Animácia je fakt krásna, dej zaujímavy, Šmolkovia zlatí a celé je to nápadité, celkom vtipné a hlavne také milé. Deťúrence sa celý čas tvárili spokojne a ja som si oddýchla a pospomínala na detstvo a na kreslených Šmolkov. Najviac sa mi páčil Papa Šmolko a potom obyvatelia Lost Village, nebudem prezrádzať viac, ak ste film ešte nevideli. Prezradím len, že tatkovi Šmolkovi sa výlet oplatil😉 A ešte dodatok, tá lienka bola tiež super. 3,5* ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Šmolkov som mal rád ako krpec, tých nových filmových, som moc nemusel, ale toto ma bavilo trošku viac. Animácia celkom pekná, je to fajn pestrofarebne, ale chýbajú tomu zaujímavejšie postavy v takomto príbehu. Na jedno pozretie fajn a Gargamel v podaní Petra Marcina v slovenskom znení je skutočne dobrý. 60% - 3* ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Zvláštní pocit, pořád mi v hlavě naskakuje starý dabing kreslených Šmoulů, kdy taťku Šmoulu mluvil Vlastimil Brodský a Šmoulinku Jitka Molavcová. Proto mě chvilku dabing nejnovějšího šmoulího počinu tahal za uši. Gargamel s Azraelem nezklamali. Díky nim jsem se dočkala řady bláznivin. Samozřejmě, že samotní Šmoulové nezůstali pozadu. Šmouly mám ráda v jakékoliv podobě. Je to kus mého dětství, takže jsem si tenhle film užívala. Taky jsem se dozvěděla, kým může být Šmoulinka. ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Mě takhle hezky barevné animáčky prostě baví. Je to hravé, pozitivní a dobře se na to kouká. To ovšem neznamená, že moje divácké choutky uspokojí každý dětský kreslený připitomělý animák. Tihle Šmoulíci jsou chytří, trošku ujetější rozjezd, ale jinak ta celková pointa o zapomenuté vesnici v Zakázaném lese je úsměvná a člověkovi to celé docvakne, co v předchozích dílech chybělo. Navíc Šmoulinka zjistí něco víc o sobě a Gargamel se nám ukáže i s jeho novým vtipným létajícím mazlíčkem. A na konci to bylo tak dojemné, že jsem i slzu uronila. ()

Hemlock 

všechny recenze uživatele

Docela mě mrzí tak nízké hodnocení, protože já jsem si tuto pohádku opravdu užil. Animace je naprosto skvělá, dialogy srší vtipem, doprovodná hudba je velice citlivě zvolená a prohlubuje tak jednotlivé scény. Názor, že je to opravdu jen a pouze pro děti v předškolním věku nesdílím a jednoznačně tuto zábavnou rodinnou záležitost doporučuji i starším generacím - 80%. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • V původním animovaném seriálu Šmoulové (1981) má supa zlá čarodějnice Hogatha, nikoli zlý čaroděj Gargamel. (P. J. D.)
  • Celosvětová premiéra proběhla 1. dubna 2017 v Culver City (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Na začátku filmu, kdy se Šmoulinka nudí, tak se do okna kouká nějaký šmoula, ale v dalším záběru tam není. (FriggoCZ)

Reklama

Reklama