Reklama

Reklama

Šmoulové: Zapomenutá vesnice

  • USA Smurfs: The Lost Village (více)
Trailer 2

V tomto novém, zcela animovaném filmu o Šmoulech se Šmoulinka po nálezu tajuplné mapy vydává společně se svými nejlepšími kamarády Koumákem, Nešikou a Silákem na vzrušující a napínavou pouť Zakázaným lesem plným kouzelných stvoření, aby nalezli tajemnou, dávno ztracenou vesnici dříve, než se to podaří zlému kouzelníkovi Gargamelovi. Na své dramatické cestě plné akce a nebezpečí jsou Šmoulové na stopě objevu největšího tajemství šmoulí historie! (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (125)

Olík 

všechny recenze uživatele

Tak po roce (plus mínus) opět jako celá rodina před plátnem, které znamená svět. Naposledy to byla Zvonilka a tvor Netvorm která mne z pohledu dětského diváka svou syrovostí víc než zklamala. Když k tomu ještě přidám Gosnellovy více než nepodařené rodinné polohrané šmouledie, tak z tohoto pohledu je Zapomenutá vesnice......raz, dva, tři, tadáááááá, pecka. Barevné, veselé, dobrodružné, poučné, hravé......třemi slovy: vhodné pro děti. Možná ten konec už byl trochu moc, ale fajn. Já osobně to s těmito modrými kdovíčím táhnu již od svého dětství a co se týče tohoto celovečerního filmu nemohu jinak než: "takhle určitě ano". ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Hlavně u toho nepodřimujte, jinak vás dabing Jiřího Lábuse lehce zmate a nebudete vědět, jestli koukáte na šmouly nebo na mimoně. Každopádně Gargamel je jasná killer feature tohoto filmu, bez něj by bylo pusto prázdno. Bezpohlavní šmoulové, svou platonickou láskou k jediné šmoulince spíše naznačující latentní homosexualitu, jsou bezprecedentně konfrontování s celou vesnicí šmoulů evidentně jiného pohlaví a závěr asi lehce zmate i diváky školkou povinné: žádné kamarádšofty, sbližování, svatby nebo co. Pryč odsud, na nic nejsou... Největší tajemství šmoulí historie tedy podle mě trvá dál. ()

Reklama

bloodline 

všechny recenze uživatele

Dokonalá Avatar párty pre najmenších. Reštart pýtal dejinný úsvit a s láskavým požehnaním verím, že predchádzajúce dva filmy navždy upadnú do zatratenia. Noví Šmolkovia kopírujú trendy súčasnosti, stále kúpu detské srdiečko v nevinnej čistote, ale nech ich snaha vyznie akokoľvek oduševnene, ťažko už prídu s niečim kúzelne originálnym. ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Předchozí dva filmy byly docela zábavné, toto už šlo mimo mě. Je to jen infantilní a dospělému diváku (i tomu s dětským srdcem) toho bohužel nemá moc co nabídnout. Jednoduchý příběh uplyne velmi rychle, celé to hýří barvami, ani Gargamel není tak drsný jako obvykle a na závěr přijde obvyklý happyend. K tomu nesnesitelná muzika. 2- ()

Fíla 

všechny recenze uživatele

Já na Šmoulovité postavičky nikdy v dětství nějak extra nekoukal, když je dávali v TV, každou sobotu a neděli ráno, když jsem vstal. Můj šálek kávy, byly seriály, jako My z Kačerova, Gumídci, Rychlá rota a další.. Ovšem tento film, mě překvapil. Podle hodnocení, jsem čekal průměrný, nudnější animovaný film. Opak byl pravdou. Zapomenutá vesnice je dobrým návratem v čase. Vrátil jsem se zpět, do dětských let a užil si tuhle podívanou, která mi zejména pro děti, přijde skvělou volbou. Určitě se zde nemá režisér ani scénáristé za co stydět, naopak! :) ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Producent Jordan Kerner chtěl, aby vznikl celý animovaný film o modrých skřítcích už v roce 2004. Chtěl ho natočit ve studiu Paramout Pictures, ale nakonec místo toho v Sony Pictures Animation vznikli Šmoulové 1 a 2. (111.)
  • Když Šmoulinka zkouší stroj, tak je u ní stůl. Když se ale stroj rozbíjí, stůl už tam není. (FriggoCZ)
  • Původně to měli být Šmoulové 3 (navazující na předchozí dva filmy: Šmoulové  (2011) a Šmoulové 2 (2013)), ale nakonec se rozhodlo, že to bude první díl úplně nové série šmoulích filmů. (111.)

Reklama

Reklama