Reklama

Reklama

Šmoulové: Zapomenutá vesnice

  • USA Smurfs: The Lost Village (více)
Trailer 3

V tomto novém, zcela animovaném filmu o Šmoulech se Šmoulinka po nálezu tajuplné mapy vydává společně se svými nejlepšími kamarády Koumákem, Nešikou a Silákem na vzrušující a napínavou pouť Zakázaným lesem plným kouzelných stvoření, aby nalezli tajemnou, dávno ztracenou vesnici dříve, než se to podaří zlému kouzelníkovi Gargamelovi. Na své dramatické cestě plné akce a nebezpečí jsou Šmoulové na stopě objevu největšího tajemství šmoulí historie! (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (125)

Olík 

všechny recenze uživatele

Tak po roce (plus mínus) opět jako celá rodina před plátnem, které znamená svět. Naposledy to byla Zvonilka a tvor Netvorm která mne z pohledu dětského diváka svou syrovostí víc než zklamala. Když k tomu ještě přidám Gosnellovy více než nepodařené rodinné polohrané šmouledie, tak z tohoto pohledu je Zapomenutá vesnice......raz, dva, tři, tadáááááá, pecka. Barevné, veselé, dobrodružné, poučné, hravé......třemi slovy: vhodné pro děti. Možná ten konec už byl trochu moc, ale fajn. Já osobně to s těmito modrými kdovíčím táhnu již od svého dětství a co se týče tohoto celovečerního filmu nemohu jinak než: "takhle určitě ano". ()

Fíla 

všechny recenze uživatele

Já na Šmoulovité postavičky nikdy v dětství nějak extra nekoukal, když je dávali v TV, každou sobotu a neděli ráno, když jsem vstal. Můj šálek kávy, byly seriály, jako My z Kačerova, Gumídci, Rychlá rota a další.. Ovšem tento film, mě překvapil. Podle hodnocení, jsem čekal průměrný, nudnější animovaný film. Opak byl pravdou. Zapomenutá vesnice je dobrým návratem v čase. Vrátil jsem se zpět, do dětských let a užil si tuhle podívanou, která mi zejména pro děti, přijde skvělou volbou. Určitě se zde nemá režisér ani scénáristé za co stydět, naopak! :) ()

Reklama

dom156 

všechny recenze uživatele

Vytrhnout tento film od původních dvou byl dobrý nápad. Ona kombinace herců s digitálními šmouly možná trošku fungovala v prvním dílu, ale ten druhý se již moc nepovedl. Zde jsem měl možnost vidět velmi solidní animaci, která mě unesla v čase k původnímu seriálu, na kterém jsem jako malý kluk vyrostl. Oproti solidní animaci, zde máme celkem špatný dabing vyjma Lábuse, který si drží svůj vysoký standart. Dějovou linku není třeba komentovat. Aby se tento animák pustili dospělí, chybí zde humor (nezaznamenal jsem ani jednu chvíli kdybych se chtěl zasmát), nicméně dětem se to bude líbit. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $60miliónovTržby USA $45,020,282 Tržby Celosvetovo $197,183,546Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Jednoznačne lepšie než predošlé CGI kentusy, tu to bolo v celku slušne príbehovo zostavené a hlavne pobavilo. /60%/ ()

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Víc se mi líbilo, když to bylo i částečně hrané, ale chápu, že už asi nevěděli co tam dát, tak to udělali celé animované. Mně se to líbilo. Prostě dospělý člověk v tom nesmí hledat nic vážného, musíte to brát jako pohádku pro děti. A když se na to podíváte těma dětskýma očima, tak je to pecka. Předpokládám, že v dalším díle uvidíme malé šmouly :D :D ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Když Šmoulinka zkouší stroj, tak je u ní stůl. Když se ale stroj rozbíjí, stůl už tam není. (FriggoCZ)
  • V původním animovaném seriálu Šmoulové (1981) má supa zlá čarodějnice Hogatha, nikoli zlý čaroděj Gargamel. (P. J. D.)
  • Producent Jordan Kerner chtěl, aby vznikl celý animovaný film o modrých skřítcích už v roce 2004. Chtěl ho natočit ve studiu Paramout Pictures, ale nakonec místo toho v Sony Pictures Animation vznikli Šmoulové 1 a 2. (111.)

Reklama

Reklama