Reklama

Reklama

Donšajni

  • Slovensko Donšajni (více)
Trailer
Komedie / Hudební
Česko, 2013, 102 min

Režie:

Jiří Menzel

Kamera:

Jaromír Šofr

Hrají:

Jan Hartl, Libuše Šafránková, Martin Huba, Ivana Chýlková, Jiřina Jirásková, Lucie Juránková, Anna Klamo, Jan Mikušek, Emílie Řezáčová, Jan Jiráň (více)
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Místní svůdce a operní režisér Vítek začíná zkoušet Mozartova Dona Giovanniho. Aby měl úspěch, pozve pro chystané představení z Ameriky slavného operního pěvce Jakuba, který v tomto divadle kdysi začínal. Teď je z něj starší muž se spoustou zdravotních problémů, ale ženy se mu nepřestaly líbit. Jakub začne se souborem zkoušet a zdá se, že představení bude mít velký úspěch. V té době Vítkovi kdosi ukradne auto a to použije při bankovní loupeži. Tu překazí učitelka zpěvu Markéta. Vítek zjistí, že je bývalou láskou Jakuba a že s ním má dceru. Postará se o to, aby se znovu setkali? (TV Nova)

(více)

Diskuze

MM1979

MM1979 (hodnocení, recenze)

Nejsmutnější Fanklub filmu s bandou falešných profilů na ČSFD  .-(

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Menzelove scenare nikdy neboli extra kvalitne .....  vzdy ho zachranilo to, ze sfilmoval nieco od Hrabala

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Bucky Kid

Bucky Kid (hodnocení, recenze)

Co je tohle za hnus. Menzelovi zakázat točit další filmy (asi už úplně ztratil soudnost po vzoru dalších kdysi slavnejch rejžíserů)

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

nekoukatelné, strašný humus... Menzel by si měl raději užívat s holkama, ale hlavně netočit a nepsat už žádné scénáře... tohle byla pič..... o hov..

na příspěvěk reagoval Martin741

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

Nekoukejte na to, nemá to cenu. Nejpoužívanější slova: mentalita, čeledín, nevolnický, svědomí, buran

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

Menzel byl včera v Hyde Parku. Tomu bych zrovna rád pár otázek položil, a já to prošvihl:(

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Dadel

Dovolim si tvrdit, ze keby Menzel nemal Hrabala, tak po nom nestekne ani pes. jeho scenare stoja za hovno, holt, Otakar Vavra bol Otakar Vavra. Menzel na Vavru nema.

Hawaj

Hawaj (hodnocení, recenze)

Tydle Šajni nepostoupili na Oskarech, uch och, čím to asi bude? Pěknou srágoru tam doručili naši "akademici"! Neuvěřitelný, asi už sou všichni stejně senilní jak Menzel. Jenom ten Clint Eastwood nám zraje do režijní krásy.

na příspěvěk reagoval Kubrickon

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

jsem si uvědomil děsivý fakt - teď Donšajnům ČFTA bude muset dát spoustu nominací na Lva, aby neztratili tvář, protože jinak by vypadali jako blbci

na příspěvěk reagoval Martin741

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

Tak Menzel dalšího Oscara nedostane, asi bude muset natočit další prostopášnou košilatou veselohru.

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Menzelovi vadi opicenie sa po USA. Ja zase produkciu z USA milujem, ale hnoja je vsade dost. Ceskoslovenskeho /dietloviny/ alebo americkeho /Hannah Montana/

Příspěvek byl smazán administrátorem.

dydy79

dydy79 (hodnocení, recenze)

Musím vám říct drb, ale pšššt, Emilce Řezáčové, která ve filmu ztvárnila Zuzanku, se dnes narodil syn Hyneček :)

na příspěvěk reagoval Martin741

Shakaar

Shakaar (hodnocení, recenze)

film jsem neviděl, takže ještě nemohu posoudit kvality, ale trochu se podivuju nad tou až hysterickou reakci, když sám Menzel se netají tím, že film je dělán i pro toho největšího vola. Řekl bych, že pochopil, že dnes se moc inteligentní filmy nenosí, pokuď ovšem nejsou medialně šíleně protěžování. Prostě má štěstí, že za ním zase stojí TV Noha (ostatně obsazení hovoří za vše). Ostatně kvalita českých filmů dost pokulhává a někteří pochopili, že aby vůbec přežili, budou točit braky na které přijdou přes 300 000 lidí a mají na další filmy. Takhle to prostě chodí ve světě a naši se to už taky naučili.

na příspěvěk reagoval FrodoF

Související novinky

Zemřel Jiří Menzel

Zemřel Jiří Menzel

07.09.2020

Ve věku 82 let zemřel v sobotu večer český oscarový režisér Jiří Menzel, informaci v neděli prostřednictvím sociální sítě zveřejnila jeho manželka Olga. Světoznámý tvůrce, jenž se v posledních letech… (více)

Jiřina Jirásková 1931 - 2013

Jiřina Jirásková 1931 - 2013

07.01.2013

Ve věku 81 let zemřela herečka Jiřina Jirásková. Dlouholetá členka a později i ředitelka Divadla na Vinohradech absolvovala DAMU v roce 1950 a po jedné sezoně v Krajském oblastním divadle Hradec… (více)

Reklama

Reklama