Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ambiciózní policejní důstojník Cruchot je přeložen do Saint Tropez. Tady řeší nejen policejní případy, ale potýká se se svou dcerou, která se snaží udělat dojem na své nové přátele. Namluví jim, že její otec je milionář s jachtou v přístavu. Příběh se zamotá, když se zjistí, že původní majitelé jachty nejsou ti, za které se vydávají... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (511)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tak jsem zase po několika letech viděl tento první díl četníků, ale je to těžký ohodnotit. Mně to trochu přiapdá, jak kdyby to byly dva navzájem propojený filmy. Jednak je tu skvělej film s Louisem de Funesem o příjezdu do St. Tropez, honu na nudisty, atd..., ale na druhý straně se do toho neustále připomíná ta druhá (dost nudná a místy trapná) dějová linie o tom, jak si Genevieve Grad našla nový kamarády. Genevieve Grad sice byla krásná, ale měl jsem z toho chvílema pocit, že hrála nějakou mentálně zaostalou a stejně na mě působili i ty její kamarádi. Když do toho teda připočítám, že je to první díl série četníků a pak nostalgický vzpomínky, kdy jsem v dětství znal všechny díly nazpaměť, tak bych dal nejradši tak 3,5 hvězdičky. 3,5 dát nejde, takže přidávám ještě 0,5 hvězdičky za Fugase. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Douliou, douliou, St.Tropez… (Le Genda)rme series a v ní de Funesovo alter ego Ludovic Cruchot. Nezapomenutelný četník vyžadující přímý pohled do očí, za každých okolností servilní k velícímu a šikanizující pedant směrem k podřízeným („Ty ponožky vám nejdou, Fougassi..“). Standing Ovation pro Františka Filipovského jakožto připomínka pro zaryté odpůrce dabingu, že se na svět nelze dívat jenom černobíle.. ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Funèsov humor nie je môj obľúbený, no film mal veľa scénok, ktoré akoby vypadli z mnohých momentov, ktoré sa nám dejú v živote a boli skvelo zábavne spracované. Aj keď neboli príliš výrazné a celkovo film ako taký nie je veľmi výrazný, tak Geneviève Grad mi spríjemnila celý film, lebo som na nej vedel nechať oči a k tomu Saint Tropez, čo je paráda. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Kto by nepoznal žandára. Najlepšia francúzska filmová séria. Žandár zo Saint Tropez je krásna francúzska komédia sedemdesiatych rokov, v ktorej nás neskutočne bavil Louis de Funés svojim neoceniteľným humorom a mimikou. Pre Francúzsko bol Louis komik asi ako Leslie Nielsen pre Ameriku. Dobrý výkon podal tiež dabér - nezabudnuteľný F. Filipovský, ktorého hlas bol veľmi podobný. Odporúčam ako veľmi dobrú komédiu. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (44)

  • Jean Girault využil pro davové scény jako statistů i některé přátele, kteří byli v Saint-Tropez na dovolené. Později velmi populární herec Patrice Laffont se ve filmu objevil v roli mladého playboye, zpěvák a herec Fernand Sardou se představil jako venkovan s traktorem. V davu lze shlédnout tváře režisérů Clauda Chabrola a Rogera Vadima, producenta Raoula Lévyho a sami sebe si zahráli i místní četníci. (mar48)
  • Ford Mustang byl v tomto filmu poprvé představen ve Francii. (frolish01)
  • Pod slavnou písní z filmu „Douliou-Douliou Saint-Tropez“ jsou podepsáni: Raymond Lefèvre, skladatel a dirigent Paul Mauriat a zvukový inženýr, majitel nahrávacího studia v Paříži, zpěvák, hudebník a umělecký ředitel André Allet. (sator)

Reklama

Reklama