Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bezvýznamný dealer David Burke je obchodník na volné noze, jehož zdrojem příjmů je prodej marihuany té nejvyšší kvality. Když je jednoho dne okraden o výdělek i o zboží, dostává se do velkého maléru. Jeho dodavatel je ochotný odpustit mu jeho dluh, ovšem pouze v případě, že osobně dojede do Mexika a propašuje přes hranice novou zásilku marihuany. Aby nestrávil zbytek života v mexickém vězení, potřebuje dokonalé krytí. Prvním krokem je sehnat si falešnou rodinu. Takže si obstará zchudlou erotickou tanečnici, protřelou potetovanou puberťačku s piercingem a dementního chlapce z jeho domu. Slíbí jim prachy za to, že budou hrát rodinu, a rodina Millerových je na světě! (TV Nova)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (1 302)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Špatný to nebylo, ale na základě přemrštěnýho hodnocení jsem přece jen čekal trochu víc. Škoda toho patosu na konci. Emma skvělá. # Potěšila mě narážka na Přátele, i na Pretty Woman a Emminu tetu, pokud to tak bylo myšleno. # [viděno: monitor, 2.0->5.1, no sub] # příběh 6 | hudba 6 | humor 3 | napětí 2 | akce 3 | pustil bych si znovu 6 ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Bavila jsem se. Nejedná se o žádnou výjimečnou komedii, postavy máte přečtené během úvodních pěti minut, od začátku do konce velmi předvídatelný film, jenže některé momenty se vážně povedly a rozhodně zde nebyl moment, kdy bych musela převracet oči, celá hlavní čtveřice si velmi sedla, právě herecké obsazení je největší síla filmu. Škoda jen toho lacinějšího konce, Millerovým by slušel zcela jiný konec. Tu čtvrtou hvězdu dávám hlavně proto, že komedií, během kterých se divák každých pár minut nemusí cítit trapně, už moc není. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Jennifer svíjí se v stripbaru u tyče, trapák Sudeikis ať táhne do…Saturday Night Live.. Hangover wannabe. Chtělo to tu schematičnost a pseudo-rodinné momenty ještě více rozčísnout, ale zase na druhou stranu, pořád lepší, než komedie o konci hollywoodského světa, kde je Rogen jeden ze čtyř jezdců apokalypsy (který konkrétně nevím, ale určitě ne Hlad).. Fízl Guzmán je číman. Za 80 doláčů to může mít od nějakého bezzubého Mexikánce klidně i 4 x… ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Po dlhej dobe konečne dáka dobrá komédia. Perfektne som sa bavila a prežila som bez ujmy i blbečka, ktorý niektorým hláškam z filmu tlieskal. Vtedy som rozmýšľala či náhodou nie je mentálne zaostalý a proste sa len teší ako malé dieťa. No ale na moje sklamanie bol to "dospelák" a ja si teraz musím o ňom myslieť, že je trápny debil. Späť k Millerovcom. Fajn fajn fajn fajn aj to tam bolo fajn i to bolo fajn ale škoda toho trápneho ohraného očakávaného "sladkého" konca. Ten nebol fajn. ()

Hunt 

všechny recenze uživatele

70% komedie s mnoha dobrými situacemi a hláškami, navíc dobře obsazení z této nenáročné komedie dělá jednu z nejlepších komedií roku. Mám trochu problem,když se z dealerů drog či pornoherecek (např.film sexbomba zod vedle) dělají "hrdinové" a znázorňují,že jde o zcela normální záležitost (nejsem žádný moralita,ale na tyto filmy koukají děti,které si nazory teprve upevňuji). V každém případě je čemu se smát a tj.důvod k radosti a shlédnutí. ()

Galerie (116)

Zajímavosti (24)

  • Keď Kennyho (Will Poulter) uštipne pavúk do jeho semenníkov, stiahne si nohavice, aby ich ukázal svojej falošnej rodine. Kým sa Rose (Jennifer Aniston) a David (Jason Sudeikis) hádajú, Kenny stráca pomaly vedomie, pritom v zábere vidíme jeho holé pozadie, čiže má spustené nohavice. No v druhom zábere, keď odpadne, už má nohavice oblečené. (Hudakfilms)
  • Rodinné karavany, přijíždějící do Mexika, ve skutečnosti pohraničníci nekontrolují. (jenik71)
  • Film sa natáčal vo Wilmingtone (Severná Karolína, USA) a Santa Fe (Nové Mexiko, USA) od 23. júla do 5. októbra 2012. (Arsenal83)

Související novinky

The Rock nájemným vrahem

The Rock nájemným vrahem

03.05.2015

Kalifornský režisér Rawson Marshall Thurber se po Vybíjené s Benem Stillerem trochu ztratil. Loňští Millerovi na tripu jej ale vrátili do hollywoodského hledáčku a momentálně už točí svoji další… (více)

PF 2014

PF 2014

01.01.2014

Zima dlouhá, léto krátké, Vánoce bez sněhu a v sedmi stupních. Ale uznejme, že na výborné filmy byl rok 2013 štědrý. Rivalové, Gravitace, Star Trek: Do temnoty, V zajetí démonů, Zmizení, druzí Thor a… (více)

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

29.12.2013

Seznam nejlepších filmů roku 2013 dle ČSFD.cz si můžete nechat zobrazit ve specifičtějším výběru Žebříčků, a to i zvlášť pro jednotlivé žánry. V celkovém žebříčku divácké líbivosti vedou s úžasnými… (více)

Bláznivá střela se vrátí

Bláznivá střela se vrátí

16.12.2013

A možná z ní bude něco jako Bláznivá pařba. Hollywoodu nestačil nový (strašný) Růžový panter, teď plánuje zmodernizovanou verzi další kultovní policejní parodie. Bláznivá střela se poprvé na plátnech… (více)

Reklama

Reklama