Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Největším úspěchem skupiny Strange Fruit byl festival Wishbeach 1978. Dvacet let poté se hráč na klávesy Tony rozhodne vzkřísit zašlou slávu a doplnit značně prořídlá konta tím, že uspořádají koncert. Tony zatím pracuje jako dealer kondomů na Ibize a jeho práce chce změnu. Zbývá už jen přesvědčit zbylé členy kapely. Baskytarista Les zase zahradničí, ale rád by se vrátil do starých dobrých časů. U zpěváka Raye to také nebude problém, protože ten uvítá možnost, jak se ztratit před svojí žárlivou manželkou a Brian, který hrával v kapele na kytaru, je určitě nenechá na holičkách. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (96)

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Rozhodně příjemná podívaná z hudebního prostředí. Na filmy jako Doors, Škola rocku, Rocketman a další vydařený kousky, tohle ovšem nemá. Nemá to takový správný koule, jak bych si představoval. Taky to pravděpodobně natočil rejža, kterej toho moc o muzice a o fungování kapel neví. Comeback slušnej s dobrým hereckým obsazením, ale chyběly mi chytlavý songy a věruhudnost... ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Řízný revival partičky obstarožních rockerů, kteří sice zjišťují, že už nejsou nejmladší, ale svou poslední šavli zatím taky nehodili. Sympatické a nezvykle vyrovnané (oblíbil jsem si všechny) obsazení tvoří dobře sehranou bandu, z jejíhož finálního comebacku příjemně mrazí v zátylku. Film jasný a přímočarý jako uvažování postav, o nichž vypráví, zásluhou několika výprodejových vtipů místy ztrácí výrazně nostalgický punc, ale jako lehký přídavek k This is Spinal Tap funguje bez výhrad. 80% ()

Reklama

Lima 

všechny recenze uživatele

Vtipně napsaný příběh a příjemně strávených 90 minut ve společnosti stárnoucích rockových bardů, jejichž snaha o návrat na výsluní a popření přísloví "Nikdy nevstoupíš dvakrát do stejné řeky" je tak sympatická, že jim nelze nefandit. A ačkoliv jejich jednoduchý rock někdy z doby kamenný není můj šálek čaje, v zábavném teatrálním podání geniálního Billyho Nighy se místama stával skoro chuťovkovým pamlskem. A zbytek hereckého ansámblu za ním určitě nezaostával. It´s Only Rock´n´Roll, tak to "dědci" hrňte, vždyť podívejte na Lemmyho :o) ()

AIMÉE 

všechny recenze uživatele

Nebylo-li by té příjemné atmosféry a přítomnosti Billa N., bez kterého by celé to post-rockové snažení byl guláš na entou, šla bych s hodnocením možná i do větších hlubin. Takhle (alespoň) průměrem, což je vcelku i škoda, když vezmu v úvahu, že námět zněl zajímavě, ale především zaváněl možností dobré anglické (!) komedie. Některé scény opravdu vtipné jsou, ale je jich jak šafránu a nestačí je slepovat dohromady, aby to působilo celistvě. ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

Tohle mě fakt chytilo za srdce. Moc příjemný film o partě bývalých rockerů, kteří se po letech pokouší dát znovu dohromady úspěšnou kapelu. Je to natočeno tak lidsky a pravdivě, chvílemi je vám jich líto, pak se zase od srdce zasmějete a když se jim něco podaří, máte slzy v očích a tolik jim to přejete. Všichni muzikanti jsou herecky skvěle obsazení, Rayova manželka taky nemá chybu a do toho všeho tak dobrá muzika. Still Crazy určitě zařadím k filmům, ke kterým se ráda budu vracet. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (8)

  • Na soundtracku zpívají i herci z tohoto filmu, např. Hans Matheson nazpíval song "Live for Today" (Žít pro dnešek). (Lynette)
  • Velké davové scény z koncertních vystoupení se natáčely tak, že byl najat pouze 20 členný kompars představující fanoušky, který byl ve finální podobě digitálně upraven. (Lynette)
  • Věkový rozdíl mezi Rachael Stirling a Frances Barber je pouhých osm let. Ve filmu hrály matku s dcerou. (Janko666)

Reklama

Reklama