Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vendula s Martinem Vrážem se poznali na vernisáži studentů akademie výtvarných umění. Vendula plánovala dráhu umělecké malířky, ale místo toho se vdala, porodila tři děti a stala se z ní žena v domácnosti. Martin pracuje ve firmě, která se zabývá marketingem zaměřeným na hračky a hlavní sídlo má v Rusku, kam by měl jít Martin pracovat. Své práci věnuje hodně času na úkor rodiny a s Vendulou už na sebe nemají žádný čas. Když jede celá rodina za Martinovým tátou na víkend, dojde Vendule trpělivost: nechá děti s Martinem a sama jde za tchánem do hospody. Tchán ji chápe a vyprovokuje Martina k uzavření sázky, že se nedokáže sám postarat o své tři děti po dobu jednoho měsíce. Vendula tak má celý měsíc pro sebe, může odpočívat, bavit se a vrátit se k malování. Zato Martinovi nastávají těžké chvíle, neboť nemá představu o chodu domácnosti ani o tom, že dětem musí určovat pravidla... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (277)

venison 

všechny recenze uživatele

Na tenhle filmeček jsem se díky traileru docela těšila, bohužel ten byl na tom to nejlepší.. Mám ráda Taclíka, ale tady ho bylo až příliš. Navíc mi je bývalá paní Lišková krajně nesympatická. Film funguje perfektně jako antikoncepce, díky. Nechci nijak znevažovat talent holčiček, ale jejich výstupy jsem jim naprosto nevěřila. Jediné, co bylo vyvedené byli lokace, i když po roce života ve Vršovicích bych chtěla vidět den (krom čistění komunikací na jaře a na podzim), kdy před místním Sokolem nestojí ani jedno auto. Úvodní písnička je líbivá, ale nesměli by jí ve filmu používat jako téměř jedinou hudbu. Ideální film pro maminky na mateřské ve všední den dopoledne, jinak si to svoje diváky jinde asi nenajde.. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Komedia plná uřvanejch děcek, takže zaměřený je to na publikum, ktery má rádo filmy typu S tebou mě baví svět a tak. Párkrát se člověk zasměje, ale nic moc. Nejlepší je nejmladší děcko Erik a jeho inteligentní projevy a souhlasné přikyvování. Jinak vubec nevim, kdo teda měl být ta Venuše... asi jsem to nějak zaspal nebo co (což bylo docela lehky)... ()

Reklama

Vignette 

všechny recenze uživatele

Asi jediný pozitivní dojem, který si z filmu odnáším, je, že Kristýna Boková je vážně krásná (i naživo, zakopla jsem o ni na záchodě :-)). Jinak nechápu, jak se povedlo s tak dobrými (nebo aspoň ne špatnými) herci natočit něco tak nefungujícího. Dialogy zní neuvěřitelně strojeně a u spousty scén mi přišlo, že nezapadají do děje a jsou tam jen proto, že se režisér rozhodl zfilmovat pár svých oblíbených vtipů. Hm. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch lepších komedií z české produkce za poslední 3 roky. Ale ani tak nepřesáhne 3,5*. Musím ale uznat, že Taclík i Boková-Lišková jsou skvělí herci, jen kdyby neměli tak strašné ty dvě dcerky. No a zbytek hereckého obsazení ušel, někteří teda nevím, co tam dělali - třeba to "mihnutí se" Terezy Chlebovské, nebo minirolička typické štětkoidní sekretářky Nikol Moravcové a co teprve ta Krausova role tam? Jinak to byla příjemná a miloučká oddechovka. Hrozně moc se mi líbil ten nápad na začátku s dálničními známkami - aneb jak běžel čas. Taclík: "Lucie, co ty tady celé dny děláš?" - Moravcová: "Styk s veřejností." - Děrgel: "Fotr se nikdy nezmínil, že jeho druhý jméno je veřejnost." Taclík na svého asi dvouletého syna "Mě není úplně nesympatické, že ještě nemluvíš plynně česky." ()

Ice123 

všechny recenze uživatele

Nevím proč tak malé hodnocení. Film je chytlavý a převyšuje české poměry. Někdo by mohl říci, chabý pokus o hollywoodský scénář. Dalo by se říci, že základní myšlenak byla hollywoodem zfilmována již mnohokrát, ale čeští herci a produkce tomu dává zcela jiný nádech. Já osobně jsem se takhle dlouho nepobavil a to mám o českých filmech velice špatné mínění ;) 90% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (16)

  • „Zajímavostí filmu určitě je, že původně jsme měli do nejmladší role obsazeného úplně jiného chlapce. Dokonce už jsme s ním natočili i několik sekvencí. Původně se mu říkalo Péťa, ale museli jsme ho přejmenovat na Erika, aby lépe reagoval…“ říká Adam Dvořák, producent a střihač filmu, a dodává: „Malý Erik se totiž neprojevoval úplně tak, jak si režisér Jiří Chlumský a filmový táta Marek Taclík představovali. Ostatně bylo mu pouhých 7 měsíců. Náhoda tomu chtěla, že se Marek Taclík během jiných pracovních povinností poznal s rok a půl starým chlapečkem, jehož si přivedl a dokonale to fungovalo. Jméno Erik už mu však zůstalo po prvním chlapečkovi. Marek mu dokonce přirostl k srdci natolik, že se i dále navštěvují. Aby si nepletl tátu filmového a opravdového, sám si vymyslel pojmenování – pro Marka Taclíka strejda-táta a pro Kristinu Bokovou teta-máma." [Zdroj: Turner] (oje)
  • Film pokračuje aj počas záverečných titulkov. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama