Reklama

Reklama

Mladí a hladoví

(seriál)
  • USA Young & Hungry (více)
USA, (2014–2018), 25 h 14 min (Minutáž: 21–23 min)

Tvůrci:

David Holden

Kamera:

Mikel Neiers

Hrají:

Emily Osment, Jonathan Sadowski, Aimee Carrero, Kym Whitley, Rex Lee, Bryan Safi, Jayson Blair, Ashley Tisdale, Hina X. Khan, Jessica Lowndes, Annie Potts (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(71)

Obsahy(1)

Mladá, velmi talentovaná kuchařka a zároveň smolařka Gabi (Emily Osment) se stane osobní kuchařkou velice vlivného a bohatého IT podnikatele Joshe (Jonathan Sadowski), se kterým naváže velmi zvláštní a silný vztah. U Joshe také pracují svérázná Yolanda (Kym Whitley) a homosexuální Asiat Elliot (Rex Lee), který nedokáže držet jazyk za zuby. Překoná přátelství Gabi a Joshe všechny nástrahy, které jim osud přichystá? (L.petr)

(více)

Recenze (53)

chrispe 

všechny recenze uživatele

Líbivě natočený sitcom s diblíkem v hlavní roli. Obsazení "kamarádky Miley" asi nebyl špatný nápad, protože to přitáhne všechny ty odrostlé diváky Hany Montany. Nebo teda aspoň nějakou část (a i to se ve sledovanosti počítá) a ona sama ta herečka zas až tak nesympatická není. Škoda, vzhledem k tomu, že si ani nehraje na nic víc než na "prokousejmesepárřadamanežtodajídohromady", že si nedali větší práci s výběrem většího sympaťáka do role ajťáka Joshe (uznávám, je to věc vkusu). Kamarádka a dva poskokové jsou úplně mimo. Ale koukám na to, tak to zas moc špatně hodnotit nemůžu. ;) Lehký podprůměr. ()

LION-MR.T odpad!

všechny recenze uživatele

Po čtyřech dílech se můj názor nezměnil. Boháč a chudá kuchařka z toho by mohl být dobrý sitcom řekli si scenáristé a do toho jim dáme tlustou černošku co má prořízlou pusu a asijského stárnoucího gaye, prostě dáme co nejvíce nejbarvitější postavy, ale scenáristé, už nemají vtip a herci zase talent. ()

Reklama

riza-do 

všechny recenze uživatele

Jestli je něco, co se mi na tomto jinak naprosto průměrném "romantickém" sitcomu líbí, pak je to jednoznačně jeho úvodní znělka. Zbytek je průměrnou zábavou o dvou chudších avšak pěkných holkách, kde ta ošklivější zaujímá hlavní postavu pracující jako kuchařka pro IT miliardáře, do kterého se střídavě zamilovává.. ()

easaque odpad!

všechny recenze uživatele

odpad Další důkaz dna amerického seriálového mainstreamu. Nemám co víc dodat ... snad jen, že mi Nova 2 s tímto sitcomem překazila usínací rituál ... ale vlastně i to je dobře. [ PŘÍBĚH: 0 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 0 /// CASTING: 0 (3*MAX) ] ()

Judy24 odpad!

všechny recenze uživatele

Strašné. Nevím, co je víc klišovité a hysterické - vtipy, umělý smích, nebo Elliot? Emily Osment navíc příšerně křičí, jako kdyby chtěla dát důraz na ty nesmysly, co má napsané ve scénáři. A vůbec nejsmutnější na tom je, že Young & Hungry je taková blbost, že se na to Američané budou s chutí koukat...au... ()

Galerie (335)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama