Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(36)

Daniel Tosh, Waco O'Guin a Roger Black přinášejí animovaný seriál o politicky nekorektních dobrodružstvích skupiny strážců národního parku. Ať už jde o potraty, práva sexuálních menšin nebo náboženství, velitel strážců Woody Johnson a jeho parta řeší všechny problémy tak, že pověst jejich parku je široko daleko nejhorší. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

Flatron 

všechny recenze uživatele

Brickleberry ma zarazilo svojím až miestami hraničným humorom, ktorý nie každému musí vyhovovať. AKo najväčšiu nevýhodu beriem nevyrovnanosť jednotlivých epizód, kde niektoré epizódy ste schopný pozerať stále dookola, tak pri niektorých mierne povedané zaspávam. Čo sa týka charakterov, tak tam som si najviac obľúbil Stevena a samozrejme Malloya :) Celkom rozporuplná postava je pre mňa Denzel, predovšetkým kvôli tej jeho úchylke na staršie paničky. Hlavne epizóda, kde si začal najskôr so 70-ročnou babčou a následne aj s jej matkou. :) Priemerné 3* po 2. sériach. ()

dalver 

všechny recenze uživatele

Bezbrehé až do trápna idúce vykrádanie MacFarlanea, Stonea s Parkerom a aj Hannu s Barberou znamená, že počas celého seriálu sa nemožno ubrániť tomu dojmu ´´však to všetko som už niekde videl, ale vo vtipnejšom podaní.´´ Brickleberry je má však jednu výhodu a tou je minimálny rozdiel v kvalite jednotlivých dielov, tu sú všetky rovnako slabé. Veľká škoda, že Comedy Central nedal do placu radšej nové diely Ugly Americans, ale venoval sa tejto biede produkovanej trápnym Toshom. ()

Reklama

ProNotor 

všechny recenze uživatele

Pro některé možná až moc kýčovité, pro mě super zábavné, moje dekadentní já úplně zaplesalo ze všech těch absurdit. Shlédnuto asi za 3 dny, bavil jsem se každým dílem, nic se neopakovalo, nevařilo se z vody a 3 série jsou úplně akorát. Agresivita medvíděte mě kolikrát dostávala do kolen. K tomu další postavy, které nebyli vůbec homofobní nebo rasistické, dokresleno graeofílií a tadá máme tu seriál mého vkusu. ()

Janiik15 

všechny recenze uživatele

Brickleberry miluji. Zamilujete si ho taky, když zbožňujete nekorektní humor, který je někdy až přes čáru. Bohužel takových seriálů je čím dál méně a v této přehnaně tolerantní době, když už nemůžete skoro nic říct, už se takové seriály zakazují a nebudou se dále vyrábět. Hodnocení bych dal 90%. ()

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál je přesně pro nás milovníky černého humoru. Narážky na teplouše, na černý, postižený, náboženství, fekálie, politiku a vůbec na všechno, na co vzpomenete. Tolik černého humoru pohromadě se moc nevidí. Nasmál jsem se sakra hodně hnedka od prvního dílu. I když se tam občas po výborném vtipu objeví takový trapnější, tak to tolik nekazí. Neočekávejte od toho nic originálního, ani vůbec geniálního. Mě si tenhle seriál získal tím, že nemá žádné hranice. Sice to kritici nebudou zrovna nejvíc chválit, ale u tohohle je nejdůležitější se prostě zasmát. A jasný, že to je podobný Griffinům, v dnešní době už je hodně těžké vymyslet něco úplně nového. ()

Galerie (245)

Zajímavosti (80)

  • Steve na mýtině pronese narážku na film Bambi (1942). (Duoscop)
  • Bačkory, které má obuté Woody, odkazují na epizodu Squabbits (2012). (Duoscop)

Reklama

Reklama