Reklama

Reklama

Cleveland show

(seriál)
  • USA The Cleveland Show
Ukázka z filmu
USA, (2009–2013), 32 h 13 min (Minutáž: 21–22 min)

Hudba:

Walter Murphy

Hrají:

Seth MacFarlane, Sanaa Lathan, Alec Sulkin, Marina Sirtis, Jason Sudeikis, Will Forte, Rutina Wesley, David Lynch, Lucas Grabeel, Josh Gad, Beth Littleford (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(88)

Ve spin-offu oblíbeného amerického seriálu Griffinovi se setkáme se sousedem Petera Griffina, Clevelandem Brownem. Poté, co ho jeho žena Loretta podvedla s Quagmirem a utekla od něj, dává druhou šanci své středoškolské lásce Donně, kterou opustil manžel. Brown se za ní přestěhuje do svého rodného města ve Virginii, i se svým synem Clevelandem Juniorem. V jejich novém bydlišti je čekají Donniny děti - šestnáctiletá Roberta a ženami posedlý pětiletý Rallo - a také noví sousedé - ukřičený buran Lester či manželský pár medvědů Tim a Arianna (kteří jsou dost citliví na to, když někdo upozorňuje, že jsou medvědi). (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (126)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

První projekce tohoto seriálu z dílny Setha MacFarlaneho mě nijak zvlášť nezaujala, o to spíš, když jsem jí poměřil s bratrským Family Guy. Až po vstřebání několika epizod a přijití tomuto typu humoru na chuť musím napsat, že se mi spousta dílů s Clevelandem líbila víc než ty s Peterem. Největší přednost vidím v rodině Brownových, kde je to, na rozdíl od Griffinů, jejichž humor táhne jen Peter, Stewie a Brian, jedna osobnost vedle druhé. S každou další částí se návykovost zvětšuje. Next? American Dad, please :-) ()

tojowoeZNK 

všechny recenze uživatele

Prvně sem chtěl dát 3 hvězdy, pak 4 a nakonec lupnu 5, protože jak sem se časem dostal do těch negrovtípků tak je to srovnatelná prdel s Family Guy. Cleveland junior je dokonalej loser a malej Rallo jede snad ještě větší bomby než Stewie a vždyt je tam i medvěd nebo barman mluvenej Davidem Lynchem ! ()

Reklama

Roper 

všechny recenze uživatele

Family Guy je vyborny, American Dad chvalitebny a The Cleveland Show je ako tak uspokojivy... Davam 2*, ale stale verim, ze je predcasne sudit, ale zatial z mojej strany velke sklamanie a tak 30 percent... po prvej serii urobim korekciu hodnotenia... Postavy su takmer vsetky nesympaticke, Cleveland je nudny a ziadna z postav nedosahuje ani desatinu charizmy z ktorejkolvek Sethovych hlavnych postav aka Peter Griffin, Stan Smith, vedlajsi Glen Quagmire, Herbert, ci Roger... Tento projekt po prvych 9 castiach mali hodit na oheň a skúsiť inú, napr. Quagmire Show 18+ :-) ()

adamulefa 

všechny recenze uživatele

Po geniálnom Family Guyovi, skvelom American Dadovi tu máme ďalší seriál s dielne Setha MacFarlana. INTRO: http://www.youtube.com/watch?v=HHXZ-UMLY60 Humor v The Cleveland Show nie je ničím novým, iba nadväzuje na humor FG, postavy taktiež ničím extra neprekvapia. Jednoducho sa svojím originálnejším predchodcom nemôže rovnať. Dávam mu teda 3* a uvidím čo prinesú ďalšie série. Namiesto tohoto spinoffu o ďalšej "bežnej" americkej rodinke mohlo vzniknúť niečo lepšie a nápaditejšie. Niekto spomínal tuším Quagmire Show 18+ , čo by bolo docela zaujímavé, alebo nebolo by zlé niečo úplne úplne nové a iné. Proste nepokračovať v zabehnutých kolajách a nebáť sa riskovať. P.S. pridávam jedno humorné video, ktoré Vám ukáže aké by to bolo, keby mal Seth MacFarlane ešte viac TV shows, a tiež potvrdí môj názor o istej jednotvárnosti v jeho tvorbe. Seth MacFarlane's Secret: http://www.youtube.com/watch?v=LmqcNNMtgzI :D ()

unclejack 

všechny recenze uživatele

Trochu toho humoru bez ladu a skladu nezaškodí, Cleveland Show však nie je tak zaujímavá ako Griffinovci. Z tohto hľadiska ide o akýsi pokus vyždímať z daného námetu čo najviac, ale fakticky neposkytnúť nič zaujímavé alebo originálne. Sranda to je a preto si aj udelené tri hviezdičky zaslúži, ale v konkurencii s Family Guy musím jednoznačné víťazstvo prihodiť rodinke Petera a Lois. ()

Galerie (315)

Zajímavosti (17)

  • V úvodní znělce, kde Cleveland zpívá "my happy mustache face", mělo být původně místo slova "mustache" (knír) slovo "black guy" (černoch). (Martin_W)
  • Robertu dabovala prvních 13 epizod Nia Long, poté ji však nahradila Reagan Gomez-Preston. (Martin_W)

Reklama

Reklama