Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existuje milión důvodů, proč nemít rád realitního makléře Orena Littlea (Michael Douglas), a to je přesně to, co se mu líbí. Na každého, kdo mu zkříží cestu, je schválně nepříjemný, a nechce nic jiného, než prodat poslední dům a v klidu a míru odejít do penze. A tak zatímco vyhlíží svůj velký realitní konec, tráví čas ve svém domě se čtyřmi byty. Svým sousedům se většinou vyhýbá, tedy pokud si tedy zrovna nestěžuje na hluk, který dělají jejich děti, nebo když jim nezabere celou příjezdovou cestu svým mercedesem. Dokonce i Leah (Diane Keaton), která Orena navzdory jeho nevrlosti vytrvale zve na mojito, se dostává jen rázných odmítnutí. Snese se s jediným člověkem, kterým je jeho stará přítelkyně a kolegyně Claire, a to jen proto, že se znají už celá desetiletí a hlavně proto, že dokáže být sarkastická a protivná stejně dobře jako on. Orenův život se obrátí vzhůru nohama, když se u jeho dveří nečekaně objeví syn Luke, a požádá ho, aby se dočasně postaral o jeho devítiletou dceru Sarah, o jejíž existenci Oren neměl ani tušení. Když se Sarah doslova zjeví u jeho prahu, Oren neochotně souhlasí, že ji vezme dál. Bleskově ji ale přehodí na Leah, která nedokáže odmítnout Orenovo absurdní očekávání, že ona jednoduše zvládne všechno tak, aby on mohl dál pokračovat ve svém dosavadním životě bez jakékoli změny. Sára ale Orena a Leah postupně sblíží a umožní jim vidět i odvrácenou část toho druhého. Oren brzy zjistí, že Leah je víc než jen pár rukou navíc, které mu pomáhají se Sarah. A Leah pozná, že Orenův nepřístupný zevnějšek je jen slupka, která zakrývá lidskost snažící se prodrat ven. A tak se společně perou s vtipnými, radostnými, trapnými a někdy silnými chvílemi jejich nové reality. (CinemArt)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (114)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Rob Rajner /Misery nechce zemrit, par spravnych chlapu/ natocil slusnu spolocensku konzervacku na cele s Diane Keaton /Kmotr, Annie Hall, Harry a Walter jedou do new Yorku/. Spolu s Michelom Dougasom /Lovci Lvu/. Kazdopadne kulisy slusne, dailogy obycajne prevladaju, bavoil som sa slusne. Rajner nakon sa ukazal aspon ako zrucny rutiner . 56 % ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatné, ale nějak jsem u obou mých oblíbenců cítila nevyužitý potenciál, za což viním nedotažený scénář. Douglas je elitní pěšák, ale Diane ho tentokrát převýšila, spíš proto, že jemu jsou role situované do starých otců alias dědečků ne příliš na míru, sedl by mi zde víc starý osvědčený Nicholson. A to je možná ono, oba filmy s Nicholsnem Lepší pozdě...Lepší už to nebude...nikdo nikdy patrně nepřekoná. Ještě že začlo pořádně mrznout a sněžit, konečně!! ()

Reklama

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Nic zázračného to není, ale jinak je to vlastně vcelku příjemný film, který notně připomíná asi deset let starý kus Lepší pozdě nežli později, také s Diane Keaton v hlavní roli. Tu mám celkem ráda a musím říct, že trochu diblíkovské postarší ženy řešící vztahové problémy jí sedí. Douglasův morous byl kouzelný. Je to předvídatelné, sem tam je tu nějaké to klišé, ale na zpříjemnění dne s nemocí v posteli je to myslím ideální. ()

Lucjen 

všechny recenze uživatele

Ako môže niekto, kto napísal As Good as It Gets, vymyslieť...toto? A ako môže niekto, kto režíroval The Bucket List a When Harry Met Sally režírovať toto? A hlavne...ako sa na tento film dali nahovoriť také esá ako M. Douglas a Diane Keaton? Áno, boli už aj horšie filmy. Ale takéto sklamanie som nezažila už dlho. Douglas a Keaton zachraňovali čo sa dalo, a že toho veľa nebolo. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se Reinerovi moc nepovedlo.. Scénář děravej jako cedník a poněkud nevhodné obsazení.. Michaela Douglase mám ráda, ale bohužel není typ do romantických komedií, je to suchar a poněkud "dřevíčko".. Diane Keaton potřebuje charismatického sparing partnera, který jí bude uvádět do rozpaků, protože jinak z ní také nic moc komického nevypadne.. Komedie, která moc nenadchne a nepobaví, ale hravě se přežít dá ;-) ()

Galerie (36)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v amerických státech Connecticut a Kalifornie a v anglickém hrabství Greater Manchester. (Terva)

Reklama

Reklama