Reklama

Reklama

Mortal Kombat 2: Vyhlazení

  • Česko Mortal Kombat 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mortal Kombat 2 je novým dobrodružstvím, které začíná tam, kde předchozí film skončil. Odvážní bojovníci musejí opět čelit protivníkům ve službách nelidského Shao Khana, vládce Vnějšího světa, který prorazil vesmírný tunel mezi Vnějším světem a Zemí, aby ji ovládl. Jeho Armádu temnoty vedou nemilosrdní bojovníci s nadpřirozenými schopnostmi - Sindel, kdysi krásná královna, nyní hrozné ztělesnění smrti, obrovský kentaur Motaro a ninja Ermac, mistr telekinetických sil. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (331)

Bat55 

všechny recenze uživatele

Toto pokračovanie nemalo nikdy vzniknúť.Klišé,zlé akčné scény,zlá kamera a neuveriteľne nudný spád a dej filmu sa tomuto dielo nedajú vziať.OK,jednotka mala svoje kúzlo,dvojka je už len preto,lebo bola jednotka úspešná.Neuveriteľne naívne,nezaujímavými dialógmi precpatý druhý klišovitý nudný diel slávnej B-jednotky.Toto je už Cčko či už možno aj Dčko./15%/ ()

lennyd odpad!

všechny recenze uživatele

Ač hrdinové pod vedením Raydena vyhráli turnaj a tím zachránili Zemi, vládce vnějšího světa se rozhodl porušit pradávná pravidla, a přece jen přenést veškeré zlo na Zemi. Naštěstí zde je stále Rayden a jeho přátelé, a společně zůstávají poslední nadějí pro budoucnost... I když bych z objektivního pohledu možná jednu hvězdičku přece jen dal, tak za zprznění oblíbené počítačové hry nedám. Ani náhodou. A když to vezmu konkrétně - herci naprosto otřesní (kde vyhrabali toho herce co hrál Raydena fakt netuším), příběh budiž, vizuální efekty otřesné a vůbec. Od tohoto filmu se radši držte dál... ()

Reklama

Seabeast 

všechny recenze uživatele

Johnny Cage sice hned v úvodní scéně zhebne (no jo spoiler), ale ač je Mortal Kombat 2: Vyhlazení o dost větší srajda než kultovní béčkový prvníl díl, tak mi kvalitativně přijdou zhruba nastejno. Proto moc nechápu zdejší stádovité odpadování, rozčarování a šedou barvu. Podobně akční, podobně přitroublý, podobně zábavný (svoji demencí), podobně... OK už držím chlebárnu. FIGHT! ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl je taková slátanina příběhu 2 a 3 Mortal Kombatu. Herecký výkon byl téměř nulový a děj laciný. Tohle to trochu více zesměšnilo celý příběh Mortal Kombatu. Postavy byly neobjasněné a Shao Khan vůbec ale vůbec nebudil respekt. Jako císař byl spíše k smíchu. To i Shang Tsung byl v první díle nebezpečnější. Ta jedna vězda za Mortal Kombat. Jinak je to smutné. ()

Redlum odpad!

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem jeden čas hru Mortal Kombat pro odreagovaní i hrál, byl jsem mile překvapen prvním filmovým zpracováním, které je podle mě hodně dobré. To co ale vzniklo po něm je obyčejná stupidní nastavovaná kaše, jejíž konzistence je nevábná. Trapný scénář, trapné triky, trapné herecké výkony=trapný film. Jestli tohle není odpad, tak už nevím... ()

Galerie (31)

Zajímavosti (18)

  • Dana Hee, která hraje Mileenu, byla v prvním díle dablerkou Kitany. V příběhu z počítačové hry je Mileena klonem Kitany. (HellFire)
  • Aj napriek žalostnému prijatiu druhej časti Mortal Kombat u divákov sa plánovalo ďalšie pokračovanie. Na režisérsku stoličku mal zasadnúť Russell Mulcahy, avšak všetky práce na filme boli zastavené po tom, čo hurikán Katrina zničil pripravené kulisy. A tak sa príbeh, v ktorom sa mal vrátiť znovuoživený Johnny Cage, nikdy nedočkal sfilmovania. (beso74)

Související novinky

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

11.07.2019

Herec Joe Taslim (The Raid, Rychle a zběsile 6) byl obsazen do role Sub-Zera v připravovaném rebootu akčního Mortal Kombat. Taslim, který v minulosti reprezentoval Indonésii v judu, se naposledy… (více)

MK3 sa začne nakrúcať

MK3 sa začne nakrúcať

09.08.2005

Séria Mortal Kombat, ktorú solídne započal Paul W.S. Anderson a rozdrvil John R. Leonetti, sa čoskoro stane trilógiou. "Trojku" s podtitulom Devastation nakrúti istý mink - režisér, ktorý už má na… (více)

Reklama

Reklama