Reklama

Reklama

Mortal Kombat 2: Vyhlazení

  • Česko Mortal Kombat 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mortal Kombat 2 je novým dobrodružstvím, které začíná tam, kde předchozí film skončil. Odvážní bojovníci musejí opět čelit protivníkům ve službách nelidského Shao Khana, vládce Vnějšího světa, který prorazil vesmírný tunel mezi Vnějším světem a Zemí, aby ji ovládl. Jeho Armádu temnoty vedou nemilosrdní bojovníci s nadpřirozenými schopnostmi - Sindel, kdysi krásná královna, nyní hrozné ztělesnění smrti, obrovský kentaur Motaro a ninja Ermac, mistr telekinetických sil. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (331)

tron 

všechny recenze uživatele

Netreba nad tým zbytočne rozmýšľať. Scenáristi to zjavne tiež nerobili, takže jednotka oproti dvojke pôsobí ako veľkofilm roka. Keď Randy Meeks hovoril "sequel je automaticky podradná záležitosť", nemal pravdu. Nájdu sa dvojky, ktoré sa vyrovnajú originálu. Druhý Mortal Kombat medzi ne každopádne určite nepatrí. Hoc musím podotknúť, že seriál bol na tom ešte horšie. Škoda, že v dvojke nezostal aspoň sympaťák Christopher Lambert; nahradil ho akčný béčkar James Remar, ktorý mal v 80. rokoch hrať Hicksa vo Votrelcoch, ale napokon nehral (resp. chvíľku áno, ale potom bol pre-obsadený Michalom Biehneom). No a keď vám z filmu utečie s prepáčením béčkar á la Lambert, tak to už je vážna situácia. Akcia má vďaka tvrdým songom sem-tam slušné tempo, ale celkovo je to jedna veľká mizéria. Diváci neboli takým prudkým prepadom kvality nadšený, tak nečudo, že snímka s rozpočtom 30 miliónov na celom svete zarobila len smiešnych 15 (porovnajte s jednotkou: rozpočet 18, celosvetová tržba 122). ()

Jango_Fett 

všechny recenze uživatele

Režisér měl snahu dát do filmu co nejvíce postav ze hry. To se mu možná povedlo, ale rozhodně se mu už nepovedlo ty charaktery zakomponovat do děje. Takže se někteří záporáci nebo hrdinové filmem jen mihnou aby v zápětí byli hned zabiti. Z původních herců snad zůstal jedině Liu Kang. Jediné plus co to má, je snad Jax a ty roboti. Ty se celkem povedli. ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele

"Mortal Kombat is not about death, but rather the preservation of life. Liu Kang and a few chosen fighters from the Earth realm defeated Outworld sorcerer Shang Tsung. According to the rules of Mortal Kombat, their victory preserved the safety of the Earth for one more generation. Our chosen ones were returned to Liu Kang's home on Earth, only to enjoy a brief period of peace... for someone from Outworld has a different point of view." ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Ne, nedokážu to a ten odpad tomu nehodím. Vyhlazení je strašlivý film a už ho nikdy nechci vidět, ale vzpomínám si, jak jsem ho kdysi sehnal ve videopůjčovně a měl jsem radost z toho, že existuje pokračování mého tehdy veleoblíbeného kousku. Doma jsem pak se zklamáním konstatoval, že už to není ono, ale dokud na obrazovce kope protivníky Liu Kang, není to úplný konec. A pak mi bylo nějakých patnáct a já s definitivní platností musel uznat, že pokračování nikdy vzniknout nemělo, protože horší to být nemohlo. Vedlejší postavy, ve hře tak perfektně ztvárněné, jako Barakka, Jaxx nebo Mileena jsou zde jen pro to, aby hráč předlohy horko těžko zaregistroval svého oblíbence. Škoda, že ani postavy hlavní na tom nejsou o moc lépe a taková Kitana je vysloveně pro hlasitý smích. Jedna hvězdička ze žalu nad promarněnou šancí a honem pryč nebo tam nedám ani ji. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Prvý film, natočený v roku 1995, čo bol inšpirovaný bojovou, počítačovu hrou "Mortal Kombat" som prijal s veľkou radosťou. Ako skúsený, pokročilý player som si rád pozrel svojich obľúbených hrdinov vo filmovom prevedení. S toleranciou verného hráča som prehliadol aj niekoľko filmárských kixov. No toto voľné pokračovanie ma doslova znechutilo. Stratilo to všetku atmosféru, tú zvláštnu poetiku, úvodného filmu. Prepadlo sa to takmer do odpadu. Nechce sa mi ani analizovať, prečo sa mi to zdalo až také slabé. Jednoducho napíšem, že sa mi to vôbec nepáčilo. * ()

Galerie (31)

Zajímavosti (18)

  • Během filmu nám tvůrci stihli představit dalších 13 postav z videoherní série – Baraka, Jade, Mileena, Noob Saibot, Smoke, Cyrax („Mortal Kombat II“), Ermac, Motaro, Nightwulf, Rain, Sheeva, Sindel („Mortal Kombat III“) a Shinnok („Mortal Kombat IV“). Bojovníci Kabal a Stryker („Mortal Kombat III“) byli pouze zmíněni v jednom z rozhovorů. (Kenoth)
  • I když se populární postavy z počítačové hry jako Mileena a Noob Saibot objeví ve filmu, nikdy nejsou osloveni jménem. (HellFire)
  • Spolutvůrce hry „Mortal Kombat“ Ed Boon film nenáviděl. (LUKICKK)

Související novinky

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

11.07.2019

Herec Joe Taslim (The Raid, Rychle a zběsile 6) byl obsazen do role Sub-Zera v připravovaném rebootu akčního Mortal Kombat. Taslim, který v minulosti reprezentoval Indonésii v judu, se naposledy… (více)

MK3 sa začne nakrúcať

MK3 sa začne nakrúcať

09.08.2005

Séria Mortal Kombat, ktorú solídne započal Paul W.S. Anderson a rozdrvil John R. Leonetti, sa čoskoro stane trilógiou. "Trojku" s podtitulom Devastation nakrúti istý mink - režisér, ktorý už má na… (více)

Reklama

Reklama