Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Byli odsouzeni k trestu smrti, teď však dostávají možnost vybojovat si svůj život. Džungle jednoho tichomořského ostrova se stane záhy krvavým bojištěm. Tato drsná vybíjená má být prostředkována celému světu pomocí internetu. Nikdo ale netuší, že jeden z aktérů této plánované show je vycvičený člen amerického námořnictva... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (331)

genetique 

všechny recenze uživatele

Tak takáto masa svalov by sa s prehľadom vyrovnala aj machrom z Predatora! V tomto určite. Všetko je nablýskané, akcia spája wrestlingové, boxerské a K1 ringy ako nikdy predtým. Po rozjazde som tomu dával veľké nádeje, no postupom času sú to len súboje ako na ktoromkoľvek športovom kanáli. S podobným obsadením a režisérom sa však veľa čakať nedalo. To čo Wiper nemohol nahradiť svojim umením, zachraňovala ešte aspoň hudba a nenudiace tempo, čo mal na svedomí aspoň aký-taký pokus o príbeh v druhej polke, aj keď je to celé vlastne len vykrádačka Battle Royale. Napriek tomu zábavička podobná ako pred rokom s kamošom The Marine a ak si budem môcť každý rok dať takúto jednohubku, budem spokojný. 65%. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Bezduchá akcia,ktorá sa snaží presvedčiť o svojej originálnosti..!Skutočnosť je niekde úplne inde,avšak nenudil som sa!Akcie dostatok,tak ako nabušenej hudby,zvrateného Vinnieho Jonesa a dobrosrdečného"USA hrdinu"Steva Austina.Oddychovka štýlu reality show(pomerne drsná).Silné 2*...niečo na tom snímku je! ()

Reklama

Hakha 

všechny recenze uživatele

Opět producenti WWE obsadili do nejvíce drsné role svoji americkou wrestlerovou nabuchanou hvězdu bez krku Steva "Stone Cold" Austina, ale scénář je bohužel naprosto jednoduchý a předvídatelný, že se nejedná o žádné akční překvapení, jen o jednohubku, u které je nejlepší vypnout. Akčních scén není mnoho a když se nějaká objeví, tak je většinou chaoticky sestříhaná a nebo vyznívá dosti komicky. No, najdou se i světlé momenty, ale ty se přes celkovou nevýraznost filmu ztratí jak jehla v kupce sena. Jak jsem psal jednoduchý akční film, který si můžete pustit do pohody, a je lepší moc neočekávat, mé hodnocení 1,5 hvězdičky... ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Ostrov. Pár lidí, kteří se mají navzájem zabít a jen jeden může přežít. Něco podobného jsem už viděl. Od vynikajícího Battle Royalu, až po nudné Hunger Games. Tento film je naprosté béčko, jenže velmi zábavné bečko, kdy něco kolem 100 minut uteče jako voda. Je pravda ale, že první hodina mě opravdu bavila hodně. Po té hodině však tempo začalo značně upadat a tudíž i můj zájem. Vrcholem byl konec (přesná rána do helikoptéry), který je strašně debilní a řekl bych, že tvůrci nevěděli, jak film ukončit, tak něco narychlo vymysleli. Dalším problém jsou akční scény. Vzhledem k hodně roztřesené kameře nemá divák možnost něco pořádně vidět a tak jsem slyšel jen rány a občas jsem viděl komu ta rána padla. Mám rád drsné filmy, ale tohle bylo někdy až moc! Především scény obsahující násilí na ženách mě donutilo odvrátit hlavu. Steve Austin mě svým výkonem příliš neoslovil. Jeden výraz ve tváři, žádné emoce. To už na mě udělal lepší dojem wrestler John Cena. Nebýt té kamery a debilního konce šel bych možná i na 4*, takhle je to obyčejný průměr, na který se ještě někdy určitě podívám, protože se jedná o dobrou zábavnou akčňárnu! ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to dosť dobrý akčný film so Stevom Austinom. Má veľmi dobrý príbeh o desiatich odsúdencoch na smrť, ktorí sú vysadení na ostrov, kde v rámci reality show majú jeden deň na to, aby prežil len jeden, inak zomrú všetci. Ale jedným z nich je agent pracujúci pre vládu, ktorý skončil v zahraničnom väzení a urobí všetko preto, aby hru zastavil a dostal sa preč. Spracovanie je vydarené, po úvode, ktorý zoznámi s pravidlami hry a niekoľkými dôležitými postavami sa už dej prenesie na ostrov, kde sa už nedá ani na okamih nudiť, keďže sa stále niečo deje a navyše všetko to výborne vygraduje. Akcie je tu dosť, ale väčšinou je iba priemerná. Súboje pôsobia tvrdo, ale obsahovo sú takmer vždy príliš obyčajné a navyše horšie natočené, keďže kamera je príliš blízko a aj strihov je dosť, navyše ich ukončenia sú miesto drsného usmrtenia spôsobené často len explóziou náramku. No našťastie okrem toho sa tu nájde viacero krvavých alebo inak vydarených momentov a slušné prestrelky. A najväčšiu pochvalu si samozrejme zaslúži celé finále, nekompromisný výstup Vinnieho Jonesa za hudby Prodigy. Herecké obsadenie je dosť dobré, Steve Austin v hlavnej úlohe, no aj tak ho prekonáva výborný Vinnie Jones so svojim drsným štýlom. Okrem nich poteší aj Nathan Jones, len škoda, že nedostal viac priestoru, postava japonca a dobré obsadenie televízneho štábu. Réžia až na tie súboje film zvládla dobre a výborná je aj technická stránka. A pochváliť musím aj občasný skvelý výber hudby. Tento typ príbehu o reality show je snáď vždy zárukou dobrej akčnej zábavy bez nudného miesta a to platí aj o tomto filme. Objektívna kvalita filmu- 63%, film sa páči mne na 75%. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (9)

  • Ve scéně v čase 1:22:32 Ewan McStarley (Vinnie Jones) vystřílí ze zbraně Armscor M30R6 12 nábojů, přestože zbraň je na náboje 4. (dc125)
  • Steve Austin měl původně hrát roli Vinnieho Jonese, ale jakmile se v natáčení začala angažovat wrestlingová organizace WWE, dostal Austin hlavní roli. Steve Austin je velmi úspěšný wresler. (don corleone)

Související novinky

Jednooký králem... akce

Jednooký králem... akce

22.03.2008

Režisér příjemně tradičního westernu 3:10 Vlak do Yumy James Mangold se z Divokého západu přesune do blízké budoucnosti a kolty vymění za tu nejšpičkovější bojovou techniku. V adaptaci komiksu… (více)

Reklama

Reklama