Reklama

Reklama

Všechny cesty vedou do hrobu

  • USA A Million Ways to Die in the West (více)
Trailer 1

Albert (Seth MacFarlane) se protlouká jako nepříliš úspěšný pasák ovcí, bydlí u rodičů a právě dostal kopačky od okaté Louise (Amanda Seyfried), které vadí jeho celoživotní zbabělost. Ke své smůle totiž žije v době, kdy se každý druhý konflikt řeší soubojem na pistole, a on přitom vůbec neumí střílet. I na notorického outsidera se ale někdy může usmát štěstí. To Albertovo se právě přistěhovalo do jeho města, jmenuje se Anna (Charlize Theron) a nejen že trefí deset terčů z deseti, ale navíc má s Albertem svatou trpělivost a nezdolné odhodlání ho to taky naučit. Pro Alberta je „studium střelby" životně důležité, protože se porafal s kníratým objevem (Neil Patrick Harris) své bejvalky a velmi neuváženě ho vyzval na souboj. Vyhráno ale mít nebude, ani když náhodou vyhraje. Anna, která pro něj má čím dál větší slabost, je totiž stále ještě vdaná za nejproslulejšího pistolníka široko daleko (Liam Neeson). A tomu se rodící se vztah mezi vlastní ženou a ovčákem pochopitelně vůbec nezamlouvá. (CinemArt)

(více)

Videa (42)

Trailer 1

Recenze (819)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Bohužiaľ, všetky vydarené vtipy boli v traileroch. Všetky. Zvyšok sú nechutnosti (nič proti vulgárnemu humoru, ale tu mi to aj v súvislosti s príbehom a obsadením prišlo fest cez čiaru) a scény, v ktorých sa výborní herci (Charlize je čarovná, Liam si úlohu záporáka vychutnal do dna) snažia hlavnému predstaviteľovi nahrávať tak, aby to aspoň trochu fungovalo. Našťastie sa im to často darí. Napriek tomu si predstavujem, aká pecka to mohla byť, keby Alberta hral niekto iný (napríklad nejaký skutočný herec) a keby sa z filmu vystrihali trápne zbytočnosti, napr. celá línia s Ribisim a Silvermankou. Plusové body za skvelé cameá, hlavne to záverečné. 5/10 ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Vím, že tuhle komedii už jsem měl kdysi rozkoukanou(minimálně po scénu s ledem jsem ji viděl) ale cosi nebo kdosi mě tenkrát vyrušilo a já musel film přerušit a už jsem ho nedokoukal. Po nějakým tom roce se k němu vracím a tentokrát jsem to už úspěšně dokoukal. Seth MacFarlane je pro mě samozřejmě známej především jako scénárista a režisér povedený komedie Ted(2012) a pokračování Ted 2(2015). I zde pod tímto filmem je podepsán jak pod scénářem tak pod režií a mimo to si zde střihl i hlavní roli.  A já se přiznávám, že jako herec mi Seth MacFarlane moc nesedí. Chápu, že si film režíroval tak proč by se neobsadil do hlavní role. Já bych zde ale raději uvítal nějakou jinou tvář. Samotnej film je pak samozřejmě neskutečná chujovinka. Určitě se zde najde pár fakt vtipnejch a vydařenejch hlášek a scén ale je tu i humor na hranici trapnosti. To už je ale na každým divákovi jakou laťku humoru je schopen akceptovat a co mu ještě přijde vtipný a co už trapný. Za mě zlatej střed. Tudíž 3hvězdy. ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Fanoušek westernů nejsem, ale tohle fakt pobavilo. Několik povedených hlášek, přesně tento typ humoru mi sedí. Já se bavil a párkrát pořádně zasmál, jako praštěná komedie sedí výborně. Hledat v něčem větší smysl, logiku a nějaký příběh nemá smysl. Vypnout a užít si hlášky je to nejlepší, co může divák udělat .. 7/10 = 73% ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Zoufale nevyužitý potenciál - mnoho scén vyloženě volá po nějaké pointě, ale nedočkáme se jí, scénář je prostě trestuhodně odfláknutý. Tak třeba scéna s Christopherem Lloydem - úžasný cameo, ale k dokonalosti mu chyběla nějaká tečka. Pár povedený vtipů se naštěstí najde, super je brutální running joke s neustálými smrtelnými nehodami a funguje i ta romantika. Celkově špičkově natočený western, krásná kamera, výprava, hudba...vystříhat těch několik trapnětrapných fekálních scén a byla by to fakt příjemná komedie. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Co mám k tomu svému hodnocení říct? Vždyť já snad nikdy neviděl tak rozporuplnou komedii. Na jednu stranu inteligentní a vcelku originální humor a na druhou stranu fekál, kterej byl nejenom trapnej, ale taky byl dost zbytečnej. Taky mě překvapilo, jak se Seth MacFarlane nebojí zangažovat Neil Patrick Harrise a přidat trošku vtip z HIMYM v podobě Barney Stinsona, protože přesně toho tady Neil Patrick Harris hrál. Každopádně to beru. Bylo to to příjemnější z celého filmu. Dvě hvězdičky ale jsou moje výsledná známka a měnit to nehodlám. A to i přesto, že jsem se párkrát opravdu upřímně zasmál. Jenže co je to oproti faktu, že před sebou mám totálně nevyrovnanou komedii, která vůbec neví, co chce. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (23)

  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedna krátka scéna. (MikaelSVK)
  • Vo filme je použitý odkaz na iný film Návrat do budúcnosti 3 (1990), kedy Dr. Brown (Christopher Lloyd) opravuje DeLorean v roku 1885. Albert (Seth MacFarlane) v jednej zo záverečných scén po nadrogovaní indiánmi spomína na svoju minulosť, kedy pri jeho promóciách vystúpil Abraham Lincoln, ktorý bol v úrade do roku 1849. Albert by teda musel mať viac ako 50 rokov, čo nemá. (Lukoh)
  • Režisér, scenárista a představitel hlavní role Seth MacFarlane napsal také text k písni "A Million Ways To Die", která zní během závěrečných titulků. Autorem hudby je autor soundtracku Joel McNeely, píseň nazpíval country zpěvák Alan Johnson. (D.Moore)

Související novinky

Hvězdy ve dvojce Médi

Hvězdy ve dvojce Médi

25.09.2014

Když Seth MacFarlane (Griffinovi) chystal svůj celovečerní debut s názvem Méďa, těžko mohl tušit, že se z komedie za 50 milionů dolarů vyklube půlmiliardový hit. Oživlý plyšový medvídek Marka… (více)

Divoký západ bez Fassbendera, ale s Neesonem

Divoký západ bez Fassbendera, ale s Neesonem

15.03.2013

Komerční úspěch Opravdové kuráže nebo Nespoutaného Djanga (ten už má na kontě 400 milionů dolarů a jako první Quentinův film v dubnu zamíří do čínských kin) naznačuje, že western není tak mrtvý žánr,… (více)

Reklama

Reklama