Reklama

Reklama

Po městě běží muž, který je pronásledován. Útočiště nachází v taxíku Daniela Moralese. Ten ho velkou rychlostí odváží na letiště. Zde však muž místo do letadla nastupuje do vrtulníku. Daniel se těší, až to všechno bude vyprávět policistovi Emilovi, svému kamarádovi. Žije s přítelkyní Petrou, která se mu již dlouho snaží něco říct. Jenže Emil je posedlý jen gangem loupežných Santů. Daniel má přítelkyni Lilli, s níž žije v garáži. Tento způsob soužití však dívka nezvládá a odchází... Emil s kolegou Alainem zatýkají jednoho podezřelého Santu. Později však zjišťuje, že zatkli svého komisaře Giberta, který také pátral po gangu. Na komisařství přichází reportérka Qiu. Chce něco napsat o práci policie a Gibert ji vychází vstříc. Petra už to nevydrží a přichází za Emilem na komisařství. Oznamuje mu, že pro zaslepenost případem přehlédl, že už je osm měsíců těhotná. Emil je rád. Daniel se probouzí sám. V koupelně nachází těhotenský test. Je pozitivní. Hned spěchá za Lilli. Emil zatím s policejním sborem pronásleduje gang. Bohužel neúspěšně, jejich auto končí v bazénu. Reportérka Qiu si omotává kolem prstu komisaře Giberta a lstí stahuje informace z policejního počítače. A Daniel s Emilem? Sdělují si, že budou oba otcové. Dohodnou se, že budou méně pracovat a více se věnovat svým ženám. To však Emil hned poruší – donutí Daniela sledovat jednoho Santu. Když dojedou do skladiště, Emil udělá chybu a je zajat... (TV Prima)

(více)

Recenze (308)

lekr 

všechny recenze uživatele

Skvěle ujetá komedie která pořád srší vtipem a akcí jakou umí jenom a jenom francouzští filmoví specialisté. Bohužel námět je trochu stejný a vtipy se místy opakují což je asi jediná vada filmu. Jinak stále skvělá kravinka s dobrými hereckými výkony ve které mě velice příjemně překvapilo Stallonovo okouzlující cameo... ()

Radim 

všechny recenze uživatele

Normálně bych dal hvězdičky tři, nakonec jsem ale slevil - co proboha měla znamenat ta scéna, kdy Emilien bez možnosti pohybu čeká, až ho smete koule, aby v poslední vteřině sám skočil do kufru auta? To si Besson dělá z nás srandu? Taky jsem nějak nepochopil Sylvestera, co tam vůbec dělal, jeho role nebyla nijak vysvětlena. Jinak v rámci série: pár dobrých vtipů, stejný počet trapných, čirá oddechovka. I když nejslabší ze všech tří. ()

Reklama

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Pokles kvality medzi dvojkou a trojkou je skutočne priepastný. Ak prvé dva filmy mohli byť považované za ako-tak autentické, alebo lepšie povedané "možné," a jediná nereálnosť mohla prameniť len z nemožne extrémne rýchlej jazdy, tu sa urval kohútik a absurdnosti a nelogickosti plynú od prvej po poslednú minútu vo všetkých aspektoch scenára. Také obrovské diery kontinuity by sa inde dali hľadať len ťažko (napr. scéna prenasledovania auta s veľkými kolesami). Solídny klinec do rakvy sérii, ktorá o pár rokov neskôr schytala klince ďalšie a poriadne. A prečo bola banková lupička (jediná z party) oblečená ako prostitútka mi je doteraz záhadou... (x / x) (∞2005-2011) (2013) (14.2.2014) (26.12.2016) (6.6.2017) (8.2018) (4.2.2020) (13.9.2023) (27.12.2023, sk dab) (14.1.2024) ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Začátek grandiozní cameo Slye nemá nejmenši chybičku. Rychlost a humor stejný jako v předchozích dílech.Ale bohužel i na mě , člověka , který opravdu toleruje co se dá ve filmech ,byl ten konec moc silnej šálek . Taxik má zůstat v ulicích a nemá jezdit po horských sjezdovkách ani nikde jinde. Vyjma Fantomase samozřejmě . ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Trojka představuje veliký výkonnostní sestup. Začátek sice navnadí na Sylvestra a bondovské titulky rozhodně zajmou, ale poté se vlastně už nic zvláštního nestane. Komisař dostává čím dál větší roli, naši hrdinové řeší spíše rodinné trable a humor se sice zcela úplně nevytratí, ale vtípky jsou dosti slabé. 40% ()

Galerie (22)

Zajímavosti (18)

  • Mená, ktoré sa objavia na výsledkovej tabuli v lyžiarskom stredisku, patria niektorým členom štábu. (m.a.t.o.)
  • Ve scéně, kdy Daniel (Samy Naceri) jedoucí s Émilienem (Frédéric Diefenthal) za Santou Clausem na skútru vyvrátí taxík na dvě kola, jsou místo nich v jednom záběru zřejmě viditelní kaskadéři. (MiraSKS)

Reklama

Reklama