Reklama

Reklama

Návštěvníci 3: Revoluce

  • Francie Les Visiteurs : La révolution (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Středověký rytíř Godefroy de Montmirail a jeho oddaný sluha Jacquouille jsou chyceni v labyrintu času, který je nakonec vyplivne do vzrušující doby epochálních dějinných změn a převratů. Do doby Velké francouzské revoluce. Kromě nepochopitelných pořádků musí oba čelit i svým potomkům. Extravagantní a zhýralí aristokraté v linii rytíře Godefroye to mají v revoluční době trošku nahnuté a potřebují se dostat z Francie pryč. Zatímco z pradětí sluhy Jacquouille La Fripouille jsou nadšení revolucionáři a mají v plánu zabavit jejich hrad i veškeré bohatství. Doba nevratných sociálních kotrmelců by zamotala hlavu leckomu a klasicky uspořádaná dvojka ze středověku „pán a kmán" to bude mít dvojnásobně těžké. Tolik situačních gagů, šílených situací, dialogů a hlášek už žádná jiná revoluce nezažije. A slavný tyran Robespierre si bude přát, aby tyhle dva magory nikdy nepotkal. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (219)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Kdož jsi bez mozku, hoď hovnem! Po na svou dobu originální a docela vtipné jedničce, po bez větší mentální újmy vcelku snesitelné dvojce a po sračkovité americké kokotině se patrně Zdeněk vydal na homovýlet do Paříže, chytl z nemytých konečníků úplavici a posral jim tam celuloid. Tento Velký francouzský rektální výtěr by se totiž z fleku mohl jmenovat Le plaisanterie de pierre VI. nebo CrierdeVeilles XI. Je to jen Trošku lépe natočeno, ale jinak to zkušeně osciluje okolo hovadského standardu našich lůzrů a hnojů, tedy mezi debilním, trapným a totálně retardovaným. Po hodině ubohého zmaru, nebetyčně kokotského přehrávání všech zúčastněných a marných pokusů o aspoň nějaký ten tumor mnou začala zmítat neodolatelná chuť začít bučet a přežvykovat, nadávat na pravici, pičovat s lahváčem u fotbalu, přijmout lukrativní zaměstnání jako uklízeč hajzlů v nádražce a pustit si večer něco s Petrem Rychlým. Tak jsem to raději vypnul, abych pak nesežral děckám všechny banány, nenutil je vybírat mi ze srsti kožní parazity a nemusel si předplácet Blesk. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Pravej šlechtic nenosí krátký kalhoty a punčochy pro slečinky." Správně. Rytíř Godefroy Udatný si nemyje nohy, smrdí a bojuje. A takový šlechtic se mezi občany za dob Velké francouzské revoluce určitě neztratí. Jenže svou odlišností by mě měl bavit a na to chudák starý tak nějak zapomněl. Alespoň tedy není trapný jako jeho sluha Jacquouille, ale kde je zábava? Nevím, asi ji někde uťala gilotina. ()

Reklama

Mol 

všechny recenze uživatele

Jako nevím no. Ten trend točit pokračování po letech trvá již delší dobu, ale jen hrstce filmů se to podaří udělat s grácií. Většinou do dopadá takhle. Neříkám, že mě film u něčeho nerozesmál a že by se na revoluční "Paříž" a její kostýmy nedívalo dobře. Bohužel to je tak všechno. Jean Reno nemá moc co říci a Jacquouille chvílemi padá až do trapnosti. Díky zdejšímu hodnocení jsem se na to díval bez větších očekávání a tak mé zklamání bylo o to menší. ()

Hoyt 

všechny recenze uživatele

Po výborně vtipné jedničce i dvojce rozporuplné pocity. Mrzí mě, že se příběh věnoval spíše vedlejším postavám, kterých tu bylo až příliš moc. Ke konci už to působí až moc nudně a zmateně. Samotný konec to ale zase naopak trochu tlačí nahoru. Zatím slabé 4* z nostalgie a za opakování výborných hlášek z předešlých dílů. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání po tolika letech těšení. Stárnoucí hvězdy, takové neslané, nemastné, moc jsem se za celý film ani nenasmál.Také se to mělo natočit v době slávy Návštěvníků a ne po tolika letech, snad díky závěru bude i čtyřka, která by mohla být i vydařená vzhledem k tomu, kam se zase v cestování časem dostali. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (2)

  • Hudbu do filmu nahrál Český národní symfonický orchestr. (Zdroj: Bontonfilm)
  • Film se natáčel v České republice. Francouzské filmové hvězdy Jean Reno (Godefroy) a Christian Clavier (Jacquouille) tu strávili během natáčení filmu celkem měsíc a půl. První klapka padla 13. dubna 2015 na jihomoravském hradě Pernštejn. Natáčelo se na Jižní Moravě v Kutné Hoře a okolí, v Praze a na několika zámcích ve Středních Čechách. Poté se francouzský i český štáb přesunul do Belgie. (Zdroj: Bontonfilm)

Reklama

Reklama