Reklama

Reklama

Návštěvníci 3: Revoluce

  • Francie Les Visiteurs : La révolution (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Středověký rytíř Godefroy de Montmirail a jeho oddaný sluha Jacquouille jsou chyceni v labyrintu času, který je nakonec vyplivne do vzrušující doby epochálních dějinných změn a převratů. Do doby Velké francouzské revoluce. Kromě nepochopitelných pořádků musí oba čelit i svým potomkům. Extravagantní a zhýralí aristokraté v linii rytíře Godefroye to mají v revoluční době trošku nahnuté a potřebují se dostat z Francie pryč. Zatímco z pradětí sluhy Jacquouille La Fripouille jsou nadšení revolucionáři a mají v plánu zabavit jejich hrad i veškeré bohatství. Doba nevratných sociálních kotrmelců by zamotala hlavu leckomu a klasicky uspořádaná dvojka ze středověku „pán a kmán" to bude mít dvojnásobně těžké. Tolik situačních gagů, šílených situací, dialogů a hlášek už žádná jiná revoluce nezažije. A slavný tyran Robespierre si bude přát, aby tyhle dva magory nikdy nepotkal. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

Seniad

Seniad (hodnocení, recenze)

Velesračka které dá 5 jen nesoudný mentál bez vkusu nebo yoshitfilth a jemu podobní retardovaní internetoví tragédi a vyznávači japončáckých pedofilních čmáranic.

nagasek

nagasek (hodnocení, recenze)

Jako strasne me mrzi ze to proste neukoncili nejakym tim koncem jak ve verzi z roku 2001...takhle opet otevrene ale nemuzeme ocekavat ze za dalsich 18 let udelaji 4ku z 2 svetove valky jelikoz herci uz budou prilis stari a nebo uz tu proste nebudou.. davam tomu tak 5-6 let od ted jestli se nic nezrealizuje tak uz asi vubec mohli fakt napsat jiny konec z te 3ky z roku 2016.. ale stale verim ze to nejak ukonci 4tym dilem kazdopadne situace s koronavirem tomu nijak nepridava ze by se neco v nejblizsi dobe mohlo rozjet...

Myslim ze vic lidi by si pralo aby to proste zakoncili bez otevreneho konce...

Tryskomyš

Tryskomyš (hodnocení, recenze)

Tak to se obávám že mě to nebude bavit, když je to celé v té staré době, protože mě na tom bavilo nejvíc to, jak neznali nic z naší nové doby záchod, parfem atd. No nechám se překvapit

na příspěvěk reagoval Spiker01

nagasek

nagasek (hodnocení, recenze)

Opravdu neni sance na 4ku??bral bych i jine herce hlavne kdyby ukoncili tu dejovou linku podle me Navstevnici Cesta do Ameriky  z roku 2001 byla dobra v tom ze to proste bylo ukoncene ten dej a docela i pekne :) Kez by dokoncili i tu 3ku revoluci i kdyz Jean Reno asi uz nebude chtit a ted uz by opravdu byl stary az moc na tu roli nez by se to natocilo atd tak by mu bylo 75 ale bral bych to i s jinymi herci klidne 

nagasek

nagasek (hodnocení, recenze)

To prece nemuzou ukoncit takhle ne?? mohli to treba ukoncit nejak jak ve Navstevnici CEsta do ameriky ten konec..jeste bych dal dalsi dil a ukoncil to bez otevreneho konce ale takhle:(

Je sance ze po Navstevnici 3 jeste bude neco do par let??pochybuju ze za 5-10 let potom uz bude neco to uz Jean reno a herec Zakuje budou moc stari na ty role mohli by to ukoncit nejakym dobrym koncem v dalsim filmu 

Georgex

Georgex (hodnocení, recenze)

pavol.g

nebude, jelikož oba hlavní představitelé to již vyloučili, navíc a to je hlavní, trojka bohužel ani moc nevydělala. :)

callix

callix (hodnocení, recenze)

pavol.g

Já bych si to přál, ale Reno se k tomu stavěl negativně. Možná, kdyby byl dobrý scénář. Ta druhá světová na konci trojky vypadala dobře :)

pavol.g

pavol.g (hodnocení, recenze)

ohinek

možná že Clavierův spjatý dabér je Trávníček, v Návštěvnících (dvojce) nestíhal a skoro vůbec mu nebylo rozumět. Jaromír Meduna je mnohem lepší volbou (a to si Pavla Trávníčka velice vážím)

ohinek

ohinek (hodnocení, recenze)

kubikdulik

co se mě týká, tak trávníčkuv dabing ve dvojce je pro mě polovina úspěchu celého filmu a jakkoli je v jiných směrech dabing ve trojce kvalitní, od začátku jsem věděl jak mi tam bude trávníček chybět, aby zase se zahleněným hlasem celý film odeřval a tak se i stalo. Co se týká čt dabingu ve dvojce, když použiji slovo "nechutný", bude to asi nejblíž skutečnosti. nejenže nemám rád důchodecké dabéry z minulé generace, jejich výkony jsou navíc žalostně neživé a místo aby i za tím mikrofonem hráli, tak jenom čtou. ČT dabing je taky tak odfláknutý, že postrádá jakékoli prostorové zasazení, nějaké ozvěny či dojem mluvy v nějaké vzdálenosti zde neexistuje. A krom toho když trávníček svým památným výkonem vytvořil řadu vtipů a legračních situací i tam kde to sám film nezamýšlel, ČT je naopak všechny zabila. nevím o čem se to tady vlastně bavíme.

na příspěvěk reagoval pavol.g

Georgex

Georgex (hodnocení, recenze)

Právě, že ani ne. Kritici to shodili na úroveň tuzemských Babovřesek a diváci tomu dali na francouzské filmové databázi okolo 30%. Navíc to ani moc nevydělalo a sám Reno ve Varech řekl, že pokračování absolutně vylučuje. Na druhou stranu Clavier ve francouzské televizi prohlásil, že by se tomu nebránil... :)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

darthhokro

darthhokro (hodnocení, recenze)

Taky jsem si říkal, že to mohli v půlce, přehodit do té 2. světové, určitě by tam bylo více nahrávek na vtípky. Taky mě fr. revoluční obdobie moc nebere.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

GarfieldM

GarfieldM (hodnocení, recenze)

Georgex

Vždyť i já bych vymyslel lepší frky na ty dva blby..Škoda,že už je v háji filmovej Asterix u mise kleopatra to u mě skončilo...Tak snad další návštěvníci budou lepší a ne tak nudný...

GarfieldM

GarfieldM (hodnocení, recenze)

Takže viděno a nic moc - Fórky dobrý,ale zlepšilo se to až u těch nacistů a najednou konec - Místo debilní revoluce se to mohlo posunout jako tam nakonci,kde to začalo dávat smysl.Bohužel mohlo se to inspirovat filmečkem s atkinsonem,jak poskakoval v čase a sháněl věcičky..Úplně zabitý nápad.Dávno mohla být čtyřka a pokračování namísto debilní cesty do ameriky - Fuj..

na příspěvěk reagoval Georgex

Georgex

Georgex (hodnocení, recenze)

No upřímně je to špatné, ale já bych se pokračování v té dané době ,ve které to končí, vůbec nebránil :-)

DamonS

DamonS (hodnocení, recenze)

Totální propadák... tohle je dobrý příklad toho, že staré dobré filmy prostě nepotřebují žádné pokračování...

na příspěvěk reagoval callix

Georgex

Georgex (hodnocení, recenze)

Tak v počtu diváků ve Francii to celkem šlo přestože dvojku nepřekonal, tak si připsal zhruba 3 milióny diváků, což je méně než polovina toho co dvojka, ale z tohoto hlediska by mělo pokračování nejspíše zelenou, to nicméně ve Varech Reno rezolutně vyloučil, přestože se to mělo za hotovou záležitost, pro kterou byl hlavně Clavier, tak těžko říct... U nás to celkem propadlo, celkem okolo 16 tisíc diváků a pochybuji, že někde jinde ve světě než ve Francii to nějak závratně bodovalo. Z hlediska hodnocení to je ve Francii bráno o chlup hůře než druhý díl, ale každý si na to musí názor vytvořit sám :)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Uživatel pavol.g smazal svůj příspěvek.

bloom

bloom (hodnocení, recenze)

Georgex

Meduna ho daboval i ve filmu Touha po zlatě a to byl podle mě nejlepší dabing Claviera vůbec. Pavel Trávníček se na něj podle mě vůbec nehodí, hodil se jenom na roli Asterixe, jinak ne. Meduna má sice jiný hlas než Clavier, ale dokonale hlasově vystihuje ten výbušný temperament. Naopak Pavel Trávníček IMHO to tempo moc nestíhá a ve výsledku ho spíš nějak teatrálně nakřičí - v dabingu mu daleko lépe sednou jiné role, já třeba dabingy filmů Dejte mi pokoj nebo Co jsme komu nudělali z toho důvodu ani nedokoukal. Troufám si tvrdit, že kdyby v tomto filmu daboval Trávníček, asi bych z filmu neměl žádný pozitivní dojem.

hefoo

hefoo (hodnocení, recenze)

Práve som prišiel s kina tak trocha na pripomenutie tej neskutočnej nostalgie čo som zažíval hneď po "Ameno, amenosto" :))

 

https://www.youtube.com/watch?v=0P9udXjhaFc

 

Chválim dabing čo sa týka zachovania toho správného slovníka z predchádzajúcich dielov. Okeeeeeeej???!!!

jiriluk

jiriluk (hodnocení, recenze)

Chlapci zase blbnou. A je to pořad legrace! Český dabing, Marek Vašut sám sebe :))

kubikdulik

kubikdulik (hodnocení, recenze)

GarfieldM

Byl jim přidán marnijér do lektvaru a to způsobilo, že se ocitli ve francouzské revoluci. Rozhodně to nebylo zamícháno z různých dob. Trojka na toto navazuje.

GarfieldM

GarfieldM (hodnocení, recenze)

Takže na dvojku to nenavazuje,jelikož tam se to zamíchalo či co?Jako v jednom díle trpaslíka,jak byla ta planetata s velikány..

na příspěvěk reagoval kubikdulik

kubikdulik

kubikdulik (hodnocení, recenze)

Já nevím, co byste ještě chtěli. Máte tam pana Medunu, který ten film pozvedl o hodně stupňů více, než byl v originále. Navíc pan Meduna je zastupován agenturou, a tak je potřeba chválit Bontonfilm, že přidal nějaký peníz a zaplatil ho.

 

Trávníček ho sice dabuje dobře, ale ve druhém díle obě ty role nedal a tady hraje Clavier dokonce role tři, které pan Meduna zvládl více než výborně a navíc to navazuje. Přeobsazování obecně nesnášim a ve dvojce v DVD dabingu se to bohužel stalo, ještě že vznikla nové verze pro ČT.

 

Na dabingu si dalo studio opravdu záležet a výsledek stojí za to. Podle mého názoru budoucí předělávky nebudou nutné.

na příspěvěk reagoval ohinek

Georgex

Georgex (hodnocení, recenze)

CANNIBAL

No z pohledu, že obvykle Soukup daboval Rena a v Operaci Corned Beef daboval Claviera, přestože tam Reno hrál, tak to bylo divné, ale neřekl bych, že to bylo nejhorší, k té roli se to skvěle hodilo, dodal tomu takový správný flegmatický ráz, který je i v originále, a upřímně Boris Rösner si Jeana Rena neskutečně dával. :) Ono u Claviera je těžké vybrat nejlepšího nebo nejhoršího dabéra, jelikož ho téměř v každém filmu daboval někdo jiný (14 dabérů) a vždy nějak ten hlas k dané roli sedl, jako například Heřmánek v Bídnících, přestože jinak bych si u toho obsazení klepal na čelo. :)

Georgex

Georgex (hodnocení, recenze)

Mimochodem ani Meduna ani Trávníček se ani trochu neblíží hlasu samotného Claviera, takže je to celkem rarita, že to k němu tak sedí :)

Georgex

Georgex (hodnocení, recenze)

CANNIBAL

Možná si moc idealizuješ situaci v současném českém dabingu, tady už se na nějakou podobnost nehraje, každopádně Trávníček je častější dabér Claviera a sám v rozhovoru říkal, že je to díky jeho pobytu v zahraničí problém sladit notu se studii, naposled ho daboval v Dejte mi pokoj (koncem minulého roku). Meduna ho daboval pouze v Návštěvnících a těžko říct, jestli oslovili i Trávníčka, nebo chtěli zachovat kino dabing v původní sestavě. Každopádně oba se k němu hodí více než pan Prager, který ho daboval v americkém tažení.

na příspěvěk reagoval CANNIBAL, bloom

CANNIBAL

CANNIBAL (hodnocení, recenze)

Georgex

Vo tom to ani není. Já viděl film s Belmondem, kde ho staře dabuje už s chraplavým hlasem Krampol a pořád mi to připadalo lepší, než kdyby ho daboval nějakej Véna. Spíš jde o to, že Clavier je menší a oválnější herec a proto se na něj hodí výraznější hlas Meduny.  

na příspěvěk reagoval Georgex

Příspěvek byl smazán administrátorem.

CANNIBAL

CANNIBAL (hodnocení, recenze)

Meduna je rozhodně lepší. Souhlasím. Trávníček se hodí zase na úplně jiný role.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Uživatel MeccaAcs smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Georgex

Georgex (hodnocení, recenze)

ohinek

Trávníček byl výborný, ale od té doby hrozně zestárl a už by to neutáhl, navíc žije v zahraničí, proto ho získat pro dabing je velmi složité :)

na příspěvěk reagoval MeccaAcs, CANNIBAL

Reklama

Reklama