Reklama

Reklama

Annie, kterou její rodiče jako malou opustili s příslibem, že se pro ni jednoho dne vrátí, ztrpčuje život její zlá pěstounka, slečna Hanniganová (Cameron Diaz). Když se ale za velmi průhledných okolností odhodlaný podnikatel a kandidát na pozici starosty New Yorku Will Stacks (Jamie Foxx) na doporučení své geniální viceprezidentky Grace (Rose Byrne) a rafinovaného a vychytralého poradce Guye (Bobby Cannavale) rozhodne Annie ujmout, jedná se o krok, který jí změní celý život. Stacks je přesvědčen o tom, že je pro Annie spásou, ale vzhledem k její sebejisté a vždy optimistické povaze je docela klidně možné, že tomu bude přesně naopak. (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (74)

silentname 

všechny recenze uživatele

Trápnosť je ideálne slovo akým sa dá tento film pomenovať. Originálny muzikál som nevidel, no myslím si, že by som si ho asi mal pozrieť, lebo neverím tomu, že to tam vyzeralo takto. Neskutočné kvantum otrasných vtipov a humoru, kde človek skutočne pozerá len zdesene. Najhorší je asi fakt, že film si v určitých momentoch sám sebe adresuje, že sú tie scénky hrozné. Tak načo ich tam potom dávajú? Rovnako sa mi páči amatérsky záber záchrany Annie, ktorý je strihnutý z dvoch rôznych uhlov. Úplne mimo. Prečo robí niekto muzikál, keď je hercom divné, že sa tu odohráva muzikál? Celý ten film je trápny, nechutný absolútne mimo akejkoľvek chuti a jediný dôvod, pre ktorý dávam 1* je fakt, že Jamie Foxx, Rose Byrne a Quvenzhané Wallis sa naozaj do toho niečo snažia dať. Cameron Diaz je v tomto afektuje až je to neznesiteľné, veľa postáv filmu sú skutočne nesympatickí a nepríjemní, hudba vo filme je absolútne strašná. Vyhnite sa. Hodnotenie: D- ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Takový odpočinkový muzikál, u kterého se zasmějete i dojmete, ale příběh není tak originální, jak bych si představovala a tolik nezaujme. Cameron Diaz se předvedla v roli, ve které jsem jí ještě nikdy před tím neviděla a docela mě to potěšilo, ale co se jejího vzhledu týká, začíná se mi líbit čím dál, tím méně. Quvenzhané Wallis předvedla opět jeden ze svých talentů a tahle malá holčička mě překvapuje víc a víc a pak je tu samozřejmě Jamie Foxx, kterému nemám co vytknout. Písně jsou chytlavé a příjemné na poslouchání, ale jinak je film průměrný. ()

Reklama

Thomick 

všechny recenze uživatele

Will Gluck bude asi zajímavá postavička. Nejprv natočí odpadní Easy A, potom si napraví reputaci vynikajícim Friends with Benefits, a teď přijde s touhletou My Fair Baby z pytlíku, co děti učí tak akorát nadávat, používat Instagram a erudovaně glosovat politickou situaci v USA i v cizině. --- Upřímně fakt nevim, co tohle všechno mělo znamenat, ale "příjemný" to teda nebylo rozhodně, a pokud některý písničky skutečně měly chytlavou melodii, tak je pro jistotu srážel navýsost stupidní text (hergot, však ústřední song stojí na cimrmanovsky absolutnim rýmu tomorrow-tomorrow!). --- Ale abych jen nekritizoval, tak pár společných momentů Annie se Stacksem určitě stálo za to (Jamie si to očividně užíval), a obecně ten odklon od počátečního formátu "Elementary School Musical meets 101 Dalmatians" lze s odstupem času vnímat jedině jako krok kupředu. Jakkoliv nevyhnutelnej byl. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Krásný muzikál, který má v sobě spoustu pěkné muziky. Film chytne za srdce a dech tomu dávají songy. Já se příjemně a nečekaně bavil od začátku do konce. Na závěr je vše klišé, možná až moc přestřelené a i trochu otravné, ale do té doby jsem neměl nejmenší problém. Vyzvednout se musí také samozřejmě herecké výkony všech postav, taková Cameron Diaz nebo Jamie Foxx zahráli opravdu dobře. Něco k naprosté spokojenosti chybí, i když myšlenky na plný počet proběhly .. 8/10 = 82% ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

O tom že ide o Americkú morálnu zlátaninu, asi nemusím ani hovoriť. K televíznej obrazovke ma ale zlákal fakt, že má táto muzikálová rodinná story v celku dobré herecké obsadenie. Veď kto by už len netúžil započuť v speváckom prejave takú Cameron Diaz alebo Jamieho Foxxa. Príbeh ide trocha nabok ale do popredia sa dostáva nami tak milované americké pozlátko o morálke, vzťahoch a šťastných koncoch, šťastných príbehov. Ak by nešlo o muzikál asi by bolo moje hodnotenie oveľa horšie ale nakoľko v muzikály sme zvyknutý, že to čo vidíme by malo uhnúť z cesty tomu čo počujeme,, rozhodol som sa nebiť tak prísny a na základe dobrého vedomia a svedomia udeliť malej Annie, trocha vyššie hodnotenie. 66% ()

Galerie (45)

Zajímavosti (16)

  • Koncem roku 2014 zaútočila hackerská skupina GOP na studio Sony Pictures. Ze studia unikly filmy, scénáře, hesla i osobní údaje zaměstnanců. Mezi ukradenými filmy byl i snímek Annie, který se tak dostal do oběhu ještě před uvedením v kinech. (Danny723)

Reklama

Reklama