Reklama

Reklama

Lidé zítřka

(seriál)
  • USA The Tomorrow People (více)
Trailer 5
USA, (2013–2014), 15 h 38 min (Minutáž: 42–43 min)

Hrají:

Robbie Amell, Peyton List, Luke Mitchell, Aaron Yoo, Madeleine Mantock, Mark Pellegrino, Jeffrey Pierce, Sarah Clarke, Jacob Kogan, Douglas Chapman (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Příběh několika mladých lidí z různých koutů světa, kteří reprezentují další stupeň ve vývoji lidské rasy. Každý z nich oplývá nadpřirozenou schopností, například schopnost teleportace nebo telepatické komunikace. Pracují společně za účelem porazit síly zla. (Lama.Lama)

Videa (65)

Trailer 5

Recenze (64)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Pilot:Tradiční CW výplach inspirovaný tucty podobných filmů (Jumper, Push, Jsem číslo 4...) a vlastně nemá ani moc co nabídnout. Postavy jsou nudné, dialogy tahají za uši a člověk si jenom nudně odškrtává všechny žánrové propriety a rádoby zvraty. Akce je ale hodně fajn, který jakž takž uteče. Pár dílů tomu ještě šanci dám, ale žádný extra potenciál do budoucna bohužel nevidím. 60%........A má slova se bohužel v dalších epizodách vyplnila a z Tomorrow People se vyklubal přesně ten průměrný teen výplach, jenž s radostí vynechám. ()

LadyD 

všechny recenze uživatele

Tomorrow People .. tak jak začít ? Začala jsem koukat teprve nedávno, ale už teď Cara nepatří mezi moje oblíbenkyně. Příběh mě ještě neomrzel, v každém díle mě někdo nebo něco překvapí. Musím se přiznat, že každou chvíli čekám na to, že se strejda Jedekaiha přidá na stranu Tomorrow people a společně se Stephenem přivedou zpátky taťku. Já nevím, většina z vás se mnou asi nebude souhlasit, protože jako záporák je strejda super, ale pořád v něm vidím ten kousek dobra :) Z hlavní trojice, jak už jsem řekla nemám ráda Caru. Stephen mi taky nijak zvlášť neučaroval, ale nevadí mi.John je mi nějakým způsobem sympatický, strašně moc mi někoho připomíná, ale pořád jsem nepřišla na to koho :) Jsem opravdu zvědavá, jak to bude dál. Mě osobně se příběhy o nadpřirozených Teenagerech nikdy neomrzí, takže zůstávám věrná... ()

Reklama

Vojťas 

všechny recenze uživatele

TTT = teleportace, telekineze, telepatie to jsou synonyma pro Lidi zítřka. Mutanti, kteří se schovávají a bojují proti tajné vládní organizaci Ultra. Lehký nadprůměr, přičemž poslední 4 epizody byly velmi povedené. I tak se ale seriál nezachránil. 70% [seriál bohužel ZRUŠEN] ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Loni jeden z těch trailerů, co mě zaujal nejvíce. O to těžší je však poté naplňovat očekávání. Na tenhle seriál by se dalo naplivat (a také, že se to udělalo) spousta špatného jen díky tomu, že je od CW. Jenže mě vlastně to, že je tam spousta krásných lidi nevadí, i když ani já nechápu tu posedlost tím, že hlavní hrdina musí být ze střední školy. Horší je, že se najdou i jiné věci, které mi neseděli. Přišlo mi, že celá ta skupina, co se schovává ve stoce vlastně nic neudělala a tak jsem nechápal, proč jsou tak velkým trnem v oku Jedikiahovi. Ten mi rozhodně přišel jako nejzajímavější postava, mlaďasové mě moc nebrali, i díky jejich propleteným vztahům. Navíc s postupem času přibývalo zvratů a přišlo mi, že ani nestíhám sledovat, kdo komu zrovna věří a kdo se koho se snaží podrazit, což taky zrovna nepomáhá. Závěr série a vlastně i seriálu taky nebyl žádný zázrak, i když mě v něm potěšil alespoň Jedikiah. Sečteno podtrženo to byl docela fajn seriál, který poměrně rychle utekl, jenže nebyl tolik zajímavý, abych na něj nějak musel vzpomínat či abych dokonce litoval zrušení. Potenciál byl velký, ale zůstal nenaplněn... ()

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Pilot: Copak nám úvodní epizoda přinesla do vod žánru nového? Zhola nic! Máme tu tisíckrát viděné středoškolské drama s krásnými a na svůj věk (fyzicky i psychicky) "vyspělými lidmi. Tvůrci zkopírovali učebnici Klišé A - Z. Na druhou stranu zde zůstává překvapivě funkční a milý komiksový feeling s nímž si tvůrci kupodivu umějí vyhrát. Možná se k tomu po celé sezóně vrátím - dle ohlasů - ale nevěstím tomuhle "dítku budoucnosti" nijak zvlášť zářnou budoucnost. 60% ()

Galerie (158)

Zajímavosti (1)

  • Stephenův otec Rodger Price (Jeffrey Pierce) má stejné jméno jako producent seriálu Roger Damon Price. (D3NJI)

Reklama

Reklama