Reklama

Reklama

Liga spravedlivých: Válka

  • USA Justice League: War
Trailer

Mimozemšťané útočí na Zemi, a tak se partička těch největších superhrdinů - Batman, Superman, Wonder Woman, Green Lanterna, Flash, Shazam a Cyborg - rozhodne spojit své jedinečné schopnosti v konečném boji za záchranu planety. Mimozemšťané útočí na Zemi a hrozí katastrofickou likvidací celého světa. Ve filmu Justice League: War se poprvé v historii schází partička těch největších hrdinů planety, kteří jsou odhodlaní bojovat za její záchranu. Když mocný Darkseid napadne se svou obří a nezdolnou armádou Zemi, skupina vykořeněných superhrdinů dříve narážejících na nepochopení a - v některých případech - i na pronásledování úřady, spatřuje jediný způsob, jak mimozemské invazi zabránit, v sestavení jednotného týmu. Batman, Superman, Wonder Woman, Green Lantern, Flash, Shazam a Cyborg spojí své jedinečné schopnosti v konečném boji za záchranu planety. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Výbornej animák s pořádným záporákem a o sestavení a seznámení budoucího týmu. Není to tak super a temný jako Flashpoint paradox ale jistě si to zaslouží pozornost. Několik scén si přímo říká o Aquamana, který tam bohužel není. Je až zoufalé, že se tomuhle hraná Liga nevyrovná a to ani náhodou, takže pokud chcete vidět zrod Ligy, sáhněte po tomto a ne po Lize Zoufalosti a Marnosti ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Člověk nesledující eventy, restarty a alternativní vesmíry přímo v DC komiksech může být poněkud zmaten z opětovného PRVNÍHO setkání známých superhrdinů (tentokrát Superman, Batman, Wonder Woman, Flash, Green Lantern, Shazam a "originující" Cyborg) při další masivní mimozemské invazi do Ameriky. Neštymovaly mi schopnosti (WW létá? Batman poskakuje hbitěji a rozdává údery tvrději než Spider-Man?), ale jak jsem říkal, "The New 52" nečtu. Slušně animovaný snímek tvoří z 80% dynamická, velkolepá, úsměvně destruktivní akce, zbytek vyplňují hlášky a selhávající pokusy o emoce. Lepší 3*. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle je v podstatě převyprávění prvního příběhu z komiksové série "Justice League", který vytvořili Geoff Johns a Jim Lee. Skoro se mi chce říct, že to je celé. Jsou zde známí supehrdinové, je to akční, ale vlastně to není nic jiného než DC variace na "Avengers". Nebaví mě tyhle filmy, je to pro skalní fanoušky a já jím očividně nejsem. Jenže ono to nevyniká ani filmově. Takový "Lego: Batman" je o třídu lepší a hlavně zábavnější. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Hm.. Tak proč ne, že, za mě překvapivě dobře fungující, dokonce i jednotný vizuál všech superhrdinských filmů všech amrických komiksových animovaných adaptací (ach ano, i na tebe to padlo, nebohý Hellboyi) mě tentokrát tak neiritoval jako obvykle (možná je to i tím, že Wonderwomen má konečně dobře vypadající kostým a ne něco jako z béčkové pornoparodie). Sice je tu pořád spousta kravin a nedodělků, například absence jakéhokoliv smysluplného plánu a všechno se oderve jen a pouze pomocí rvaček a nikdo tak nedá vyniknout těm členům týmu, kteří místo tupé síly používají mozek (no dobře, ten je tam snad jenom jeden, chlapec netopýří). Ale to je vlastně úplně jedno, na animák pro děti je to pořád překvapivě kvalitní podívaná, při které mě skoro ani nenapadlo, že bych rád vykostil toho člověka, který rozhodl, že místo Aquamana bude přítomen poněkud debilní charakter Shazamův. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Slabý děj je zde vykompenzován zničeném čtvrtiny města, což je zde oproti dřívějším Justice League filmů velký propad. Jedná se o kompletní restart série, kde se mnoho hrdinů nezná či zná se jen, že o sobě slyšeli, výjimku tvoří Green Lantern a Flash, ty se znají z dřívějška. Některé postavy dostaly novou vizáž nebo nový oblek či se nakouslo i emocionální souznění. Je zde ukázán vznik Cyborga a jeho připojení k "partě" spolu se Shazamen (dorazili později). A Wonder Woman tu často máchá mečem i před běžnými lidmi. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (7)

  • V čase 45:30 se Shazam představí a řekne svoje jméno Shazam, ale přitom se nepromění zpět na Billyho. (nedvva)
  • Film je prvním počinem DC Animated, který využívá universum a kontinuitu nastolenou komiksem "New 52". (Caszidy)
  • Kostým Wonder Woman byl pro film výrazně upraven. V komiksové předloze "New 52" totiž odhaluje opravdu hodně a nechává jen malý prostor pro fantazii. (Caszidy)

Reklama

Reklama