Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nová show Leoše Mareše, která se musí jednoduše vidět! Těšit se můžete na zajímavá témata a neméně zajímavé hosty. (oficiální text distributora)

Recenze (89)

gorerated odpad!

všechny recenze uživatele

Úplné totální dno suchýho hajzlu někde v zahrádkářské kolonii. To měl být jako zábavný pořad? Ne tedy že by mě cokoliv České produkci kdy překvapilo, vrchol nevkusu a trapnosti jsme už zažili 1000x a tohle je jen další do pořadí. A nevím proč si někdo myslí že to vyčpělá fetka diskoték (To já ne, někdo mi hodil něco do pití) a trubka z rádia zachrání. Už z upoutávek bylo nadmíru jasné že sliz "trapnosti" poteče z LCD jako menzes! Táhle, dlouze a několik dní! ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Tak, tady bych prosil vysvětlení!?!?! Tuzemské televize pořád hledají.....houká na nás Bubo Bubo, reinkarnují se dvacet let mrtvé formáty, pořád někdo tančí, pořád někdo zpívá, pomalu žonglující slon jezdí na zebře, ale když zatuchlou místností zavane náznak čerstvého vzduchu, tak okamžitě zavřít okno, protože divák made in český gauč má radši osudem zkoušené nekonečné doktory. Nerozumím, nechápu, není mi jasno......ano, bývalý "pán kožichů" vtom lehce plaval, ale když se sešla opravdu vypečená partička (krom stálého hosta Hezuckého bych jmenoval např. Knora, Rupperta, Banášovou, Šmoldase a samozřejmě "kanonýra" Jakuba Koháka), tak šlo v dané době o suverénně nejlepší domácí televizní pořad. ps: kde se podepisuje petice za návrat QI na televizní obrazovky. ()

Reklama

Oonika 

všechny recenze uživatele

Uvidíme, co přinese další díl, jestli půjdu s hodnocením výš, nebo níž. Leoš Mareš je tradičně trapný, celý systém této šou mi moc nedává smysl, nebo jestli to bylo špatně vysvětlené, nevím. První díl zachraňoval Miloš Knor a Patrikem Hezuckým. Jejich vtípky byly povedené. Ale jinak dost smutný pokus... ()

ac3r 

všechny recenze uživatele

LM a PH nejlepší moderátoři na českých radiových frekvencích a přesně tento jejich humor přenesen na TV obrazovku. Kdo je ráno poslouchá musí hodnotit vysoko, kdo má radši puštěný trapáky na haló tady impulzovi, tak asi flákne odpad. Já jsem z těch co je poslouchá pravidelně a rád a u tohohle pořadu jsem se skvěle bavil stejně jako když jedu ráno autem. Uvidíme další díly, zatím pěkný čtyři. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Je celkem zajímavé, že země odkojená pořady typu Riskuj, Videostop, AZ-kvíz, Nejslabší máte padáka, Kufr, Chcete být milionářem, Taxík nebo O poklad Anežky České není schopna převzít tenhle dokonalý britský soutěžně-zábavně-naučný pořad tak jak existuje. Je celkem zajímavé, že se Prima snaží zanechat na tomto pořadu svoji stopu asi jako když si pes značkuje svoje území močí. Výsledek je ale v obou případech stejný - moc se nezmění, naopak je to akorát všechno zbytečně mokré a smrdí to močí. Je celkem zajímavé, že nabídka na roli moderátora, který má mít charisma vůdce, vědomosti profesora, smysl pro humor internetu a dekorum prezidenta, nebyla schopna nabídnout nic lepšího než je Leoš "nerd brýle" Mareš, který akorát čte správné odpovědi z kartiček a přiděluje body. Je celkem zajímavé, že místo sečtělých lidí, před které když je postaven problém ve formě zapeklité otázky, tak se snaží přijít na správnou odpověď, náš národ reprezentují baviči, u kterých nejvíce vede toaletní humor a již od začátku očividně nepravdivé, stěží zábavné historky. Je celkem zajímavé, že po položení otázky je většinou ticho, hosté se snaží spíš vymyslet vtip a nechtějí se ztrapnit, takže klakson zvoní zřídka a Patrik "Alan Davies" Hezucký nehraje zábavného idiota s idiotsky geniálními otázkami a odpověďmi. Je celkem zajímavé, že humoru a otázek je tam zřejmě tak žalostně málo, že v jednom díle jsme si užívali zpívání pana Koháka a opravu zaseknutého klaksonu místo zákeřných otázek, což při půlhodinové stopáži je docela všeříkající. Je celkem zajímavé, že je pořad ořezán o General Ignorance, že v něm je žalostně málo v ČR obecně známých mylných informací, že v něm je žalostně málo otázek týkajících se ČR, že místo krátkých úderných zvuků jsou tam klaksony písní, které si pak hosté raději pouští než aby pomocí nich hádali. Je celkem zajímavé, že tomuhle pořadu musím dát jen jednu hvězdičku, i když bych mu rád dal plný počet. Ale celkem zajímavé věci stranou - jsem rád, že se Prima snaží adaptovat různé cizí televizní formáty (Got Talent, Family Feud, Whose Line is it Anyway, nyní QI). Jednou to vyjít musí. FYI v původní verzi tohoto komentáře bylo místo sousloví 'celkem zajímavé' napsáno 'naprosto depresivní'. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama