Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nová show Leoše Mareše, která se musí jednoduše vidět! Těšit se můžete na zajímavá témata a neméně zajímavé hosty. (oficiální text distributora)

Recenze (89)

cheonsacz 

všechny recenze uživatele

Nechápu lidi co to hodnotí ještě před koncem odvysílání prvního dílu. Mě se to líbilo. Vtipné a hlavně to nebylo zbytečně dlouhé. Na originál to samozřejmě mít nebude, ale musíme brát ohled na to, že se to nesnaží překonat původní verzi, ale naopak se to snaží postavit na vlastní nohy coby česká verze. ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, že Mareš není Fry, Hezucký není Alan, přesto myslím, že pokus o českou mutaci QI nedopadl tak špatně jak se na první pohled mohlo zdát. Samozřejmě, že dost záleželo na hostech samotných, ale ve výsledku jsem si u každého dílu zaručeně pobavil. Nejzajímavější hosté: Banášová, Knor, Šmoldas, P. Vydra ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ani mně moc nepřekvapuje, že tento vědomostní pořad po nějaké době pro nízkou sledovanost zrušili. Kam se vecpal Leoš Mareš, to většinou stálo z a hovno. Nevím jak ON, může být považován za snad i nejlepšího moderátora v ČR. A neúspěchy měl hlavně ve chvíli, kdy náplní pořadu nebylo zpívání mladých talentů, ale právě ON sám měl humornou formou vést celý obsah pořadu. Nebýt hostů, jejich vtipných grimas, hlodů a odpovědí, no a samozřejmě Hezuckého, který ze sebe toho blbečka dělá rád – byla by to hotová katastrofa. Takhle se u toho divák alespoň zasmál, pokud zrovna Mareš v brýlích nekecal ty svoje nesmysly a rádoby humorné glosy… ()

jfaba 

všechny recenze uživatele

Reaguji až po druhém dílu. Nechci tvrdit, že je to trapné, někdy jsem se i díky Banášové zasmál (v 1.části byl dobrý Knor), ale klidně si nechám těch pár desítek dalších dílů ujít. U druhé části jsem nevydržel do konce (trapné, podbízivé dvojsmyslné vtipy, kterým se směje jenom Mareš). Raději jdu spát, protože kdybych se na to díval do konce, asi bych díky ustavičnému smíchu neusnul. A to je taky hloupý vtip hodící se do tohoto pořadu. ()

PamelaJJK 

všechny recenze uživatele

Asi takhle: Hosté prvního dílu byli skvělí, hlavně pan Miloš Knor a pan doktor Cyril Höschl. Jejich reakce byly vtipné a zábavné. Tím končí klady tohoto pořadu. Nejslabším článkem této české verze britského formátu je, jak jsem očekával, Leoš Mareš!!! Vtipný nebyl vůbec. Působil trapně a jeho outfit byl nemožný, tak jako obvykle... Samostatnou kapitolou je bodování. To je průser. V podstatě je to o nějakých subjektivních sympatiích a antipatiích pana Mareše. Takže sečteno a podtrženo: V podstatě velice slabá a podprůměrná TV zábava, které po prvním dílu dávám dvě hvězdy jen díky hostům. Nebýt jich, tak by to byl odpad! ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama