Reklama

Reklama

Epizody(16)

Obsahy(1)

Milan Šteindler v hlavní roli nového televizního sitkomu jako kročehlavská perla Jaruš Beranová. Máma Beranová vládne svojí rodině rukou přísnou, ale spravedlivou. Do života se jim sice neplete, ale když se její syn Marek rozejde s přítelkyní Maruškou, něco přece udělat musí! (oficiální text distributora)

Recenze (170)

Rosalinda odpad!

všechny recenze uživatele

Jediný plus týhle "tvl, co to zase je???" je to, že propaguje meltu. Skoro nikdo jí nepije. A přitom je tak dobrá! Přemýšlím, co horšího jsem poslední dobou viděla. Nepřišla jsem na nic. Pane Šteindlere, mám Vás ráda, ale styďte se!!! Vlézt to tak šílenýho projektu. Ve třetím díle zjišťuji, že lepší už to nebude a házím tuhle trapnost do koše a asi už nevytáhnu. Zlatá Helena!!! A tu jsem do koše hodila též. Tam se člověk alespoň občas mohl zasmát, tady se cítí jen trapně... ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Šteindlerova horská dráha frčí už pouze směrem dolů a to bez jakéhokoliv použití brzd....ok, s tímto tvrzením mi nezbývá než souhlasit. Ale tahle (nebo tento) PanMáma (nebo PaníTáta) si zasloužil (nebo zasloužila) větší porci šance. Taky jsem zhlédl první díl a taky mi hlavou běželo něco ve stylu "to už si Šteindler děláš p...l", ale pijaněr vyděržal a dočkal se světlejších momentů. Pořád z toho byla cítí stará známá "Nováčina", pořád to nebylo to pravé britské, pořád se na hladinu drala potvora trapnost, ale.................. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Když si na sebe chlap ženské šaty, tak je to vždycky zábava k popukání. Alespoň tedy já u toho vždy zlostí puknu. Této uječené variantě Milana Šteindlera musím doporučit, aby se vrátila ke svým filmovým základům, tedy do hrobu a pokusila se dlouhou meditací v sobě probudit nějaký ten základ svého tehdejšího komedianství. Občasný fórek i v této nepovedené taškařici dává tušit, že někde hluboko v sobě to ještě má, ale při napojení na novácké penězovody to zkrátka rychle umírá. ()

kulyk

všechny recenze uživatele

Ach jo, kurva drát, mrdkazkrtka.... Tak on už i ten Šteindler dostal zálusk na větší barák, silnější přibližovadlo a hlubší bazén, popřípadě hrdlo? Trapnost prvních deseti minut už hentuten počin patrně nerozchodí. A jestli ano, tak beze mne. Radši si vpustím do pokoje Spektrum, na kterém si hrajou nějaké veverky, nebo co. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (3)

  • Aby se Milan Šteindler lépe vžil do role Jaruš Beranové, hledal inspiraci u své babičky Ludmily. (Fenk)
  • V čase 18:18 Jarmila Beranová (Milan Šteindler) omylem zhasne jednu ze svíček. V dalším záběru však svíčka opět hoří, ale v následujícím záběru zase ne. (David7)
  • V čase 18:30 přemýšlí Jarmila Beranová (Milan Šteindler) nad správnou odpovědí v křížovce a říká: „Zácpa na osm.“ Když ale odpověď do řádku dopisuje, lze zahlédnout, že konkrétní zadání je třířádkové, nemůže se tedy jednat jen o jedno pětipísmenné slovo. (David7)

Reklama

Reklama