Reklama

Reklama

Epizody(16)

Obsahy(1)

Milan Šteindler v hlavní roli nového televizního sitkomu jako kročehlavská perla Jaruš Beranová. Máma Beranová vládne svojí rodině rukou přísnou, ale spravedlivou. Do života se jim sice neplete, ale když se její syn Marek rozejde s přítelkyní Maruškou, něco přece udělat musí! (oficiální text distributora)

Recenze (170)

Djoker

všechny recenze uživatele

Šteindlera jsem celkem uznával do doby, než si začal ulítávat na teplým přízvuku v rodinném paskvilu jménem Gympl. Tam mu nedošlo, že mluvit jako buzna není z dlouhodobého hlediska příliš zábavné a je potřeba dodat i obsah, což se u nováckých seriálů podaří tak jednou za pět let. Bohužel mu nedošlo ani to, že převlekové komedie už dávno neletí. Kdyby se jednalo alespoň o originál, tak tomu jednu pecku za snahu dám, ale jako vykrádačka s českými reáliemi to nestojí ani za zmínku v programu. Šteindler má paruku, sukni, vytahaný umělý kozy a čeká, že 50% je hotovo. Haha, není. Když navíc většina scének stojí na převlecích i ostatních postav a fórky se zase týkají výhradně peněz, práce a sexu, tak je asi všem jasné, že u stokrát omleté trapnosti není potřeba ztrácet čas. Naprosté dno. ()

Davanity odpad!

všechny recenze uživatele

Už, když běžela první upoutávka říkala jsem si, že to bude hovadina. Přesto jsem se na první díl podívala a celých 26 minut mi přišlo dlouhých jako hodina. Nezáživné plky, slabé vtipy, kanální humor, typická tv ho*na, která neumí už nic jiného produkovat a každou předlohu z ciziny zničí. Občas jsem v televizi náhodou narazila i na další díly, ale dívat se na to se rovná mučení. Nejvíce mě, ale opravdu zklamal pan Šteindler, který pro mě byl vždycky herec, který se upisoval k těm kvalitnějším kouskům. A ani tuhle s prominutím sra*ku nedokáže pozvednout. ()

Reklama

anitae odpad!

všechny recenze uživatele

Trapárna...akorát mi to připomnělo jeden vtip: .... Manžel mě neustále zahrnoval dary. To je pěkný. Manžel mi daroval tehhle prsten, to je diamant... To je pěkný. Pak mě poslal na dovolenou do lázní do Maďarska. To je pěkný. Pak mi koupil Meďoura z Německa. To je pěkný. A co koupil manžel vám? Kurzy sebeovládání na Kladně - to je v Čechách... Ale moc vám nepomohly, viďte.. Náhodou pomohly...dřív jsem říkala:"Jdi do hajzlu..." ...a teď říkám:"To je pěkný..." ()

Peregrina odpad!

všechny recenze uživatele

to je strašný....já s hodnocením počkala, vydržela jsem ale jen dvě epizody...to je tak, ale tak TRAPNÉ A ZOUFALÉ!!!! Navíc např. Vanda Hybnerová, moje velmi oblíbená herečka, copak kývla na to, že bude hrát v takové sra..ce? Nebo dostala pár dílů na papíře s tím, jaká to bude ohromná legrace? A Steindler - no, konečně Víťa Jakoubek poznal, že je vlastně transka...takhle bych to viděla. Ostuda, naprostá ostuda tv vysílání - vtipy, co nemají ani hlavu a patu, neustálé narážky na sex - v podání Steindlera namaskovaného za ženskou je to pěkně odporné..děj o ničem, dialogy o ničem, jen rádoby "situační humor" par excellence. Já myslela, že odpad nováckého vysílání je Helena, ale teď se Heleně hluboce omlouvám, panmáma je něco PŘÍŠERNÉHO. fuj. ()

Jablkohruska odpad!

všechny recenze uživatele

Původní seriál bohužel neznám, takže nemůžu porovnat tuto verzi s originálem. Po zhlédnutí prvního dílu však pociťuji jistou rozpačitost. Humor je zde skutečně na hraně, v některých případech i lehýnce za ní. O vtipné momenty sice nouze není, o ty trapné však také ne - a zatím bohužel převažují. Vlastně je to trochu jako na houpačce (nebo spíš na pořádné centrifuze) - vtipnost na trapnost a obráceně se mění často takřka ve vteřině. Jelikož hodnocení po první epizodě může být neobjektivní, dám PanMámě (nebo PanuMámovi?) určitě ještě alespoň jednu šanci. Poté případně uberu nebo přidám hvězdičky, zatím to vidím na stále ještě přijatelných 30%. EDIT: Bohužel poté, co jsem díky odkazu v diskuzi letmo proletěl první epizodu originálu, musím své hodnocení radikálně změnit. Nevidím nic přínosného v tom, když někdo skutečně takřka slovo od slova něco okopíruje bez jakékoliv vlastní tvůrčí invence. Zbytečný seriál. 0% ()

Galerie (25)

Zajímavosti (3)

  • V čase 18:18 Jarmila Beranová (Milan Šteindler) omylem zhasne jednu ze svíček. V dalším záběru však svíčka opět hoří, ale v následujícím záběru zase ne. (David7)
  • V čase 18:30 přemýšlí Jarmila Beranová (Milan Šteindler) nad správnou odpovědí v křížovce a říká: „Zácpa na osm.“ Když ale odpověď do řádku dopisuje, lze zahlédnout, že konkrétní zadání je třířádkové, nemůže se tedy jednat jen o jedno pětipísmenné slovo. (David7)
  • Aby se Milan Šteindler lépe vžil do role Jaruš Beranové, hledal inspiraci u své babičky Ludmily. (Fenk)

Reklama

Reklama