Reklama

Reklama

Doug Harris (Josh Gad) je milý, ale absolutně nespolečenský typ. Brzy se má ženit, ale čelí velkému problému: chybí mu svědek. Zůstávají poslední dva týdny, než si vezme dívku svých snů (Kaley Cuoco), a proto podle rady známého navštíví Jimmyho Callahana (Kevin Hart), majitele a generálního ředitele Best Man, Inc., společnosti, která poskytuje nejlepší svědky pro sociální nevyspělé muže v nouzi. Co následuje, je veselá svatební šaráda, při níž se Doug a Jimmy, nyní jeho falešný svědek, tajně snaží utajit tento „podvod". Netrvá dlouho a mezi dvěma muži se vytvoří neočekávané a postupně se prohlubující pouto. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (148)

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

Určitě to není nějak převratná komedie, ale jako zábavná oddechovka naprosto plní svůj účel. Na nic jiného si tento film taky ani nehraje. Plusem je obsazení, do kterého se jim povedlo obsadit herce, kteří ke svým rolí tak nějak patří, a také základní premisa, která nekopíruje tisíc filmů před sebou. ()

angel.CZ 

všechny recenze uživatele

Další nudná komedie co chce těžit na jiných komediich .. VELKÝ OMYL ! Nekoukal jsem na obsazení, takže pro mě bylo dosti překvapení vidět Kaleyi (Penny) a Garciu. Vtip není nucený a právě proto je vtipný, já se dobře bavil, až nečekaně dobře. Nechci více prozrazovat, ale mohu vřele doporučit. PS: Poslední věta filmu mě dostala :-D Za mě jedna z nejlepších komedii 2015 ! 75% ()

Reklama

peetriss 

všechny recenze uživatele

Hollywoodský instant, a téměř "odpad!", který se snaží svou nálepku komedie obhájit rádoby humorem založeném na křečovitém primitivním scénáři, účelově vykreslujícím hlavního hrdinu coby největšího možného troubu, dále na chrlení vulgarit, nevkusném zoofilním trapasu, povinné pařbě generující spoustu dalších trapasů či na naprosto absurdních situacích, násilně se mě snažících přesvědčit, že se snad mám smát. Ne! The Wedding Ringer je typ konzumního humoru, který je mi na hony vzdálený, a který jsem dokázal dokoukat až na třetí pokus. Herci jsou navíc velmi průměrní. Kaley Cuoco je sice i v tomto filmu "Sweeting", bohužel už tradičně dokazuje, že drtivá většina seriálových hvězd má problém prosadit se ve světě filmovém, je velmi nevýrazná. Navíc mě Kaley přestala naprosto zajímat vždy, když se na scéně objevila Olivia Thirlby. 10% ()

KuceraJohny 

všechny recenze uživatele

Tento snímek je tak na slabší tři hvězdy. Je to vcelku příjemná komedie, ale vůbec se nechytá na zbytek žánrovek a tak není divu, že jsem si ho všiml až teď. Pravděpodobně i v budoucnu na něho zapomenu a řeknu si jenom, jo to jsem vlastně už viděl. Obsazení není v ničem výjimečné, Kaley Cuocco sice splnila svou roli a Kevin Hart mě opět bavil, ale jinak zbytek je tu zbytečný. Olivia Thirlby však dokázala přes svůj malý čas získat mé sympatie a Nicky Whelan zde vypadá vyloženě jako anděl krásy. Jinak zbytek nestojí ani za zmínku což je blbý když hlavní postavu tu hraje Josh Gad. Když se odprostíme od herců, tak musím říct, že námět je to super a s jinými lidmi by to byl jistě názeř, ale pod taktovkou Garelicka je to spíš nakonec jen film, který je plný, nutno říct zábavných, scének. Příběh tu v podstatě nenavazuje a místo plynulého děje hází vždy jednu scénku za druhou, ale snaží se z nich vyždímat co nejvíce. Což sice kazí celkový dojem z filmu, ale na druhou stranu aspoň se párkrát zasmějete. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Hlavní námět byl sice svym způsobem klišovitej, ale v záplavě romantickejch zápletek působil motiv přátelství jako příjemný zpestření. Jenže se mu tvůrci dostatečně nevěnovali a závěr přímo odflákli, ačkoliv se přímo nabízela příležitost pro nějakej závěrečnej rozhovor Doug-Jimmy, kde by si všechno vyřikali. Nesourodá skupinka svědků pak nabízela možnost vyprodukovat znatelný množství gagů, bohužel jsme se z jejich strany dočkali předevšim "večírkovejch triků" a minimálně na svatbě to mohli rozjet mnohem víc. Nějaký scény už byly natolik crazy, že se jim nešlo příliš smát (ragby s "dědkama"), ale několik jich zase docela pobavilo (rozlučka se svobodou), tři hodně slabý hvězdy. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Na konci filmu herec Jorge Garcia povie hlášku: „I've got a bad feeling about this flight.“, čo je narážka na seriál Lost (od r. 2004), v ktorom povedal to isté. (Jump3r2)
  • Josh Gad (Doug Harris) vo filme povie, že jeho superhrdinom je Pac Man. Vo filme Pixely (2015) si Josh zahral práve spomínaného Pac Mana. Lenže tam nepredstavoval superhrdinu, ale záporáka. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama