Reklama

Reklama

Doug Harris (Josh Gad) je milý, ale absolutně nespolečenský typ. Brzy se má ženit, ale čelí velkému problému: chybí mu svědek. Zůstávají poslední dva týdny, než si vezme dívku svých snů (Kaley Cuoco), a proto podle rady známého navštíví Jimmyho Callahana (Kevin Hart), majitele a generálního ředitele Best Man, Inc., společnosti, která poskytuje nejlepší svědky pro sociální nevyspělé muže v nouzi. Co následuje, je veselá svatební šaráda, při níž se Doug a Jimmy, nyní jeho falešný svědek, tajně snaží utajit tento „podvod". Netrvá dlouho a mezi dvěma muži se vytvoří neočekávané a postupně se prohlubující pouto. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (148)

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Kevin Hart ubral na své kulometné otravné ukecanosti, a táhne celý film. Některé gagy jsou výborné, a ač zápletka je stokrát omleté " jak loser bez přátel ke štěstí přišel", ději to nevadí. Zklamala Caley Cuoco, nejenže skoro nehraje, ale ani nezdobí, což je na pováženou. Zato potěšila banda podivínů a opravdu jsem se dobře bavil. Jako nenáročnou oddechovku můžu jen doporučit. ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Typická střeštěná americká komedie, nešetříjící vulgárními vtipy. Naštěstí disponuje i povedenými hláškami, a sem tam i nějakým tím trefným vtipem. Líbil se mi námět na dokonalého svědka. Nemáte žádné kamarády a nutně potřebujete sedm svědků na svatbu aby zahráli vaše kámoše? No problem, Kevin Hart vám je sežene. Bez něho by film byl totální průser. Kaley Cuoco -Sweeting je v Big Bangu výborna, ale každý z filmů kde se objeví je bohužel děs (trošku mi to připomíná Jennifer Anniston, která v přátelích byla taky skvělá, ale ve filmech to není ono). Čím to? Nemá snad Kaley talent? Neumí hrát a nebo v těchto filmech ani nemá šanci předvést co v ní je? Její špatný výběr filmů? Nedostala nabídku na pořádný snímek? Každý ať si udělá svůj názor. ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Po dlhej dobe fakt dobrá komédia, kde som sa pár krát naozaj nenútene schuti zasmial. Josh Gad bol skvelý a Hartova partička na čele so samotným Hartom, čo viac dodať. Kevin je borec a trošku mi v tejto úlohe pripomenul aj keď len trošku najslávnejšieho černošského komika (pre mňa osobne) a Eddieho Murphyho (v jeho najlepších časoch samozrejme). No dobre, podobá sa skôr na Chrisa Tuckera, ale to neva. Bláznivá odviazaná komédia. 85% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $23miliónovTržby USA $64,460,212Tržby Celosvetovo $80,168,908Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,003,818 //počet predaných kusov 96,665Tržby za predaj DVD v USA $3,159,467 //počet predaných kusov 162,605║ až nečakane bavilo, podarený námet, trefné obsadenie a ani zvrhlí humor nevadil /65%/ ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Protivný černoch dokáže zaručeně zkazit kdejakou komedii. Ne každý je totiž Eddie Murphy a já na ty jejich blbé škleby někdy už prostě nemám. Hlavní hrdina je navíc docela odporný tlouštík. Takže to zachraňují Penny z Třesku a především půvabná sympaťačka Olivia Thirlby v žalostně maličké roli. Námět sám je ovšem geniální. Nepochybuji o tom, že taková živnost by v USA musela dobře vynášet. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Josh Gad (Doug Harris) vo filme povie, že jeho superhrdinom je Pac Man. Vo filme Pixely (2015) si Josh zahral práve spomínaného Pac Mana. Lenže tam nepredstavoval superhrdinu, ale záporáka. (MikaelSVK)
  • Na konci filmu herec Jorge Garcia povie hlášku: „I've got a bad feeling about this flight.“, čo je narážka na seriál Lost (od r. 2004), v ktorom povedal to isté. (Jump3r2)

Reklama

Reklama