Reklama

Reklama

Kluk od vedle

  • USA The Boy Next Door (více)
Trailer 1

Jennifer Lopez (Krásná pokojská) se představuje v roli Claire, středoškolské učitelky, která nedávno opustila manžela. Když se do sousedního domu nastěhuje pohledný a charismatický devatenáctiletý Noah (Ryan Guzman – Let's Dance All In), Claire ve slabé chvilce podlehne jeho kouzlu a prožije s ním noc plnou vášně. V momentu, kdy se Claire pokusí vztah ukončit, se ale Noahovo flirtování změní v nebezpečnou a násilnou posedlost – a Claire musí udělat vše, aby sebe a své blízké ochránila před pohromou. (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (134)

nash. 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je jako lego pro filmaře předškoláky. Není třeba nic umět, ani u toho přemýšlet. Jak ostatně dokládá dialog „Přinesl jsem ti dárek.“ - „Jů, Iliada, a první vydání. Tos nemusel.“ - „To nic, koupil jsem to ve výprodeji.“. No nic. Zpátky ke skládačce. Stačí otevřít krabičku, vysypat jednotlivé dílky a začít skládat. Ani návod není potřeba. Osamělá hrdinka, nový kluk od vedle, malý dílek vášně, a dílek odmítnutí, který sluníčkově přátelského souseda promění v lacinější mužskou verzi Alex Forrestové vybavené ukecávacími schopnostmi Haniballa Lectera. A samozřejmě dílky kamarádka, manžel, syn, nefungující brzdy, tajemství minulosti, a samozřejmě půltunové závaží visící bůhvíproč u stropu stodoly, přesně nad místem, kde padouch pronáší poslední proslov. Kdyby to závaží aspoň vypadalo jako to ve skečích Monty Pythonů, mohla to být zábava. Takhle to byla jen předvídatelná rutina a těžká nuda bez špetky invence, kterou pomohla přežít jen Jennifer, protože je stále kočka, na kterou je radost pohledět. Mimochodem, Enough z roku 2002, kde měla podobné potíže, je i přes všechny vady mnohem lepší než tohle. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Když to učitelce v nejlepších letech přestane klapat v manželství, spustí se ve slabé chvilce se zajíčkem ze sousedství. Tím se vystaví stalkingu a její soukromý a rodinný život je v ohrožení. Psychopatický mladík Noah brzy převezme kontrolu nad životem Claire. JLo je holka od vedle. Bylo jen otázkou času, kdy natočí film o klukovi od vedle. Písničku o holce "od vedle" už má, teď už má i ten film. Ohraný námět převzatý z béčkových a schematických thrillerů se i coby producentka rozhodla pod vedením nové scenáristky a známého režiséra předělat. Film nemá dvě hodiny, nemusíme tedy sledovat pomalý děj plný nezáživných keců, než psychopat udeří naplno. A vida, netrvá to dlouho, jen co je Claire ošukána, hned si začne na ni mladík dělat nároky. Erotická scéna je poměrně odvážná. Jestli za JLo nebyl nastrčen body double, nutno uznat, že je to kus. Přece jen jí scénář v erotické linii připravil úskok v podobě o generaci mladší kolegyně Lexi Atkins, která je komplet nahá a slavnou zadečkovou celebritu ukázkově smetla. Dvě erotické scény, nástup psychického nátlaku má postupně vzestupnou tendenci, film má spád, hardcore scény, Rob Cohen je režijně zajímavý. Jistě je zarážející, že se stresovaná žena neobrátí s případem na policii. Policie do děje nijak nezasáhne. A taky dobře. Na co chození po policejní stanici, trapné vyšetřování, které kolikrát ani nikam nevede a film jen brzdí. O to víc je zde Jennifer Lopez, která musí sama na vlastní pěst i kundu bojovat nejen s vyšinutým mladíkem, ale i s generačními rozdíly, nasoukat se do o dvě čísla menších outfitů, které normálně nenosí, a dávat pokyn kameramanovi, aby příliš dlouze nezabíral její přerostlý zadek. Do role jejího protivníka to možná chtělo někoho hvězdnějšího, přece jen Ryan Guzman, kdo ho asi tak zná, že. No, celkem ušel, herecky překvapil, jako protivník JLo fungoval. U mě zbývá jen si odpovědět na to, jestli jsem chtěl vidět JLo v jiném filmu než romantickém. Kurva, že jo! Bylo to líp natočené než všechny thrillery s podobným námětem. Kurva, že jo! Je JLo nejvíc sexy ženou světa ve své věkové kategorii? Je to úplně běžná holka od vedle. V tomhle napínavém filmu byla milá a sympatická. Konečně jsem zase jednou viděl poctivý film, ve kterém nebylo místo pro digi triky. I přes velmi nízký rozpočet film nestrádal. Tak dobře a zdatně ho totiž kámoš Petra Jákla natočil. 100% ()

Reklama

L'Alpagueur 

všechny recenze uživatele

Tento film nemá žádné významové přesahy, přesto stojí za shlédnutí kvůli poutavému ději a dobrým hereckým výkonům (přitom kromě Jennifer Lopez jde o téměř neznámé herce). Ačkoli je to jednoznačná komerce, postavy mají propracovaný charakter a to i vedlejší, zejména postava manžela Claire a otce Kevina Garrett Peterson (John Corbett). ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Nie som velice spokojný z tým, že som bol tak trochu podvedený. Neviem ako si distribútor predstavuje mysteriózny film, ale ja takto teda nie. A ešte, že erotika? Ako nevravím, Jennifer by som tiež chytil za kozy rovnako ako hlavný kápo ale viac erotiky tam nečakajte. SPOILER a navyše to ako mu vrazila tu ihlu do oka bolo fest zábavné. Najlepší moment z celého filmu :) ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Úvod je delší s pomalejši rozjezdem, ale pasáž od úletu pani účitelky neni uplně marná, ačkoliv je místama dost předvídatelná a klišoidní. Ryan Guzman vypadá jako typickej modýlek na plakát se spodnim prádlem, ve svý roli je však docela přesvědčivej a určitě potěší nemalou část ženskýho publika. Mužská část divactva se zase přesvědčí, že je Jennifer Lopez velice souložitelná MILFka. Šablonovitej psychopatickej thriller, kterej vás na jednu projekci zabaví v případě, že od něj nebudete nic víc čekat. Za Jennifer Lopez, sympaticky krvavej závěr a v rámci možnosti zajímavě napsanou postavu psychopata přidávám třetí hodně slabou hvězdu. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (21)

  • Napriek tomu, že Jennifer Lopez trvá na tom, že natáčanie sexuálnych scén je zvyčajne trápne, berie to najmä ako súčasť vašej práce: "Pamätajte, že to nerobíte so svojimi najbližšími priateľmi. Robíte to s ľuďmi, ktorých by ste označili za kolegov." (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA). Natáčalo sa aj v Placerita Canyon, Newhall od decembra 2013. Niektoré posledné scény boli natočené až v apríli 2014. Celkovo ale natáčanie trvalo len 25 dní. (Arsenal83)

Reklama

Reklama