Reklama

Reklama

Agresivní virus

(seriál)
  • USA The Strain
Trailer 2
USA, (2014–2017), 34 h 22 min (Minutáž: 41–69 min)

Předloha:

Guillermo del Toro (kniha), Chuck Hogan (kniha)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

David Bradley, Sean Astin, Javier Botet, Natalie Brown, Francis Capra, Roger Cross, Kevin Durand, Ruta Gedmintas, Leslie Hope, Jonathan Hyde, Mía Maestro (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(46)

Na newyorském letišti J. F. Kennedyho přistane letadlo plné mrtvých pasažérů. Ty během letu přepadla neznámá síla a čtyřem z nich se podařilo přežít. Nikdo však netuší, co bylo příčinou smrti ostatních pasažérů, a proto je k případu povolán epidemiolog Ephraim Goodweather spolu s kolegy Norou Martinezovou a Jimem Kentem. Ephraim se právě rozvádí s manželkou, která ho opustila. Při vyšetřování událostí v letadle je objevena podivná truhla vypadající jako rakev. Ta však po nějaké době záhadně zmizí. Ephraim a Nora mezitím naleznou podivné červy. Patolog jim sdělí, že v tělech obětí se nenašla žádná krev. Na letiště dorazí starý židovský obchodník Abraham Setrakian, který si vynucuje setkání s Ephraimem. Ten ho odmítá, ale Ephraim mu stačí sdělit, že pokud se mu podaří zadržet rakev na letišti, nemusí dojít k žádnému problému. Ephraim tedy nařídí zákaz odjezdu všech větších vozidel z letiště. Rakev však s Jimovým souhlasem z letiště odveze zlodějíček Gus Elizalde, kterého najal Thomas Eichhorst, pravá ruka podivínského milionáře Eldritche Palmera. Na patologii mezitím těla zemřelých pasažérů obživnou a patologovi vysají veškerou krev. Setrakian si uvědomuje, že do New Yorku dorazila hrozba, které on už jednou v životě čelil. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele Nikolas__ k tomuto seriálu (2)

Agresivní virus (2014) 

1. Série: 7,5/10 - Vizuální stránka výborná - je to Toro, ale spíše ta praktická. CGI je hodně kolísavé. Každopádně osm bodů z deseti, mi nepřijde fér, kvůli velmi, velmi slabým postavám. Nějaké ujdou, ale nepamatuji si jména snad žádného z nic, jenom Abrahama, což se mi moc nestává. Počáteční epizody jsou úžasné, ale od půlky to jde výrazně dolů. Až 11tá epizoda je má pořádnej říz. Celkově se mi první série líbila, jen nechci být zklamaný a k těm dalším budu přistupovat opatrně. Ale rád bych to celé dokoukal. ()

Není to pro každého (2014) (S01E04) 

No, seriál se očividně začíná pěkně rozjíždět. A jsem za to upřímně velmi šťastný. Charaktery se velmi zlepšily (logicky) a bestie jsou vizuálně opravdu působivé. ()

Reklama

Reklama