Reklama

Reklama

Když už si Arthur Bishop myslel, že nechal svou vražednou minulost daleko za sebou, unesl jeho nejobávanější nepřítel jeho životní lásku. Nyní je nucen cestovat po celém světě, aby spáchal tři naprosto nemožné atentáty a udělal to, co umí nejlépe: spáchat je tak, aby vypadaly jako nehody. (Freeman Ent.)

Videa (13)

Trailer 4

Recenze (290)

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Ne, já už ničemu nerozumím. Jason Statham, možná poslední akční hrdina, kterému stále můžeme věřit role 40níků v top formě udělá poměrně slušnou, čistou žánrovku a stejně se najdou v komunitě akčních fans, někteří, co se budou tlouct do prsou jak je to hrozný. Ono kdo chce remcat, tak prostě remcat bude. Jasně příběh je trošku naivní,předvídatelný a samoúčelný. Jessica je jen nastrčená kost a další, další chyby... Jenže Jason je v super formě, jak kulky, tak rány rozdává s grácií a noblesou. A já měl pocit, že to zase dělá pro mě, pro nás a pro všechny, kdo tenhle žánr ještě vyhlíží a milují. 80 procent. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Zdá se, že hlášení o Vašem úmrtí bylo značně přehnané." Umřel jednou, umře i podruhé a jestli to bude někoho zajímat, tak si dá do třetice všeho mrtvého. Arthur Bishop zkrátka stále zůstal tím sympaťákem, který zabije všechno, na co se podívá a i když je to jen dějově průhledné béčko, tak já jsem si od něj mozek nechal vypláchnout docela rád. Taky jsem se naučil skákat z lanovky na rogalo, což se mi hodí několikrát do roka a jako výraz vděčnosti naučím Jasoně, co si hraje na Drsoně, skládat Rubikovu kostku hlavou dolů, v beztížném stavu a při dělostřeleckém bombardování. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,PAMATUJ SI, ŽE TO MUSÍ VYPADAT JAKO NEHODA!“… /// Statham během filmu absolvuje několik nemožnejch misí (že by Tomík Crujsů čuměl!). Jsme svědky zkoušky krémíčku proti žralokům, píchací scény stejně dlouhý jako jedný akční, sundání nesundávacích hodinek, spidermanování po mrakodrapu a návštěvy památníku bulharskýho komunismu. Statham je furt akční hrdina! Problém je scénář (kupodivu ne prachy, páč tyhle filmy si na sebe vydělaj. To ví i Troška!) V duchu béčka nezdržuje trapnejma vokecávacíma plkama, ale vyrovná to krávovským dějem s kurevsky upadajícím choreem a režií akčních scén. Jason nastoupil stejnou cestu, jako Segal s van Dammem a nejen příběhem se tak posouvá do Bulharskejch končin. Tohle béčko je totiž duševně slabý i na osmdesátky! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Budoucnost akčního filmu vidím v Bulharsku. 2.) Thx za titule „tkimitkiy a sniperdead“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

No tak ako som vkladal nadeje do Denisa Gansela po jeho vybornom filme Die Welle z 2008, tak tento film bola slabota. Stathamovky jaxi netahaju ludi, v kinach film zhorel, prilis vela osobnych subojov, Jessica Alba je sice nadherna, ale sama to herecky nestaci utiahnut. Skoda, dalsie pokracovanie, ktore vyfucalo do prazdna : 40 % ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Áno, možnože posledná šanca vidieť niečo takéto v kine... Pretože takýchto srájd je na bulharských DVD celá kopa a druhý Mechanik je zrovnateľný s takmer ľubovoľnou súčasnou seagalovkou. Aj keď kamera a exotické prostredie pôsobia menej céčkovo, je to scenáristická príšernosť, kde akcia nijako negraduje a Statham len dookola mláti bezduché figúrky... Michelle a Lee Jones musia mať žáner fakt radi, že sem išli hrať... ()

Galerie (135)

Zajímavosti (6)

  • Sovietsky pamätník v Bulharsku sa nenachádza neďaleko prístavného mesta Varna, ale v horách, zhruba 300 kilometrov od pobrežia Čierneho mora. (MikaelSVK)
  • Kredit režisér druhého natáčecího štábu sdílí Vic Armstrong a Allan Poppleton, který na filmu ještě pracoval jako koordinátor kaskadérů a soubojů. (Rominator)
  • Arthur Bishop (Jason Statham) nosí hodinky Omega Speedmaster Professional a IWC Aquatimer Automatic 2000. (Liqid)

Reklama

Reklama