Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtrnáctiletá fashion bloggerka Viktorie si musí po smrti matky vybrat, zda žít v dětském domově nebo na malé vesnici s otcem, kterého nikdy neviděla. Venkovské prostředí na ni zpočátku působí jako zoo plné exotů, kteří jsou sice zajímavou náplní pro její blog, ale žít se s nimi nedá. Její otec navíc úspěšně vzdoruje všem pokusům o převýchovu a raději se věnuje své praxi zvěrolékaře a poklidnému popíjení s kamarády. Do rodinného souboje je postupně zatažena celá vesnice i sociální pracovnice, která hrozí násilným rozdělením nově vzniklé rodiny. A to právě ve chvíli, kdy Viktorie kromě vztahu k otci nachází i první lásku... (Indigo Film)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (269)

panMartin odpad!

všechny recenze uživatele

Něco nepochopitelného... stačilo mi 15 minut dál to nešlo.... Trapné naprosto vše, žádná hláška, která by pobavila a nemůžu si vzpomenout na ani jeden kladný moment během těch 15 minut...... O hereckých výkonech se rozepisovat nebudu....Zdařilý příklad, jak jde česká kinematografie do prdele...Celý film lze popsat dvěma slovy: Totální sračka!!!!!! ()

Goldbeater odpad!

všechny recenze uživatele

Pohádka o tom, kterak čtrnáctiletá princezna žijící mimo realitu je nucena se přestěhovat na vesnici k otci, kterého nikdy neviděla. A pointa je samozřejmě v tom, že mladí se mohou naučit mnohé od starších a naopak i starší od mladších. Princezna si najde prince a naučí se žít na venkově. Zazvoní zvonec a pohádce je konec. Celé je to uřvané, nesnesitelně naivní, trapně nevtipné a herecky tragické (Mišík?!). Nejlepší jsou ty stereotypní postavy - nutno zobrazit typickou českou vesnici tak, že je tam sice každý naprostý vidlák a traktorista (zkrátka pravý opak měšťáků), ale jakmile jde do tuhého, všichni se vzájemně podrží a jsou přátelští. Ha. V průběhu děje samozřejmě dojde i k tomu, že barbie je schopna odrodit malá roztomilá štěňátka (tři, dva, jedna, dojetí) a celé to končí poselstvím mladým dívkám, že mohou být spokojené, milované a populární, hlavně pokud mají krásný zevnějšek i bez make-upu a po ruce nějakého toho manekýna! ()

Reklama

HonzaBez 

všechny recenze uživatele

Tak na tento film bych asi nebýt oslavy narozenin své dcery s kamarádkami nikdy nekoukal. Skoro do půlky filmu jsem nadával na to, jak černobílé je ta hlavní postava totálně rozmazlené pubertální holky (naprosté blbky) napsaná. V té druhé jsem pak nevěřícně kroutil hlavou nad tím, jak nevěrohodné je scenáristický pojat ten přerod dotyčné v poměrně normální stvoření. Takže jediné co oceňuji je samotné (vcelku věrohodné) zachycení fenoménu influencerů v prostředí sociálních sítí. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Já mám Annu Kadeřávkovou rád, je sympatická, hezká a má tuze příjemný hlas. Roli namyšlené husičky zvládla slušně, Pavel Řezníček podává rovněž vždy sympatický výkon. Nenásilná a nenáročná oddechovka, jež obsahuje jen pramálo trapností aneb další pohádka na téma napravení zlobivé dcery/zkrocení zlé ženy apod. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ze začátku je to naprosto nesnesitelný film, snad i proto, že představitelka hlavní role je v tom, co předvádí, tak přesná, tak otřesná, tak příšerná. Těžko říct, jestli je jen tak dobrá, ale nemyslím si, proměnu, která byla naprosto nezbytná, jsem jí nevěřil, ale sem tam se tu objevil i vtip, jemuž se dalo zasmát. Jinak celkem tragické a hlavně místy hodně špatné postavy. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Adam Mišík (Tomáš) se kvůli roli musel naučit řídit traktor. (ČSFD)
  • Dominika Myslivcová (Sabrina) musí ve filmu působit starším dojmem. Aby tvůrci tohoto efektu lépe docílili, nadabovala ji při postsynchronech René Slováčková. (funhouse)

Reklama

Reklama