Reklama

Reklama

Jessica Jones - Série 2

(série)
Trailer
USA, 2018, 11 h 15 min (Minutáž: 47–56 min)

Kamera:

Manuel Billeter

Hudba:

Sean Callery

Hrají:

Krysten Ritter, Rachael Taylor, Janet McTeer, Eka Darville, Terry Chen, J.R. Ramirez, Ashlie Atkinson, Carrie-Anne Moss, David Tennant, James McCaffrey (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Jessica svádí boj se svými starými přízraky, pátrá po příčinách svých sil a střetává se se záhadným, super-silným vrahounem. (Netflix)

Zajímavosti (15)

  • Všechny epizody ve druhé sérii jsou režirovány ženami. (NiWi)

Jessica Jones - AKA Nešťastná náhoda (2018) (epizoda) (S02E02)

  • Ve videu říká Whizzer (Jay Klaitz) větu: „S velkou silou přichází velká duševní porucha.“ Jedná se o pozměněnou známou větu „S vekou silou přichází velká zodpovědnost“, kterou řekne strýček Ben Peteru Parkerovi / Spider-Manovi. (NiWi)

Jessica Jones - AKA Chobotnice (2018) (epizoda) (S02E05)

  • Píseň, kterou hraje neznámá žena na klavír, je „Ain't We Got Fun“ od Richarda Whitinga, Raymonda Egana a Guse Kahna. (NiWi)

Jessica Jones - AKA Chci tvoje šílenství (2018) (epizoda) (S02E07)

  • Soukromá detektivní kancelář „Alias Investigations“ je pojmenována po klubu „Alias“, který chtěl otevřít Jessicy bývalý přítel Stirling, jak je odhaleno v této epizodě. „Alias“ je také název komiksové řady, kterou se druhá série inspirovala. (NiWi)

Jessica Jones - AKA Chci tvoje šílenství (2018) (epizoda) (S02E07)

  • V epizodě je prozrazeno, že Jessicy prostřední jméno je Campbell. V komiksech bylo Campbell Jessicy rodné příjmení. Příjmení Jones přijala až po své adoptivní rodině. (NiWi)

Jessica Jones - AKA Modlitba za Patsy (2018) (epizoda) (S02E12)

  • Postava Turka Barretta (Rob Morgan) se objevila v tomto díle, stejně jako se objevila alespoň v jednom díle ve všech sériích marvelovských seriálů na Netflixu. Jedinou výjimkou je seriál Iron Fist (od r. 2017), nicméně Barrett se objevil v The Defenders (od r. 2017), jejichž součástí Iron Fist je. (NiWi)

Reklama

Reklama