Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mezinárodní zločinec Beaupre se dohodne na „obchodu“ s ukradeným raketovým čipem. Se svými komplici – Alicí, Jerniganem a Ungerem – ho na tejné schůzce získá a ukryje ho do hračky, dálkově ovládaného autíčka. Při celním odbavení na letišti dojde k záměně tašky, kterou si do Chicaga odveze paní Hessová. Zločinci znají jen přibližně její adresu, a tak musí prozkoumat několik vilek na tichém předměstí. Osmiletý Alex, který dostal od paní Hessové autíčko, je nemocný a dalekohledem podezřelé osoby pozoruje. Vždy zavolá policii, ale zločincům se podaří včas zmizet a nikdo mu nevěří. Alex pochopí, že proti zločincům mezinárodního formátu, kteří mají k dispozici nejmodernější techniku, musí bojovat jenom svým důvtipem – vybaven tím, co mu poskytne dům a jeho skříň s hračkami… (TV Prima)

(více)

Recenze (504)

silentname 

všechny recenze uživatele

Ok. Tento film je fakt zlý. Nebudeme si klamať. Ale každé Vianoce sa len rehocem na tom ako zlý tento film je. Proste je to tak zlé, až sa to stane dobrým. Budem tomu preto dávať vysoké hodnotenie? Nie. Ale dám štyri hviezdičky už len preto, že sa to pre mňa stalo komédiou z celkom iného dôvodu, než to malo byť. Hrozný film, príšerne napísaný, príbeh úplne mimo akejkoľvek reality... ale vždy sa len rehocem na tom jak je to zlé. To sa však už nedá povedať o 4-ke. ()

JADIM 

všechny recenze uživatele

Myslím, že hlavným dôvodom extrémne nízkeho hodnotenia je názov, ktorý tento film akokeby zaraďoval do pôvodnej série Sám Doma s Kevinom. Napríklad na ImdbSám Doma 3 "až" 44%, čo je 2x viac ako na ČSFD. Úžasného Culkina nebolo ľahké nahradiť, ale myslím, že Alex sa dá považovať za úctyhodnú alternatívu. Je podobne sympatický, šikovný a zákerný ako Kevin. Vo filme je vidno aj nejakú originalitu, nebol to iba kopirák prvých 2 dielov. Boli tu rozdielne nápady a celkovo aj dej bol robený na iný štýl. Taktiež sa mi pozdáva atmosféra ulice s jednou príjazdovou cestou na zasneženom Chicagskom predmestí. Aj Sám Doma 3 je stále film, ktorý si na vianoce vždy rád pozriem a mrzí ma toto malé hodnotenie. Nemohol by byť profil filmu aspoň modrej farby? :( 7,5/10 (Videné v TV, SK dabing) ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Skupině teroristů se podaří uzmout americké vládě počítačový čip, který je nutný k aktivaci nukleárních zbraní. Aby jej bezproblémově přepravili přes letištní kontrolu, schovají do malého autíčka na dálkové ovládání. Ale (nečekaně) dojde k záměně tašek, a autíčko se místo rukou teroristů octne u osmiletého Alexe. To si zločinci samozřejmě nechtějí nechat líbit. Jenže dokáží vzít osmiletému klukovi jeho autíčko - navíc když ten kluk je Sám doma ? ... Macaulay Culkin neunesl svoji slávu, a tak se tvůrci tohoto filmu museli poohlédnout po jiném představiteli hlavní role - a i když jejich volba nebyla vyloženě špatná, tento film nesahá prvním dvěma ani po kolena. Co po kolena - ani po kotníky. Teroristé jsou tu k smíchu (ale úplně jinak k smíchu než byli Harry a Marve) a Alexovy pasti jsou daleko brutálnější (byl to opravdu ještě film pro děti?). Navíc z něj vyprchala i vánoční atmosféra předchozích dílů (a i když se jej Jojka snažila pustit ve vánočním čase, pozorného diváka neobalamutí). A scéna, kdy Alexova ségra (Scarlett Johansson!!) vysvětluje agentovi FBI, ať jí prozradí policejní tajemství, neb její bratr je v ohrožení je vyložení směšná... ()

902 10 

všechny recenze uživatele

oba dily home alone byly obrovskym uspechem, nebylo tedy divu, ze producenti, kteri mezitim prisli o vsechny penize natacenim artovych snimku, svolili s pokracovanim. jenze ouha - maculay culkin ted travil nejvic casu s hlavou zaborenou v zachodove mise a znicena nosni prepazka od snupani koksu a omitky mu uplne znicila detsky look. misto nej byl potulnym hledacem talentu najat alex d.(osadte podle nalady) linz, ktery se producentum zdal natolik roztomily, ze si samou radosti prostrelili koleno. s nejakym tim pribehem uz si nebylo treba lamat hlavu. maly geroj (aka maculay jr.) ovlada dokonale veskerou techniku i rucni prace se drevem, zpusobne se chova ke starsim lidem a kdyz je nejhur, vytasi se s nejakym tim zenovym moudrem. v ceste mu stoji skupina vpravde elitnich teroristu, kteri si nedokazou zavazat tkanicku u bot, aniz by jim na hlavu padla cihla a do rozkroku zehlicka. maculay jr. (aka captain fuckhead) jim agilne corne taaakhle supertajny mikrocip (ktery vypada jako cartridge od nintenda), coz oba hlavni tabory svede dohromady v rade vtipnych a neokoukanych scenek. tvurci si uvedomili, ze to mozna nebude uplne stacit, a prihodili scenku s nahou scarlet johansson, kterou cpt. fuckhead iniciativne chodi ocumovat do sprchy. film nakonec (kupodivu) prilis neuspel, alex debille linz si strihl rolicku ve velkem prusvihu maxe kyblika (pozor, tohle neni vtip!) a s novym sestrihem a nezletilou cinskou milenkou zmizel v propadlisti dejin. dakujeme. ()

Melies odpad!

všechny recenze uživatele

0 / 10 Tak tomuto hovorím úbohý pokus o vyžmýkanie aj toho posledného centu z našich peňaženiek - tretí diel musí byť skutočne inovatívny a bezchybný aby obstál a tento film je všetko možné aj nemožné, len nie inovatívny a bezchybný. Fakt, že skutočný Kevin sa už vplyvom veku (a alkoholu) nemohol zúčastniť nakrúcania, tvorcom zjavne nevadil a tak vytvorili toto... ehm...akoby som to slušne povedal... túto vec. Ďalšie slová sú už zbytočné a navyše sa mi zdvíha žalúdok zo všetkej tej komercie. Blééé... ()

Galerie (57)

Zajímavosti (8)

  • Jediný film zo série Sám doma, v ktorom nie sú spomenuté Vianoce. Pán Jernigan (Lenny von Dohlen) sa na začiatku zmieni, že je 8. januára, takže Vianoce už sú preč. (rador)

Reklama

Reklama