Reklama

Reklama

Galavant

(seriál)
Trailer
USA, (2015–2016), 6 h 26 min (Minutáž: 21–22 min)

Tvůrci:

Dan Fogelman

Hrají:

Joshua Sasse, Timothy Omundson, Vinnie Jones, Karen David, Luke Youngblood, Mallory Jansen, Julian Seager, Sophie McShera, Hugh Bonneville, John Stamos (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(18)

Obsahy(1)

Tam kde většina pohádek končí, tahle teprve začíná. Hrdinný rek Galavant, slovutný to chrabrý rytíř, bojuje o srdce své vyvolené, která na piedestalu zájmu cloumá jak s city všemi opěvovaného Galavanta, tak i zlého krále Richarda. (geklon)

Recenze uživatele MsUtahraptor k tomuto seriálu (1)

Galavant (2015) 

"I know you're not a hugger, but if you were, I would wrap myself around you like a leather jacket made of love." Brilantní. Shlédnuto s nadšením a 100% pozorností, což se dlouho ničemu nepovedlo. Vtipně "realistické" pojetí hrdinské látky (nechutnosti každodenního soužití, radosti prostého lidu), překvapivě příjemné písničky, geniálně zahraný král Richard, tak trochu jiná "damsel in distress", hrdina, jeho láska a páže, věrný kat a šašek... Kdo neviděl o hodně přichází. Doporučuji s anglickými titulky- bohužel jde o jednu z těch věcí, které překladem nezbytně tratí. ♪ Will all this singing ♪ kill our Nielsen ratings? ♪ Sid, the peasants, the entire crew ♪ Will they be back for season two? ♪ Who knows? ♪ But if there are more shows ♪ Then off our hero goes ♪ And so the legend grows ♪ The legend known as Galavant ♪ For realsies. ()

Reklama

Reklama