Reklama

Reklama

Galavant

(seriál)
Trailer
USA, (2015–2016), 6 h 26 min (Minutáž: 21–22 min)

Tvůrci:

Dan Fogelman

Hrají:

Joshua Sasse, Timothy Omundson, Vinnie Jones, Karen David, Luke Youngblood, Mallory Jansen, Julian Seager, Sophie McShera, Hugh Bonneville, John Stamos (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(18)

Obsahy(1)

Tam kde většina pohádek končí, tahle teprve začíná. Hrdinný rek Galavant, slovutný to chrabrý rytíř, bojuje o srdce své vyvolené, která na piedestalu zájmu cloumá jak s city všemi opěvovaného Galavanta, tak i zlého krále Richarda. (geklon)

Recenze uživatele laepus k tomuto seriálu (6)

Pilot (2015) (S01E01) 

Na první díl rozhodně slušný rozjezd. Určitě se tam toho dalo návrat víc, ale je asi lepší, když to do nás budou dávkovat postupně a nebudou se snažit to přehltit. Kombinace středověku, muzikálu a komedie je slibná a těším se na druhý díl. ()

Joust Friends (2015) (S01E02) 

Nic nového oproti prvnímu dílu, zůstanu proto na čtyřech - neobjímající se Vinnie Jones na závěr, krásná Isabella, trénink na turnaj a hlavně turnaj samotný - hlavní taháky tohohle dílu. ()

Two Balls (2015) (S01E03) 

Stálé krásná Isabella, katovská boogie skupina, židovská komunita s černošským rytířem, hradní stand jo comedy - bizár pokračuje, i když zábava už začíná být stále stejná a je jí trochu míň... ()

Comedy Gold (2015) (S01E04) 

Překrásná Isabella, fuckující Vinnie Jones, suchozemští piráti s bio zahrádkou, čím dál častější vystoupení z role a komentování songů, rozříznutá ruka - vracím se na čtyři. ()

Completely Mad... Alena (2015) (S01E05) 

Kliky před hradem, mnišský vokální kvintet, počítání devíti hodin, stylově rozmanitá hudební čísla a stále krásná Karen David. ()

Dungeons and Dragon Lady (2015) (S01E06) 

Týden jsem mučil jednoho, a to byl jen prst a hlava :) zpívající psychedelický kouzelník Ricky Gervais :) a těžko etnicky zařaditelná Karen David a na závěr přichází Rutger Hauer ()

Reklama

Reklama