Reklama

Reklama

Grimsby

  • Velká Británie The Brothers Grimsby (více)
Trailer 1
Velká Británie / Austrálie / USA, 2016, 83 min

Obsahy(1)

Nobby (Sacha Baron Cohen) má všechno, co si muž z Grimsby může přát – 9 dětí a přítelkyni (Rebel Wilson), kterou nade vše miluje. Chybí mu jen jediné: jeho mladší bratr Sebastian (Mark Strong), kterého už 28 let marně hledá. Když Nobby svého bratra konečně najde, netuší, že má před sebou nejnebezpečnějšího agenta MI6, který právě odhalil tajné plány teroristického útoku. Sebastian je však křivě obviněn a dává se na útěk. S hrůzou si uvědomí, že pokud má zachránit svět, neobejde se bez pomoci největšího blbce na zemi - svého bratra. (Falcon)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (611)

Claw 

všechny recenze uživatele

Baron Sacha Cohen je totální šílenec, který se s každým novým filmem snaží ukázat, že nemá žádné hranice. "Grimsby" je parádní nekorektní komedie, která na začátku zařadí tu nejvyšší rychlost a tu si drží až do závěrečných titulků. Scéna se slonem je totální úlet, který asi každý jenom tak nerozdýchá, ale mě to teda vehnalo slzy do očí jak sem se bavil. Největším kladem filmu je akce, která je tak zdařilá, že překonává akční scény i v leckterých akčních filmech. Svižná, brutální, drsná a neokoukaná, byť zběsile prostříhána má to drive i říz. Docela mě zarazilo obsazení Marka Stronga, protože já ho mám zařazeného jako seriózního herce, ale po tomto snímku to vše beru zpět. Už navždy to pro mě bude ten chlap ve sloní vagíně… /80%/ ()

Flego 

všechny recenze uživatele

V podstate to ide s Cohenom dolu vodou, začína vykrádať sám seba, jeho humor je vulgárny a opĺzly a aj v tomto filme si neodpustil svojský análno-vaginálno-penisový humor. Nedá sa však povedať, že by sa divák nepobavil. Keďže ide o kombináciu humoru a akčného filmu, o rýchlu časť filmu sa postaral skúsený režisér a bola to dobrá voľba. Snímok má malú stopáž, čo mu prospieva. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

♫ Tenhle Baron je strašný prase, po Diktátorovi ho tu máme zase. Hovna, chcanky, mrdka, koule, najdeš tu všechno během chvilky pouhé. Dostaneš i obří sloní chuj, co ti zcáká ksicht - fujky fuj. Na svý si přijdou ale i ty, co milujou nadměrný obezity. Z prdele ční velká jáma a na hubě bílej flek, ale Sasha jde dál, nezastaví ho černej špek, natož ukrajinskej Ben Affleck. Jen ten režisér to prasí - je to strašný jelito, většina scén akčních pak stojí za hovno. Sasha je však jinej - obscénní, nechutnej a přesto vtipnej. A kdo jeho humor zná, ten Grimsbyho si s chutí dá. Takže nic pro mravokárce, inteligenty a dámičky, však se tu prdí i z kundičky. ♫ ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Přestávám Letteriera považovat za režiséra. Podfukáři byli vcelku ještě snesitelní, ale Grimsby zklamal. Nebýt vynikající sloní scény, u které jsem se musel opravdu rozchechat na celé kolo, prakticky by se jednalo o nekoukatelnou záležitost. Sloní scéna se ovšem vymyká prakticky čemukoliv čeho jsme byli kdy svědky v jakémkoliv filmu. Uvažte sami. Dva chlápci se schovají před odtřelovači ve sloním stádu a to tak že vlezou do dělohy slona. Jenže co určitě nepředpokládali bylo, že ostatní samci dostanou zrovna na tu jejich slonici chuť a tak jsme svědky sloního páření se vším všudy. Úroveň vtipů, včetně tohoto je místy otřesná a Cohen to tenkokráte opravdu přehnal. Tohle alterego je jeho nejslabším. 50% PS: O půl roku později přichází šok. Cohenovka opět funguje přesně tak jak má a vše je naprosto v pořádku. 75% ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Dobre, smial som sa. Je to aj dobre natočené, hlavne POV akčné scény. Ale po návrate z kina som priam prosil manželku, aby sme si pustili nejakú nežnú romantickú limonádu. Alebo hocijaký film, v ktorom sa hrdinovi nevystriekal do huby slon a nikto nemusel cucať jed z vajec zasiahnutých otrávenou šípkou. Fakt sa čudujem Strongovi, že do toho išiel. 5/10 ()

Galerie (47)

Zajímavosti (22)

  • Když Nobby (Sacha Baron Cohen) vstoupí do místnosti ve wellness centru, uvidí muže, který má na bundě napsáno „Therapist“. Nobby však nápis přečte jako „The rapist“, což česky znamená „násilník“. To je pravděpodobně narážka na Nobbyho dyslexii. (Matej.Mirejo)
  • Sacha Baron Cohen (Nobby) hraje ve filmu Sebastianova (Mark Strong) staršího bratra. Ve skutečnosti je však Sacha Baron Cohen o 8 let mladší než jeho herecký kolega. (cihlenka)

Reklama

Reklama