Reklama

Reklama

Grimsby

  • Velká Británie The Brothers Grimsby (více)
Trailer 2
Velká Británie / Austrálie / USA, 2016, 83 min

Obsahy(1)

Nobby (Sacha Baron Cohen) má všechno, co si muž z Grimsby může přát – 9 dětí a přítelkyni (Rebel Wilson), kterou nade vše miluje. Chybí mu jen jediné: jeho mladší bratr Sebastian (Mark Strong), kterého už 28 let marně hledá. Když Nobby svého bratra konečně najde, netuší, že má před sebou nejnebezpečnějšího agenta MI6, který právě odhalil tajné plány teroristického útoku. Sebastian je však křivě obviněn a dává se na útěk. S hrůzou si uvědomí, že pokud má zachránit svět, neobejde se bez pomoci největšího blbce na zemi - svého bratra. (Falcon)

(více)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (611)

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Sasha je prostě Sasha, pokud máte rádi jeho humor, jste na správným místě. Sasha jde ještě dál než posledně a je to fakt mazec. Největší obdiv má u mě Mark Strong, protože takový kalibr jako on a hrát v tomhle a předvést tam to všechno, to chce prostě pořádný KOULE :-) pokud si v kině málem smíchy roztrhnu držku, nemůžu jinak než pět hvězd ()

=woody= 

všechny recenze uživatele

Žďár! Na rovinu.. Už dlouho jsem neviděl něco tak nechutného.. Už dlouho jsem neviděl něco tak zábavného.. Už dlouho jsem taky neviděl něco takhle akčního.. A už dlouho jsem neviděl něco tak originálního.. A originální scénář, který to všechno vydatně a neuvěřitelně dobře míchá dohromady, bude nejspíš hlavním tahákem hvězd, jako jsou Penelope, nebo Ian. Sacha Baron dává najevo, že má v zásobě stále dostatek prasáren nejhrubšího zrna, a Mark Strong zase, že se nebojí jakékoliv výzvy.. Bodejť by jo, když se s každou obstojně popasuje.. Mějme se filmově. ;-) Woo. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Sacha Baron Cohen zachází s každým filmem o kus dál (respektive, ehm, hlouběji) a tentokrát to na můj vkus bylo místy až moc daleko (hluboko). Jenže co naplat, pobavil jsem se určitě více než u Bruna a o něco více než u Diktátora a myslím, že jednou za čas ani takováto komedie neuškodí. Můj obdiv má Mark Strong, který do toho všeho šel. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Zatímco u Diktátora jsem měl ze Sachy pocit, že cíl vzniku filmu jsou jen a pouze prachy, tady jsem ho neměl vůbec, tohle byla upřimná komedie v Sachově stylu, čili nechutnosti jdou do čela průvodu a humor, který by tě nenapad ani při pohledu na Ovčáčka. Překvapil mě Mark Strong, který dokázal, že vážně se rozhodně nebere a přistoupil na Sachův humor a jen díky tomu si užil sloní vystřík do ksichtu a další sexuální delikatasy. Film má malou stopáž, díky které prakticky nejsou k vidění hluchá místa, a jedou do tebe hlášky, nechutné, ale zábavné situace. Grimsby ti dá ulevit od těžkýho dne a pobaví, což je velmi kvalitná zábavná cenina, pro ty co nečekají od filmu řešení globálního oteplování. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Dost rozporuplný snímek, který si na tělo napsal Sacha B. Cohen. Film neskutečně kombinuje nechutnou buranskou komedii, (kde nechybí cucání mužských koulí a orální sex s obtloustlou ženou) a akční komedii parodující všemožné superagenty. Vtipy se pohybují na hranici absolutní trapnosti, ale dost často se vytasí s hláškou, která dokáže rozesmát i inteligentního diváka. Prostě průměr po všech směrech, na který se ale musíte naladit jinak se Vám zvedne kýbl. P. S. pro fanoušky komedií Adama Sandlera, TOPka roku. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (22)

  • Ačkoliv komentátor zápasu při počáteční scéně na stadionu ke konci filmu řekne, že skóre zápasu Německo - Anglie je 1:1, lze si několikrát všimnout, že v některých záběrech odehrávajících se na stadionu, tabule ukazují skóre 0:0. (Athree)
  • Nobby (Sacha Baron Cohen) si ve filmu nechá na hrudník vytetovat nápis „England! World Champions! 200016“. To je narážka na anglickou gramatiku týkající se číslovek, jelikož číslo 2016 se v angličtině slovy píše „two thousand and sixteen“, neboli v doslovném překladu do češtiny „dva tisíce a šestnáct“. (Matej.Mirejo)
  • Slávna "slonia scéna" mala pôvodne 9 minút a až na naliehanie americkej komisie pre udeľovanie cenzúry MPAA bola skrátená na tri minúty. Film by bol s pôvodným zámerom klasifikovaný na neslávny rating NC-17, aký by sa výrazne podpísal pod tržby z amerických kín. (Paldiny)

Reklama

Reklama