Reklama

Reklama

To byl zítra flám 2

  • USA Hot Tub Time Machine 2 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Když je Lou, který se stal "otcem internetu", zastřelen neznámým útočníkem, Jacob a Nick se znovu vracejí strojem času ve vířivce do minulosti, aby zachránili svého přítele. Nechtěně však přistanou v budoucnosti s Adamem juniorem. V pokračování originálního komediálního hitu teď musejí změnit budoucnost, aby zachránili minulost - což je vlastně přítomnost. (HBO Europe)

(více)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (96)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nepřišlo mi to už tak dobré jako první díl, ale pořád jsem se místy docela bavil. Navíc v rámci toho ani nemáte potřebu hodnotit, jaká je logika celého cestování v čase, protože jde stejně o postavy a o to, co dělají. Některé vtipy byly skvělé, ale pohříchu jich bylo velmi málo. Pořád si ale myslím, že to je v rámci americké produkce nadprůměrná komedie. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

po solidní jedničce je dvojka velkým ústupem ze slávy a naplňuje tak rčení o dojení mrtvé krávy.Většina hlavních hrdinů sice zůstala,ale ani to nezabránilo tomu,že prvních 10-15 minut je snůškou trapností a vulgarit a osobně jsem hodně váhal jestli vůbec koukat dál.Poté sice dojde ke zlepšní a dokonce se objeví i pár vtipných hlášek a náznak několika slušných nápadů,ale to je tak všechno.Craig Robinson,kterého mám normálně celkem rád se sice celkem snaží,ale příliš se mu nedaří vyvážit hlavně Corddryho postavu,která je ještě větším idiotem než v jedničce.Asi nejvtipnější část filmu tak diváky čeká až s nástupem závětečných titulků a to je na pokračování poměrně dobré komedie set sakra málo...40% ()

Reklama

KNTRFKT 

všechny recenze uživatele

Pokud se občas musíte opustit a potvrdit si, že z vás ještě není úplný pozér, který považuje Humra za vrchol artového umění, pak si pusťte tuhle kokotinku. Nedostane se vám ničeho intelektuálnějšího, než různých metafor o čurácích a anální sexu a aspoň nebude muset hloubat nad existencionální podstatou vytříbenosti tohoto snímku. Zase se tam objeví starej Čevy Čejs a až na postavu Adama tam z jedničky najdem snad všechny. Nejzajímavější postavou je Scott, u kterého v podstatě nikdy nevim, kam čumí a vždycky si tak spekuluju, kdo tohohle člověka kde vyhrabal a ještě ho dotáhl do relativně slušných filmů (tenhle do toho nepočítám). Zkrátka je to taková šílená prasárna, od který se nic než prasárny nedaj čekat a tak šup se šprckou přes hlavu a indžoj. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Keď som videl, že Hot Tub Time Machine má svoje pokračovanie, tak som sa celkom potešil. Jednotka bola fajn, len občas až príliš perverzná, no toto pokračovanie ma normálne že sklamalo. Aj keď ústredná myšlienka bola v podstate dobre vymyslená, ale nejako mi to v konečnom dôsledku prišlo celé dosť zbytočné. A musím uznať, že absencia postavy Adama v podaní Johna Cusacka bola dosť citeľná (bez neho to proste nebolo až tak ono). Čo ja viem, čakal som rozhodne viac, škoda toho... ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Druhý díl stroje času mě naplňuje nejasnou rozpačitostí. Na jednu stranu humor je jednoduchý a trefný, takže se člověk často alespoň usměje. Na druhou stranu To má drajv asi jako by to všichni natočili na jeden zátah. Prostě hele volný štáb, jdeme to rychle natočit, ono z toho něco vyleze. Jako zábavná kulisa k vedlejší činnosti, třeba úklidu či letargickému polehávání, je to fajn. Tudíž tři hvězdy při nulovém očekávání. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • V tejto časti sa už neobjavil herec John Cusack, pretože jeho postava bola nahradenou inou. (Hudakfilms)

Reklama

Reklama